fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Vouwfiets

Een vouwfiets is een fiets die je eenvoudig op kunt vouwen tot een klein, draagbaar pakket. De fiets is uitermate geschikt voor mensen die altijd een fiets mee willen nemen, maar niet de hele dag met een grote fiets rond willen lopen. Zo wordt de fiets veel aangeschaft door mensen die met de fiets naar het station reizen, met het openbaar vervoer naar de bestemming gaan en vervolgens vanuit het station naar de eindbestemming reizen. Een omafiets of bakfiets is dan een stuk minder handig.

5 voordelen van een vouwfiets

Schaf je een vouwfiets aan via onze partners, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen van het aanschaffen van een vouwfiets, zijn de volgende:

  1. De fiets is opklapbaar tot een klein pakket en eenvoudig te vervoeren.
  2. De fiets mag meestal gratis mee met de trein en kan op alle tijden meegenomen worden in het openbaar vervoer.
  3. De fiets heeft een klein formaat en is eenvoudig op te slaan in huis of een andere bergruimte.
  4. De fiets is klein en draagbaar, maar wel erg comfortabel en van goede kwaliteit.
  5. De fiets is uitermate geschikt om mee te nemen naar het werk en is een duurzaam alternatief van de auto of de scooter.

De vouwfiets is erg geschikt voor het bereiken van plaatsen die met de auto of het openbaar vervoer lastiger zijn om te bereiken, zoals binnensteden. En omdat de fiets niet duurder is dan een standaard fiets, hoef je geen extra kosten te betalen om van bovenstaande voordelen te profiteren.

Voor wie is een vouwfiets geschikt?

De vouwfiets is voornamelijk geschikt voor mensen die naar het werk willen fietsen, maar niet de hele afstand met de fiets af kunnen leggen. Moet je bijvoorbeeld een deel van de reis afleggen met de trein? Dan kun je de vouwfiets meenemen om van huis naar het station te reizen, om de fiets vervolgens mee te nemen in de trein en vanuit het station weer met de fiets naar je werk te fietsen. Verder is de fiets ook geschikt voor mensen die een duurzaam alternatief zoeken voor de auto of scooter, maar geen ruimte hebben om een standaard fiets op te slaan. Er zijn diverse speciaalzaken in Almere, Lelystad en omgeving waar je terecht kunt voor advies.

Waarom online vouwfiets kopen?

Ben jij overtuigd van de voordelen van een vouwfiets? Zoek jouw favoriete vouwfiets dan in het grote aanbod van onze partners. In het aanbod vind je niet alleen standaard vouwfietsen, maar ook elektrische vouwfietsen met een motortje om nog gemakkelijker en sneller van A naar B te reizen. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften, eisen en budget, zoek je in het grote aanbod van de webwinkel eenvoudig een fiets die bij jou past. Heb je advies nodig bij het zoeken naar jouw ideale vouwfiets? Neem dan contact op, want wij kunnen je altijd vrijblijvend advies geven bij het aanschaffen van een vouwfiets. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van vouwfietsen in allerlei soorten en maten, kunnen wij altijd een fiets vinden die bij jou past.