fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Stadsfiets

Wil jij een stadsfiets kopen? Goede keus! Een stadsfiets is handig op veel plekken, denk aan de stad, maar ook op andere wegen. Een stadsfiets is een ‘normale’ fiets, waar de meeste mensen op fietsen. Er zijn nog andere soorten fietsen, die kan je vinden via het menu. Stadsfietsen zijn er in verschillende soorten en maten, maar het is vaak handig om de fiets net iets te groot te kopen, zeker als je nog aan het groeien bent.

Een stadsfiets kopen kan ook op marktplaats, maar, deze zijn soms gestolen. Er zijn tegenwoordig al gloednieuwe stadsfietsen te koop voor een kleine prijs. Je moet wel bedenken dat je (misschien) wel elke dag gebruik maakt van je fiets, dat het dus best wel een ‘investering’ kan zijn. Een fiets moet goed zitten, net zoals een bed goed moet liggen.

Stadsfietsen zijn te koop in veel lokale fietsenwinkels. Toch kan het kopen van een stadsfiets online voordeliger zijn, ze zijn vaak wat goedkoper. Een nadeel is natuurlijk dat je ze niet kan passen, maar dat kan vaak wel opgelost worden, door een ’7 dagen test’ actie of iets dergelijks. We hebben een grote online fietsenwinkel voor je uitgezocht, die erg klantvriendelijk is en een ruim aanbod aan nieuwe stadsfietsen heeft.