fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Omafiets

Een omafiets kopen doe je online, bij Nieuwe Omafiets. Wij hebben altijd een prachtige collectie omafietsen in verschillende kleuren en maten en prijsklassen uit voorraad leverbaar. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt. Of je nu specifiek op zoek bent naar een zwarte omafiets, of naar een omafiets met versnellingen, wij hebben er zeker eentje voor je staan. Je kunt je nieuwe omafiets eenvoudig online bestellen en daarbij profiteren van onze scherpe prijzen en uitstekende service! Je kunt hier ook m eer informatie vinden over bakfietsen of de speed-pedelec.

Omafiets met versnellingen kopen

Voordelen voor een omafiets zijn er voldoende! Hij ziet er klassiek en toch trendy uit, de zithouding is heerlijk comfortabel en je kunt ‘m perfect stylen met een mooi transportrek en een leuke mand bijvoorbeeld. Het enige wat sommige mensen als nadeel van een omafiets noemen is het feit dat de meeste omafietsen geen versnellingen hebben. Voor veel mensen is dit helemaal geen probleem. Woon je echter in een heuvelachtig gebied, of moet je elke dag toch wel een aanzienlijk stuk fietsen dan is een omafiets met versnellingen toch wel ideaal. Bij Nieuwe Omafiets begrijpen we dat. Daarom hebben we een aparte pagina voor je samengesteld waarop je al onze omafietsen met versnellingen vindt. Heb je vragen over een bepaalde omafiets met versnellingen of vragen in het algemeen? Neem gerust contact met ons op. Of informeer bij een fietswinkel in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

28 inch

De omafiets 28 inch is verreweg de meest verkochte omafiets. Dit komt omdat 28 inch omafietsen de correcte maat hebben voor volwassenen. De framehoogte van een 28 inch omafiets ligt over het algemeen rond de 54 tot 57 centimeter. Maar, er zijn ook 28 inch omafietsen met een framehoogte van 50 centimeter (voor kleinere mensen) en 28 inch omafietsen met een framehoogte van wel 61 centimeter (voor langere mensen). Een veelgestelde vraag: vanaf welke leeftijd of lengte kan men op een 28 inch omafiets fietsen? Het antwoord: de leeftijd doet niet ter zake. Het gaat enkel en alleen om de lengte. Vanaf ongeveer 1,60 meter is een 28 inch omafiets geschikt. We hebben het dan over een 28 inch omafiets met een ‘normale’ framehoogte. Wanneer iemand bijvoorbeeld 1,50 meter lang is dan kan een 28 inch omafiets met een framehoogte van 50 centimeter uitkomst bieden. De omafiets beschikt dan wel over een volwaardige bandenmaat (28 inch) en ziet er verder ook uit als een volwassen fiets. Het enige verschil is dat het frame wat minder hoog is dan dat van een normale 28 inch omafiets.

26 inch

Een 26 omafiets is geschikt voor kinderen met een lengte van 1,45 tot 1,55 meter. Ben je langer dan 1,55 meter dan kun je beter kiezen voor een 28 inch omafiets. Ook onze 26 inch collectie bestaat uit verschillende kleuren en verschillende merken. Zo hebben we bijvoorbeeld omafietsen van Nostalgia, maar ook van Highlander.

24 inch

Een omafiets 24 inch is geschikt voor kinderen met een lengte tussen de 1,30 en 1,45 meter. De framehoogte van een 24 inch kinder omafiets is over het algemeen ongeveer 43 centimeter.

20 inch

Ook de hele kleine kinderen, zijn maar wat gek geworden op de omafiets. Daarom kun je bij NieuweOmafiets.nl nu ook een 20 inch omafiets aanschaffen. Deze zogenaamde kinder omafiets is geschikt voor kinderen met een lengte tussen de 1,15 en 1,30 meter. De framehoogte van een 20 inch omafiets ligt over het algemeen rond de 34 centimeter. Kleine kinderen zijn gek op mooie kleuren en leuke ‘plaatjes’. Daarom vind je in ons assortiment onder andere hele schattig roze en blauwe 20 inch omafietsen met bloemenprint erop. We kunnen u vertellen, de kinderen vinden ze erg leuk!