fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in St. Willebrord

Makkelijk en voordelig een toffe fiets kopen in St. Willebrord? De fiets is een geliefd vervoermiddel in deze plaats. Vandaag de dag heb je de keuze uit mega veel types en merken. Van een toerfiets tot tandem van allerlei (nieuwe) merken zoals Giant en Freebike. Wat past bij mijn wensen? Via deze pagina lees je uitgebreide informatie over de verschillende types, de top-10 merken en gemiddelde prijzen. Vervolgens delen we aanvullende aanbevelingen over een thuisdemo en bekijk je locatiegegevens van lokale fietswinkels in St. Willebrord en de omliggende regio.

  • Elektrische fietsen in St. Willebrord zijn onmisbaar geworden.
  • Je kunt moeiteloos rijden en uitermate geschikt voor bijv. senioren en het rijden in heuvelachtig gebied.
  • Voor het milieu veel vriendelijker dan korte autoritten.
  • In deze buurt zijn er voldoende winkels en rijwielshops.
  • Veel gekochte merken zijn bijv. Cube en RIH.
fiets-kopen-st-willebrord

Goedkope E-bike bestellen in St. Willebrord

Een e-bike is fiets met elektrische aandrijving. Je geniet van elektrische ondersteuning als je een fietsrit gaat maken. Een elektrische tweewieler is een stuk sneller, zorgt voor een gezondere leefstijl, is perfect voor ouderen en het duurzamer als je het vergelijkt met overal naartoe rijden met de auto. Een elobike wordt heel veel gekocht door ouderen. Ook volwassenen en kinderen kiezen steeds vaker voor hippe elektrische modellen. De beste elektrische fiets in St. Willebrord kopen of huren? In het stappenplan hieronder vertellen we waar jij even goed naar moet kijken.

E-bike in St. Willebrord online bestellen en snel laten afleveren

  1. Waar ga je e-bike voor gebruiken?

    Bedenk eerst wanneer en hoe vaak jij de fiets nodig hebt. Als je vaak kleine ritten maakt ben je het beste af met een eenvoudige stads- of bakfiets. Voor ouderen die niet meer op een normaal model kunnen is de e-bike met lange actieradius een goed alternatief. Voor verdere afstanden naar school of werk is de speed pedelec een uitstekende keuze. Voor sporters is er een mooi aanbod met cyclocrossers en racefietsen. Kies je vaak voor het OV? Tegenwoordig heb je ook speciale elektrische vouwfietsen.

  2. De juiste maat kiezen

    Het het frametype dat past bij jouw wensen (bijvoorbeeld een herenframe of frame met lage instap). Selecteer ook de framemaat. De meest gekozen framematen zijn 46 cm (S), 52 cm (M) en 57 tot 60 cm (L). De bikeshops kunnen ondersteuning bieden bij het kiezen welke framemaat past bij je specifieke lengte (benen). Doorgaans heb je ook modellen met een extra lage instap of juist een herenframe met hoge instap.

  3. Technische wensen

    Je hebt een de basis voorwielmotor (voordelig), middenmotor (voelt het meest natuurlijk aan) & achterwielmotor (minder slijtage van de ketting). Kies ook de gewenste accu. Veel e-bikes hebben zo’n 485 Wh. Afhankelijk van de hoeveelheid trapondersteuning geeft dit tussen de 55 en 110 km. Bij veel rijwielshops heb je ook een accupakket van wel 700 wattuur. Een accu is vaak geïntegreerd bij de bagagedrager of in de kettingkast. Een laatste belangrijke keuze is de werking van de versnelling: Naafversnelling met riemaandrijving, Naafversnelling met ketting en Derailleurversnelling.

  4. Proefrit inplannen

    In het geval je het merk en model gekozen hebt kan je een proefrit maken bij een professionele rijwielshop in Rucphen. Doorgaans kan je elektrische types zelf ervaren. Wil je liever een 1 op 1 sessie? Sommige shops zoals Forza bieden ook een e-bike thuisdemonstratie in St. Willebrord. Gericht advies op maat, altijd 100% vrijblijvend.

  5. Bestellen en afhalen

    Een innovatieve elektrische fiets kopen in St. Willebrord kan je doen bij een expert-winkel. Je kunt kiezen voor een fietsspeciaalzaak: snel meerdere modellen bekijken en proberen, een expert die direct advies geeft en je hebt een servicepunt in de buurt. Maar je vindt ook steeds meer online mogelijkheden. Via de de online shop heb je direct toegang tot een gigantisch assortiment, bezorging op locatie en lage prijzen. Een proefrit maken bij een testcentrum is ook bij online winkels steeds vaker een mogelijkheid.

Vind testcentrum en fietsenwinkel in St. Willebrord

Via de volgende opsomming vergelijk je snel de verschillende rijwielshops in St. Willebrord en directe omgeving. Je kunt hier mogelijk terecht voor verkoop en advies op maat. Sommige winkels hebben een eigen e-bike testcentrum. Is er een vestiging die het vermelden waard is? Stuur ons dan een mailtje. Via dit platform vind je ook winkels in Sprundel, Schijf en Oud-Vossemeer.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Deze week een e-bike proefrit in St. Willebrord plannen?

Vergelijk modellen en vind jouw perfecte fiets

Koopgids: welke fiets is geschikt voor mij?

Heb jij behoefte aan een nieuwe fiets? Dan moet je veel keuzes maken. Welk model past bij mij? Welke merken leveren de hoogste kwaliteit? Is een 2dehands model goed genoeg? En wat wil ik maximaal uitgeven? In de hierna volgende keuzehulp bekijk je bruikbare info over de meest bestelde modellen. Door hier gebruik van te maken kom je tot de ontdekking wat past bij jouw situatie.

E-bike St. Willebrord: informatie en voordelen

De e-bike is ideaal voor lange ritten en voor forenzen. Zo’n elektrische fiets is milieuvriendelijk, eenvoudig te gebruiken en het is een uitkomst bij lange afstanden. Het bereik kan oplopen tot wel 140 kilometer. Het is niet voor iedereen geschikt: het is wel twee keer zo duur dan een normale fiets, je moet vaker onderhoud laten uitvoeren en ze zijn zwaarder in gewicht. Professionele merken zijn Multi Cycle & Stromer.

  • Licht en comfortabele fietsen.
  • Bijdragen aan een beter klimaat.
  • Een goedkope e-bike is er al vanaf €965,00.

▸ Vergelijk de e-bike kortingsacties

Schoolfiets: informatie en voordelen

Een goede schoolfiets is nodig voor kinderen om veilig en betrouwbaar op de middelbare school te komen. Het model moet er natuurlijk goed uitzien en hij moet ook lekker rijden. Bij een transportfiets kunnen spullen voorop geplaatst worden. Deze uitvoering heeft de beschikking over een fietskrat of mand boven het voorwiel waar je makkelijk een schooltas mee kunt vervoeren. De vergelijkbare omafiets wordt veel gebruikt door studenten. Voor lange afstanden is de aanschaf van een elektrische schoolfiets het overwegen waard.

  • Een studentenfiets heeft een hippe uitstraling en kan niet zomaar kapot gaat.
  • Koop een erkende tienerfiets van bijv. Volare & Vogue.
  • De verwachte onkosten beginnen bij zo’n €225,00.

▸ Check alle schoolfiets acties

Stadsfiets: alle informatie op een rij

Een stadsfiets wordt vaak gekocht om te gebruiken in de drukke stad. Een uitkomst voor korte recreatieve ritten of de supermarkt. Deze producten zijn praktisch onverwoestbaar en kan je makkelijk zelf onderhouden (mede dankzij de dichte kettingkast). In het actuele aanbod worden ze vaak uitgevoerd met 3, 5 of 7 versnellingen. Tevens kan je er een voordrager op laten zetten.

  • De city bike is goedkoop en geschikt voor alledaags gebruik.
  • Qua moederfietsen kun je o.a. kiezen uit Koga en BSP.
  • Prijsindicaties beginnen bij ongeveer €360,00.

▸ Ontdek de beste elektrische stadsfiets voordeeltjes

Bakfiets St. Willebrord vergelijken: de pluspunten op een rij

Een bakfiets is een praktisch transportmodel met 3 wielen en een grote bak voorop. Veel vaders en moeders gebruiken hem om er lekker op uit te gaan met de kids. In de bak kan je heel wat boodschappen kwijt en voor veel jonge gezinnen is het een interessant alternatief voor een (tweede) auto. Door middel van de veiligheidsriempjes zijn kinderen optimaal beschermd. Dankzij een elektrische bakfiets met trapondersteuning gaat het trappen nog eenvoudiger. Vraag ook vrijblijvend naar de fietskar: een klein wagentje op 2 wielen die achter je fiets hangt.

  • Veilige en snelle manier om kids van A naar B te brengen.
  • Bekende aanbieders zijn Babboe en Popal.
  • De verwachte onkosten van elektrische bakfietsen beginnen bij €2.650,00.

▸ Vind alle bakfiets kortingdeals

Moeiteloos een fiets laten bezorgen in St. Willebrord

Vergelijk online fietsenwinkels en bestel de tofste merken

Keuzegids speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec staat voor: een snelle elektrische fiets met handige trapondersteuning welke een snelheid tot maximaal 45 km/u kan rijden. De speedbike is ideaal voor dagelijks woon-werk verkeer. Het is dan ook een perfect alternatief voor het openbaar vervoer. Let wel goed op de volgende zaken: Een rijbewijs A of B, aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel & de verplichte kentekenplaat en een NTA 8776 goedgekeurde helm.

  • Een snelle, flexibele en duurzame manier om je te verplaatsen.
  • Let erop dat altijd een rijbewijs bij je hebt.
  • Prijsindicaties starten bij €3.675,00.

▸ Bekijk alle speed pedelec deals

Vergelijk een sportieve fietsen

De betekenis van een sportfiets is: een extra lichte uitvoering voor sporters. Het zit eigenlijk in tussen de populaire herenfiets of damesfiets en een sportieve racefiets. Bedoeld voor sportieve mensen die zich flexibel en snel willen verplaatsen. Een hybride fiets is erg licht (weinig kilo’s), je zit vaak wat naar voren gebogen, heeft meerdere kettingbladen en versnellen en minimalistische banden. In de lijst hieronder vind je de meest verkochte sportieve uitvoeringen:

  • Mountainbikes: een sterk model met zowel voor- als achtervering.
  • Hybride fiets: een flexibele fiets voor sport en recreatief gebruik.
  • Racefiets: een goed model om snel een afstand mee af te leggen (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: een stuk sneller en minder robuust dan de MTB.
  • Trekkingfiets: ideaal om als vakantiefiets te gebruiken (veel kilometers).
  • Fixie: een simpel, degelijk maar hip model voor in de stad.

▸ Profiteer van de sportfiets aanbiedingen

De pluspunten van een vouwfiets

Een vouwfiets is een handig model dat je in enkele seconden kan invouwen tot een makkelijk klein formaat. De meeste modellen hebben een invouwbare frame. Daarmee kan je razendsnel het hele model in elkaar vouwen. Het wordt veel besteld door studenten en in het OV. Het is ook erg handig om in de auto hebben liggen of als je niet over een eigen garage beschikt. Een elektrische vouwfiets is handiger voor het rijden van station naar je werk.

  • Heel makkelijk meenemen en opslaan.
  • Professionele aanbieders zijn Beixo en Albi.
  • De onkosten zijn ongeveer €459,00.

▸ Ontdek de beste elektrische vouwfietsen prijsaanbiedingen

Keuzehulp bij een kinderfiets

Een eerste kinderfiets in St. Willebrord is een mooie mijlpaal voor alle kinderen. Peuters en kleuters kunnen in veel gevallen op een loopfiets. Wat oudere kinderen (vanaf 3/4 jaar) beginnen met zijwieltjes zodat ze niet steeds vallen. Cruciaal is het kiezen van de juiste framemaat. Elk kind moet moeiteloos kunnen manoeuvreren. De kleinste maat is 12 inch (2 – 4 jaar). Het aanbod is verder uitgebreid met 14 inch (3 tot gemiddeld 5 jaar), 16 inch (4 t/m 6 jaar), 18 inch (5 t/m 7 jaar), 20 inch (6 tot 8 jaar), 22 inch (7 tot zo’n 9 jaar) en 24 inch (8 tot zo’n 11 jaar). Kids tot 14 jaar kunnen met een 26 inch model uit de voeten. Het rijden met een fietshelm wordt aangeraden.

  • Stoere jongensfietsen en wonderschone meisjesfietsen als verjaardagscadeau.
  • Goede merken zijn Volare en Berg.
  • De onkosten starten bij plusminus €159,00.

▸ Vergelijk de kinderfietsen kortingsacties

fietsen-bestellen-in-st-willebrord

Nederlandse top 10 fietsmerken april 2024

Bij de (online) rijwielshop kan je kiezen uit talloze merken. Van bekende Nederlandse namen tot nieuwe specialisten met gave moederfietsen en driewielers voor extra stevigheid. Bijgaand check je de best verkochte fabrikanten en merken in tweewielerland. Op deze website lees je ook meer over vouwfietsen uitproberen.

  1. Sparta: innovatieve e-bikes voor elk gebruik.
  2. Batavus: grote diversiteit aan modellen voor kinderen en volwassenen.
  3. Giant: ruim aanbod e-bikes, racefietsen, MTB’s en gravelbikes.
  4. Gazelle: al meer dan 125 jaar een begrip in de fietsenbranche.
  5. Cortina: de E-SILENTO PRO is populair bij vrouwen.
  6. Stella: ruim aanbod met een uitstekende service.
  7. Amslod: met een 3,5” lcd-kleurendisplay van Bafant.
  8. Union: beresterke en elegante modellen voor jong en oud.
  9. Koga: staat garant voor jarenlang zorgeloos fietsplezier.
  10. Trek: ruime variatie in wielmaten (voor korte mensen en lange mensen).

Optionele merken:

  • Nederlandse producenten: Jan Janssen, Babboe, VanMoof, Pointer, Pegasus, Montego, Roetz, Veloretti, Brinckers, Urban, De fietsfabriek, Cowboy en Popal, Alpina, Vyber, Sensa, BSP, Merida.
  • Duitse leveranciers: Derby Cycle, Birdy, Canyon, Cube, Prophete, Hase Bike en Riese & Müller, Kalkhoff, Accell, Storck, Qwic.
  • Belgische producten: Thompson, Achielle, Minerva, Ridley, Granville en Cowboy, Zannata, Norta, Oxford, Ellio.

Verwachte kosten van een fiets in St. Willebrord (april 2024)

De gemiddelde aankoopprijs van een gewone fiets is doorgaans zo’n €475,00. Er is een groot assortiment in zowel budget als luxe lijnen. Een eenvoudige transportfiets heb je al vanaf €385,00, een e-bike koop je vanaf €985 en een handige bakfiets is te koop vanaf €2.525,00. De volledige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het type, grootte accu, het aantal versnellingen, locatie van de motor, de accessoires, servicecontract en een (aangeraden) fietsverzekering. In de prijstabel bieden wij de verwachte tarieven van de meest verkochte fietstypes.

Model fietsMerkPrijs
E-BikeUnion€2.000,00
CitybikeBSP€515,00
RacefietsCannondale€1.120,00
MountainbikeGT€1.259,00
BakfietsGazelle€2.700,00
De standaard prijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Noord-Brabant.

Thuisdemonstratie: vrijblijvend een proefrit thuis

Een e-bike uitproberen in jouw eigen straat? Informeer dan naar een kosteloze e-bike proefrit aan huis in St. Willebrord! Shops als Fietsvoordeelshop.nl, VanDijck, Bayck, Fietsoptimaal.nl, Forza, Stella komen vrijblijvend bij je langs. Het grote voordeel van de thuisdemo is dat jij zelf een proefrit kan doen in de eigen straat of wijk. De persoonlijke E-bike adviseur in heeft vaak veel verschillende types mee. Je kunt kosteloos proberen. Via een thuisdemo kan je zelf ervaren welk model overeenkomt met jouw wensen en budget.

  • Vrijblijvend meerdere modellen en merken proberen.
  • De fietsspecialist is volledig deskundig en goed opgeleid.
  • Altijd volledig vrijblijvend!

Tips voor tweedehands fietsen in St. Willebrord

Met een tweedehands fiets kan je enorm veel geld besparen. Tweedehands koopjes vind je bij een officiële fietswinkel of tweewielercentrum. Vaak kan je ook je oude model inruilen. Er zijn diverse aandachtspunten die jij goed moet onderzoeken. Hierna bieden we de belangrijkste kooptips.

  1. Loop de lagers en wielen na.
  2. Bekijk de kwaliteit van de banden en de spaken.
  3. Draai het zadel en stuur los en stel deze af op jouw lengte.
  4. Inspecteer de remblokken of remschijven.
  5. Is de ketting goed gesmeerd (en kettingkast nog heel)?

Belangrijke vragen en antwoorden over tweewielers

Mijn elektrische fiets laten bezorgen in St. Willebrord, hoe doe ik dat?

Ja, een e-bike laten bezorgen is geen probleem. Via leveranciers zoals Adobike.nl en Bikesplaza kan ook jij snel op afstand (online) een model samenstellen. Bij veel shops kan je 2 mogelijkheden selecteren: ophalen in de winkel of thuisbezorging. De extra kosten voor bezorging op locatie bedragen gemiddeld €25,00. De levertijd komt uit op zo’n 5 – 8 werkdagen.

Welke soort fiets zou voor mij geschikt zijn?

Voor het dagelijkse ritje naar je werk adviseren wij een elektrische uitvoering i.c.m. een fietsplan (leasefiets). Voor scholieren is een voordelige elektrische schoolfiets erg interessant. Voor de dagelijkse korte ritjes kies je een normale schoolfiets of een laag geprijsd tweedehands model. Vervoer jij ook vaak de kinderen of spullen? Ga dan voor een handzame bakfiets. Voor de sportievelingen heb je nog de keuze uit een mountainbike, gravelbike, hybride fiets, racefiets, fatbike, trekkingfiets.

Hoe verzeker ik mijn e-bike?

Jouw elektrische fiets verzekeren is niet bij wet verplicht, maar wel verstandig. Met een erkende fietsverzekering ben je juist verzekerd tegen diefstal en schade. Overige uitrusting zoals fietscomputers, fietstas, slot, kinderzitje, fietsmand verzeker je eenvoudig mee. De e-bike polis is af te nemen vanaf €2,35 p/maand. De speed pedelec ziet de verzekeraar als bromfiets. Het rijden hierop vereist een gele kentekenplaat. Je moet dus een AM-rijbewijs hebben en een Nederlandse WA-verzekering is gewenst. En All-risk verzekering kost +/- €4,30.

Waar kan ik een proefrit maken?

Als je gaat voor een nieuwe eBike dan moet dit matchen met jouw wensen. Maak altijd een testrit op verschillende bikes. Ze wijken onderling behoorlijk af als je kijkt naar wendbaarheid en design. Via een electric-bike verkooppunt of in een testcenter of experience center kan je vrijblijvend meerdere modellen uitproberen. In het experience center kom je uit bij de beste e-bike in St. Willebrord. Soms is zo’n gratis proefrit bij je thuis mogelijk. Je e-bike specialist komt gratis bij je thuis. Je kunt vrijblijvend velerlei motorsystemen uitproberen. Je fiets afstellen op maat is doorgaans inclusief.

Wat kan ik doen bij een fietsenmaker in St. Willebrord?

Voor periodiek onderhoud aan je elektrische fiets is er natuurlijk de lokale fietsenmaker. Deze bikeshops zijn gespecialiseerd in: het nakijken van de accu, checken van banden en versnellingen en ketting spannen en smeren. Valt je fiets nog in de garantie-tijd? In sommige gevallen kun je dan contact opnemen voor een compensatie voor de fietsreparatie in St. Willebrord (nieuwe accu vervangen). Bij veel winkels kan je direct een onderhoudscontract nemen zodat je elk jaar geniet van een servicebeurt.


Postcodegebied: 4710, 4711

Plaats een reactie