fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Stroe

Eenvoudig en snel een goede fiets kopen in Stroe? De fiets is niet weg te denken in de regio. Online kan je een keuze maken uit talloze types. Van een jongensfiets tot en met een sporthybride fiets van talloze merken zoals Cube en Butchers & Bicycles. Welk merk of model past bij bij? Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over de verschillende keuzes, de top-10 merken en de huidige tarieven. Vervolgens bieden wij belangrijke tips over het boeken van een proefrit en ontdek je adressen van beschikbare fietswinkels in Stroe en de directe omgeving.

  • Elektrische fietsen in Stroe kom je erg veel tegen.
  • Jij kan er eenvoudig op rijden en het is zeer geschikt voor pensionado’s en voor recreatief gebruik.
  • De fiets pakken is milieuvriendelijker dan een brommer, scooter of auto.
  • In deze gemeente zijn er meerdere showrooms en gespecialiseerde winkels.
  • Populaire merken zijn o.a. Sensa en Bimas.
fiets-kopen-stroe

Goedkope E-bike bestellen in Stroe

Een e-bike is een fiets met trapondersteuning. Je profiteert van elektrische ondersteuning wanneer je de weg op gaat. Een elektrische tweewieler bespaart tijd, rijdt probleemloos door elke landschap, is perfect voor het afleggen van grotere afstanden en het duurzamer als je het vergelijkt met steeds korte ritjes met de auto. Het zijn in het bijzonder ouderen die gebruik maken van de elobike. Ook studenten en scholieren omarmen massaal de elektrische variant. De beste elektrische fiets in Stroe kopen of huren? In het onderstaande stappenplan vertellen we wat de punten van aandacht zijn.

E-bike in Stroe online bestellen en thuis laten leveren

  1. Het type e-bike uitzoeken

    Noteer allereerst waar jij de fiets voor nodig hebt. Voor de kleinere ritten moet je gaan voor een robuuste stad- en transportfiets. Voor lange toertochten is de e-bike met lange actieradius een goed alternatief. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is een speed pedelec een praktische uitkomst. Voor sporters is er een groot assortiment mountainbikes Reis je met de trein of heb je thuis niet veel ruimte? Er zijn ook slimme elektrische vouwfietsen.

  2. De juiste maat bepalen

    Kies het type frame (trapeze-frame of extra lage instap). Meet ook jouw framemaat op. De meest verkochte maten zijn 49 cm (S), 56 cm (M) en 57 tot 60 cm (L). De fietsshops bieden hulp om te bepalen welke framemaat in lijn ligt met jouw eigen lengte. Er zijn ook uitvoeringen met een lage instap of een sportieve hoge instap.

  3. Technische eisen

    Er is een een voorwielmotor (voordelig), middenmotor (meest natuurlijk) en achterwielmotor (maximale ondersteuning). Er zit ook veel verschil in type accu. De populaire keuze is +/- 500 Wh. Afhankelijk van de ondersteuning haal je dan 65 – 140 kilometer. Ook vind je ook een extra sterke accu met 675 wattuur. De meeste accu’s worden geplaatst op de bagagedrager of op het frame. Een laatste belangrijke keuze is de keuze optie qua versnelling: Naafversnelling met riemaandrijving, Naafversnelling met ketting en Derailleurversnelling.

  4. Proefrit op locatie of aan huis

    In de situatie waarbij je het juiste model gevonden hebt kan je een proefrit maken bij een plaatselijke rijwielshop in Barneveld. Doorgaans kan je verschillende varianten uitproberen. Is er geen winkel in de buurt? Een aantal winkels zoals Fietsoptimaal.nl bieden ook een e-bike thuisdemonstratie in Stroe. Gericht advies op maat, en altijd helemaal zonder kosten.

  5. Bestellen & afleveren

    Een innovatieve elektrische fiets kopen in Stroe kan je doen bij een expert-winkel. Veel mensen kiezen voor de fietsspeciaalzaak: laagdrempelig een proefrit maken, direct vragen stellen en je hebt een servicepunt in de buurt. Als alternatief kan jij via internet ook veel info verkrijgen. Bij de online fietswinkel heb je direct toegang tot veel keuze in maten en kleuren, thuisbezorging en een lagere prijs. Een proefrit bij een testcentrum behoort ook bij online shops vaak tot de mogelijkheden.

Vind testcentrum en fietsenwinkel in Stroe

In onderstaand schema bekijk je adresgegevens van rijwielshops in Stroe en nabije omgeving. Mogelijk dat je hier terecht kan voor aankooptips en gratis advies. Soms hebben zij ook een in-house e-bike testcentrum. Werk jij bij een adres die hier thuishoort? Vul dan even het contactformulier in. Bekijk ook winkels in Voorthuizen, Terschuur & Kootwijk.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Meteen een e-bike proefrit in Stroe plannen?

Vergelijk de opties en selecteer de fiets die past bij jouw situatie

Koopgids: welke fiets is voor mij geschikt?

Is het tijd voor een nieuwe fiets? Dan lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Welk model past bij mij? Wat zijn de beste merken? Hoe betrouwbaar is een 2dehands model? Wat kost het eigenlijk? In de onderstaande hulpgids lees je praktische informatie over de meest gezochte modellen. Op die manier achterhaal je wat geschikt is bij jou levensstijl.

E-bike Stroe: de belangrijkste informatie

De e-bike biedt uitkomst voor het afleggen van lange afstanden en voor kids die ver van school af wonen. De elektrische fiets is goed voor het milieu, past bij een gezonde leefstijl en is perfect voor senioren die graag op de fiets zitten. Met een volle accu rij je met gemak 155 km. Let op: je bent wel wat meer geld kwijt t.o.v. een normale fiets, het jaarlijkse onderhoud is noodzakelijk en ze zijn zwaarder in gewicht. Betrouwbare merken zijn Giant en ook Butchers & Bicycles.

  • Iedereen kan hier zo mee wegfietsen.
  • Perfect vervoer naar werk of school.
  • Zo’n goedkope e-bike kan je bestellen en laten bezorgen v.a. €975,00.

▸ Ga naar de e-bike kortingdeals

Schoolfiets: dit moet je weten voor aanschaf

Een robuuste schoolfiets is noodzakelijk om op een veilige manier op de middelbare school te komen. Belangrijk is een trendy design, en hij moet over voldoende versnellingen beschikken. Eventuele spullen kun je op een transportfiets eenvoudig vervoeren. Deze categorie wordt geleverd met een fietskrat of mand boven het voorwiel waar je makkelijk een schooltas op kan vastzetten. Daarnaast is ook de omafiets populair. Voor lange afstanden is de aanschaf van een elektrische schoolfiets het overwegen waard.

  • Een studentenfiets ziet er hip uit en is niet zo gevoelig.
  • Veel gekozen merken van tienerfietsen zijn Cortina en B’twin.
  • De verwachte onkosten beginnen bij +/- €245,00.

▸ Ga verder naar de schoolfiets acties

Stadsfiets: belangrijke kooptips

Een stadsfiets is ideaal om te gebruiken in de drukke stad. Perfect voor korte ritten of voor de dagelijkse boodschappen. Deze types zijn hufterproof en hebben niet accessoires die kapot kunnen gaan (mede dankzij de dichte kettingkast). Op dit moment zijn te verkrijgen met 8 of 7 versnellingen. Tevens kan je er een voordrager op laten zetten.

  • Een city bike is onderhoudsarm en robuust.
  • Veel gekozen moederfietsen zijn o.a. Koga en Veloretti.
  • De prijzen zijn zo’n €340,00.

▸ Toon de elektrische stadsfiets acties

Bakfiets Stroe vergelijken: belangrijke aspecten

Een bakfiets is een transportfiets met 2 of 3 wielen met een bak aan de voorkant. Het is een uitkomst om de kids mee te nemen. Je kunt er ook snel even mee naar de supermarkt en het is met het oog op het milieu een mooie vervanger voor een extra auto. Via de veiligheidsriem zitten kinderen altijd veilig. Middels een elektrische bakfiets met trapondersteuning hoef je zelf minder te trappen. Wellicht vind je een fietskar ook interessant: een kleine aanhanger die achter je fiets hangt.

  • Een ideaal alternatief voor de tweede auto.
  • Betrouwbare aanbieders zijn RadWagon & Winther.
  • De verwachte tarieven van elektrische bakfietsen beginnen bij €2.650,00.

▸ Bekijk alle bakfiets acties

Eenvoudig een fiets laten bezorgen in Stroe

Vergelijk online fietsenwinkels en scoor de beste aanbiedingen

Bestel een speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec is: een snelle elektrische fiets met innovatieve trapondersteuning welke een snelheid tot 45 km/u kan behalen. De speedbike is eigenlijk bedoeld voor vervoer van en naar het werk. Het is dan ook een perfect alternatief voor het openbaar vervoer. Let wel goed op de volgende zaken: Een rijbewijs A of B, een WA, WA + beperkt casco of allrisk verzekering, achteruitkijkspiegel + een gele bromfietskentekenplaat. en een professionele helm.

  • Een zeer snelle speedbike, perfect voor woon-werkverkeer.
  • Je moet beschikken over een rijbewijs.
  • De tarieven starten bij plusminus €3.650,00.

▸ Vergelijk de speed pedelec deals

Info en voordelen van de sportieve fietsen

Een sportfiets houdt in: een snel en lichtgewicht model voor sportievelingen. Het is variant op de instap damesfiets of herenfiets en de professionele racefiets. Bedoeld voor sportieve mensen die houden van een snel en sportief design. Een hybride fiets kan je eenvoudig optillen (licht van gewicht), is voor mensen met een sportieve zithouding, heeft een derailleursysteem met voldoende versnellingen en dunne banden. Bijgaand vind je de meest bekende voorbeelden:

  • Mountainbikes: een sterk model om door ruig terrein te rijden.
  • Hybride fiets: licht aluminium frame met sportieve zithouding.
  • Racefiets: een ideaal model voor lange tourtochten in een groepje (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: ideaal voor gravel-paden, asfalt en zandweggetjes.
  • Trekkingfiets: praktisch model voor lange afstanden met bagage (vakantiefiets).
  • Fixie: wordt aangedreven zonder tussenliggende vrijloop.

▸ Ontdek de beste sportfiets aanbiedingen

Koop een vouwfiets

Een vouwfiets is een praktisch model dat je simpel kunt meenemen en kunt opvouwen tot een makkelijk klein formaat. Ze zijn gebruiksvriendelijk dankzij het in te klappen frame. Hiermee kan je moeiteloos het stuur, frame en trappers inklappen. Het is een geliefd item bij mensen die veel met het OV reizen. Het is bovendien super fijn om mee naar de camping te nemen of als je thuis weinig ruimte hebt. Een nieuwe elektrische vouwfiets is handiger voor het rijden van station naar je werk.

  • Eenvoudig vervoeren en opbergen.
  • Goede producenten zijn Brompton en MBM.
  • De tarieven starten bij €400,00.

▸ Vergelijk de elektrische vouwfietsen prijsdeals

Aankoopgids kinderfiets

Een mooie kinderfiets in Stroe is een prachtig cadeau voor alle kinderen. De kleinsten kunnen in veel gevallen op een loopfiets. Voor kids vanaf 3 jaar kies je voor een model met zijwieltjes om het langzaam zelfstandig te leren. Er zijn diverse framematen beschikbaar. Jouw kind moet zonder problemen zelf kunnen zitten en afstappen. Kinderen van 2, 3 of 4 jaar passen op een 12 inch model. Het assortiment bestaat verder uit 14 inch (3 t/m 5 jaar), 16 inch (4 tot 6 jaar), 18 inch (5 – 7 jaar), 20 inch (6 tot 8 jaar), 22 inch (7 tot circa 9 jaar) en 24 inch (8 tot gemiddeld 11 jaar). Het 26 inch model sluit aan bij tieners tot 14 jaar. Het rijden met een fietshelm wordt aangeraden.

  • Populaire jongensfietsen en wonderschone meisjesfietsen om alles te leren.
  • Bekende modellen komen van 2Cycle en Gazelle.
  • De verwachte kosten zijn plusminus €159,00.

▸ Ga verder naar de kinderfietsen kortingsacties

fietsen-bestellen-in-stroe

De beste 10 merken fietsen april 2024

Als je een fietsenwinkel binnenstapt dan heb je de keuze uit oneindig veel merken en types. Van ambachtelijke Hollandse fabrikanten tot nieuwe hippe aanbieders met grote moederfietsen en driewielers voor extra ondersteuning. In het gedeelte hieronder vind je meer informatie over de best verkochte aanbieders in de markt. Bekijk ook meer informatie over omafietsen kopen.

  1. Sparta: met krachtsensor voor optimale ondersteuning.
  2. Batavus: alle modellen uitproberen in Testcenter De Fietser in Ede.
  3. Giant: van dagelijks gebruik tot recreatieve ritten.
  4. Gazelle: altijd 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.
  5. Cortina: hoogwaardige kwaliteit met Bafang, Shimano of het Ecomo systeem.
  6. Stella: in je eigen straat of omgeving een proefrit plannen.
  7. Amslod: altijd de perfecte rijeigenschappen dankzij Dynamic Drive.
  8. Union: altijd volledig rijklaar afgeleverd bij jouw thuis.
  9. Koga: staat bekend om de lichte, luxe en goed afgewerkte modellen.
  10. Trek: diverse framematen voor kleine mensen en grote mensen.

Alternatieve merken:

  • Nederlandse merken: VanMoof, Montego, Jan Janssen, Babboe, Pegasus, Flyer, Veloretti, Brinckers, Urban, Roetz, Cowboy, De fietsfabriek en Vyber, Alpina, Stromer, Sensa, BSP, Popal.
  • Duitse producten: Cube, Derby Cycle, Prophete, Birdy, Focus Bikes, Hase Bike en Kalkhoff, Riese & Müller, Accell, Qwic, Velo de Ville.
  • Belgische fabrikanten: Achielle, Ridley, Thompson, Minerva, Granville en Zannata, Ellio, Norta, Oxford, L’Avenir.

Verwachte kosten van een fiets in Stroe (april 2024)

Het prijskaartje van een basic fiets is ongeveer €600,00. Je hebt keuze in meerdere segmenten. Een sterke transportfiets bestel je voor zo’n €375,00, een e-bike is beschikbaar vanaf €940 en een praktische bakfiets is al te bestellen voor €2.750,00. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het type, actieradius, het versnellingssysteem, plek van de motor, overige accessoires zoals telefoonhouder of fietstas, abonnement voor onderhoud en (indien gewenst) een fietsverzekering. In de lijst hierna bieden wij de verwachte tarieven van bekende type uitvoeringen.

TypeMerkPrijs (gemiddeld)
E-BikeUnion€2.050,00
StadsfietsSparta€595,00
RacefietsSensa€1.090,00
MTBCannondale€1.279,00
BakfietsUrban Arrow€2.525,00
De minimale tarieven van een nieuwe fiets kopen in Provincie Gelderland.

Thuisdemonstratie: gratis een proefrit bij je thuis

Een e-bike uitproberen in jouw plaats? Reserveer dan een gratis en vrijblijvende e-bike proefrit aan huis in Stroe! Leveranciers als Bayck, Amslod, Fietsvoordeelshop.nl, Fietsoptimaal.nl, Stella, VanDijck komen vrijblijvend bij je langs. Een positief aspect van zo’n demo aan huis is dat je alle uitvoeringen kunt uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving. De plaatselijke E-bike adviseur in heeft vaak veel verschillende types mee. Het uittesten kost niets. Door gebruik te maken van zo’n thuisdemo kun jij ontdekken welke motorsysteem matcht met jouw rijgedrag.

  • Snel in aanraking komen met meerdere merken en types.
  • De fietsspecialist is volledig deskundig en goed opgeleid.
  • Gratis advies zonder verplichtingen.

Kopen van van tweedehands fietsen in Stroe

Met een tweedehands fiets kan je al gauw honderden euro’s besparen. Tweedehands modellen kan je vinden bij een fietsenmaker of tweewielerwinkel. Mogelijk kan jij je huidige model inruilen. Er zijn wel meerdere aspecten waar je rekening mee moet houden. Hierna verstrekken we 5 nuttige aankooptips.

  1. Kijk of de wielen in orde zijn en of de lagers nog goed ronddraaien.
  2. Controleer de spaakspanning en kijk of de banden genoeg profiel hebben.
  3. Bij oude modellen zit het zadel en stuur soms vast, controleer dit.
  4. Doe een remtest (kijk of de remmen goed werken).
  5. Maak een proefrit en voel of de ketting goed strak staat.

Ik wil een tweewieler bestellen: waar moet ik op letten (FAQ)?

Mijn elektrische fiets laten bezorgen in Stroe, wat kost dat?

Ja, een e-bike thuisbezorgen is bij veel online winkels mogelijk. Bij de online fietswinkel zoals Bikesplaza.nl en Fietsenstunt.nl kan je moeiteloos via een online keuzehulp een model samenstellen. Doorgaans bieden ze 2 leveropties aan: zelf afhalen in de winkel of thuisbezorgen. De prijs voor bezorging aan huis bedragen zo’n €25,00. De levertijd is gemiddeld 6 – 8 werkdagen.

Welk type fiets past bij mij?

Ten behoeve van woon-werk verkeer zou je de volgende modellen kunnen overwegen: sportief model gefinancierd met het fietsplan (leasefiets). Voor tieners is een voordelige elektrische schoolfiets een goede optie. Voor de dagelijkse korte ritjes koop je een stevige citybike of een betaalbaar tweedehands model. Vervoer je regelmatig kinderen of boodschappen? Kies dan voor een sterke bakfiets. Ga je veel rijden in de natuur? Dan zijn er aanvullend nog modellen zoals een toerfiets, hybride fiets, mountainbike, fatbike, gravelbike, racefiets.

Zal ik een e-bike verzekering nemen?

Jouw elektrische fiets verzekeren is niet wettelijk verplicht, maar wel goed om te doen. Met een volledige fietsverzekering is jouw eigendom verzekerd tegen diefstal en schade. Andere items zoals GPS- en navigatieapparatuur, fietsmand, fietscomputers, fietstas, kinderzitje zijn mogelijk ook binnen de polis gedekt. De e-bike polis is al verkrijgbaar vanaf €2,40 p/maand. Jouw speed pedelec ziet de verzekeraar als bromfiets. Jij moet dan wel beschikken over een gele kentekenplaat. Je moet een brommerrijbewijs of autorijbewijs B hebben en je moet een WA-polis verplicht afsluiten. En All-risk verzekering is verkrijgbaar vanaf €4,45.

Wat zijn de voordelen van een proefrit?

Als jij op zoek gaat naar een nieuwe eBike wil je dat dit perfect past bij jouw wensen. Ga eerst voor een testrit op geselecteerde soorten en merken. De modellen verschillen van elkaar op stabiliteit en comfort. Middels een electric-bike expert of bij een speciaal een testcenter kan je een aantal types uittesten. Daardoor koop je de beste e-bike in Stroe. Bij diverse leveranciers is een persoonlijke gratis proefrit bij jouw in de regio beschikbaar. De e-bike specialist komt met een bus naar je toe. Je kunt vrijblijvend allerlei uitvoeringen proberen. Jouw fiets afstellen op maat kan ook.

Wat doet de fietsenmaker in Stroe?

Voor het onderhouden van een elektrische fiets kun je terecht bij een fietsenmaker. Deze fietsenwinkels leveren diensten zoals: de accu inspecteren, checken van banden en versnellingen en naven controleren en afstellen. Heb jij een garantiepakket afgesloten? In sommige gevallen ontvang je dan een compensatie voor je fietsreparatie in Stroe (nieuwe accu vervangen). Bij veel leveranciers kan je direct een onderhoudscontract nemen voor de terugkerende jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 3776

Plaats een reactie