fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Velddriel

Voordelig en gemakkelijk een goede fiets kopen in Velddriel? Je kunt heerlijk fietsen in en rondom deze plaats. Wanneer je een rijwielshop binnenloopt dan zien we heel erg veel type modellen. Van een omafiets tot een speed pedelec van heel verschillende merken als Cortina en Banshee Bikes. Wat is een goed model voor mij? Op dit platform vertellen we je alles over de diverse soorten modellen, merken en de huidige tarieven. Tevens bieden wij meer tips over proefrijden aan huis en ontdek je adresgegevens van regionale fietswinkels in Velddriel en omgeving.

  • Elektrische fietsen in Velddriel zijn de laatste jaren enorm gestegen in populariteit.
  • Het is ontzettend comfortabel en is een goed oplossing voor mensen die niet meer zo makkelijk kunnen trappen en en voor als je grote afstanden fietst.
  • Het gebruik van fietsen is duurzamer dan de auto of brommer.
  • In dit gebied vinden we diverse verkoopadviseurs en fietsenwinkels.
  • Populaire merken zijn onder andere Batavus en RIH.
fiets-kopen-velddriel

Goedkope E-bike bestellen in Velddriel

Een e-bike wordt geleverd met een sterke motor. De elektrische ondersteuning kun je ervaren als je onderweg bent. Een elektrische tweewieler bespaart tijd, rijdt lekker licht en comfortabel, is een uitkomst voor mensen die niet op een gewone fiets kunnen en is milieuvriendelijker dan alsmaar met de auto rijden. De elobike wordt vooral gebruikt door senioren. Maar ook forenzen en scholieren zien we steeds vaker rondrijden op een elektrisch model. De beste elektrische fiets in Velddriel kopen of huren? In 5 stappen leggen we uit wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.

E-bike in Velddriel online bestellen en aan huis laten leveren

  1. Selecteer het type e-bike

    Overweeg waar jij de fiets voor nodig hebt. Voor korte afstanden kom je al gauw uit op een instap stad- en transportfiets. Voor recreatief gebruik is een e-bike met een ruime actieradius de beste keuze. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is de nieuwe speed pedelec de optimale mogelijkheid. Voor recreanten zijn er ook gravel bikes of racefietsen. Reis je met de trein of heb je thuis niet veel ruimte? Tegenwoordig heb je ook speciale elektrische vouwfietsen.

  2. Welke maat?

    Maak een keuze voor een type frame (trapeze-frame of extra lage instap). Kies ook de maat van het frame. Gangbare maten zijn 48 cm (S), 52 – 56 cm (M) en 59 cm (L). De fietsenwinkels adviseren ook welke framemaat geschikt is voor jouw lengte. Er zijn ook modellen met een extra lage instap of een stevige hoge instap.

  3. Technische eisen

    Je hebt de keuze uit de normale voorwielmotor (voordelig), middenmotor (natuurlijke ondersteuning) of achterwielmotor (zeer stil). Ook de accu’s wisselen behoorlijk. Veel e-bikes hebben zo’n 522 Wh. Afhankelijk van de ondersteuning haal je dan 50 – 145 kilometer. Ook heb je de keuze voor een uitgebreide accu met 600 wattuur. Een accu is vaak geïntegreerd onder de bagagedrager of in de kettingkast. Een ander aspect is het versnellingssysteem: Naafversnelling met riemaandrijving, Derailleurversnelling en Naafversnelling met ketting.

  4. Vrijblijvende proefrit

    Zodra je het merk en model gekozen hebt kan je een proefrit inplannen bij de rijwielshop in Maasdriel. Over het algemeen kan je de meest populaire varianten zelf ervaren. Wil je meer gemak? Een paar aanbieders zoals Fietsoptimaal.nl beschikken ook over mogelijkheden voor een e-bike thuisdemonstratie in Velddriel. Praktisch advies van een adviseur, met een vrijblijvend karakter.

  5. Maak de order rond & plan bezorging in

    Een goede elektrische fiets kopen in Velddriel? Je kunt terecht bij tal van winkels in de regio. Je kunt kiezen voor een fietsspeciaalzaak: snel diverse modellen proberen, een verkoopmedewerker die persoonlijk advies kan geven en voor garantie en reparaties kan je snel terug. Ook via internet kan je veel informatie vinden. Bij de online rijwielshop profiteer je van een een ruim assortiment, een snelle bezorgservice en aantrekkelijke prijzen. Een bezoekje aan een testcentrum is soms mogelijk.

Bekijk testcentrum en fietsenwinkel in Velddriel

D.m.v. onderstaand schema bekijk je adresgegevens van rijwielshops in Velddriel en nabije omgeving. Mogelijk dat je hier terecht kan voor uitleg over de verschillende modellen en vrijblijvend advies. Soms hebben zij ook een in-house e-bike testcentrum. Ken jij een rijwielspeciaalzaak welke absoluut op deze site hoort? Neem dan gerust contact op met ons. Via dit platform vind je ook winkels in Alem, Berghem & Hoenzadriel.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Deze week een e-bike proefrit in Velddriel inplannen?

Vergelijk de opties en vind jouw perfecte fiets

Aankoopgids: welke fiets moet ik kiezen?

Is het tijd voor een nieuwe fiets? Dan moet je veel keuzes maken. Welk model past bij mij? Wat is een goed merk? Is een 2dehands model goed genoeg? En wat wil ik maximaal uitgeven? In onze koopgids vind je leerzame info over de populaire modellen. Hiermee kom je erachter wat aansluit op jouw rijstijl.

E-bike Velddriel: de belangrijkste informatie

De e-bike is ontzettend populair voor het afleggen van lange afstanden en voor kids die ver van school af wonen. Een elektrische fiets is een duurzame optie, houd je gezond en is de beste keuze voor studenten en werkenden die dagelijks een lange afstand moeten afleggen. De actieradius loopt op tot wel 145 km. Er zijn ook een aantal nadelen: de investering is flink hoger ten opzichte van een regulier model, je moet vaker onderhoud laten uitvoeren en ze zijn vrij fors qua gewicht. Betrouwbare merken zijn Multi Cycle en uiteraard Moustache.

  • Geschikte opties voor mensen op leeftijd.
  • Bijdragen aan een beter klimaat.
  • Een goedkope e-bike is verkrijgbaar vanaf €925,00.

▸ Toon de e-bike deals

Schoolfiets: waar op letten?

Een stabiele schoolfiets is nodig om zonder problemen naar school toe te gaan. Hij moet een hippe uitstraling hebben, en er moeten versnellingen op zitten. Een type dat erg handig kan zijn is de transportfiets. Deze is uitgerust met een voordrager of krat waar je eenvoudig een boodschappentas of schooltas op kunt leggen. De vergelijkbare omafiets wordt veel gebruikt door studenten. Voor kids die ver van school af wonen is de elektrische schoolfiets een interessante optie.

  • Een studentenfiets moet meegroeien en heeft weinig onderhoud nodig.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Volare & B’twin.
  • De verwachte kosten starten bij zo’n €219,00.

▸ Toon de schoolfiets kortingdeals

Stadsfiets: informatie en voordelen

Een stadsfiets is de beste keuze om korte afstanden af te leggen. De beste keuze voor korte afstanden of de supermarkt. Deze artikelen zijn praktisch onverwoestbaar en hebben weinig onderhoud nodig door o.a. de dichte kettingkast. Tegenwoordig zijn te verkrijgen met 3, 5 of 7 versnellingen. Indien gewenst met voordrager.

  • De city bike is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Bekend zijn de moederfietsen van Sparta & Cube.
  • De verwachte kosten beginnen bij ongeveer €340,00.

▸ Toon de elektrische stadsfiets prijsaanbiedingen

Bakfiets Velddriel vergelijken: dit moet je weten voor aanschaf

Een bakfiets is een makkelijk bestuurbaar model en een ruime bak aan de voorkant. Veel gezinnen gebruiken het om de kids van A naar B te brengen. Natuurlijk kan je er ook de boodschappen in kwijt en het is mooi en duurzaam alternatief voor een stadsauto. Met behulp van de driepuntsgordel zitten kinderen altijd veilig. Bij een elektrische bakfiets met trapondersteuning hoef jij veel minder kracht te zetten. Ben je overigens al bekend met de fietskar: een lage bak op wielen die achter de fiets hangt.

  • Veilig de kinderen naar de stad, school of opvang brengen.
  • Populaire producenten zijn RadWagon en Popal.
  • De verwachte prijzen van elektrische bakfietsen beginnen bij ongeveer €2.675,00.

▸ Vind alle bakfiets prijsdeals

Voordelig een fiets laten bezorgen in Velddriel

Vergelijk online speciaalzaken en kies jouw ideale model

Koopgids speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec houdt in: een snelle elektrische fiets met elektrische trapondersteuning welke een snelheid tot 45 km/u kan fietsen. De speedbike is een uitkomst voor dagelijks woon-werk verkeer. Het is dan ook een perfect alternatief voor het openbaar vervoer. Er gelden wel enkele verplichtingen: het AM-rijbewijs, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel met tevens een kentekenplaat en een goedgekeurde helm.

  • Een duurzaam vervoersmiddel om naar je werk te gaan.
  • Je moet beschikken over een rijbewijs.
  • De onkosten zijn +/- €3.525,00.

▸ Vind alle speed pedelec prijsaanbiedingen

De pluspunten van een sportieve fietsen

Een sportfiets staat voor: een snelle en sportieve uitvoering. Het is variant op een basis damesfiets of herenfiets en de snelle racefiets. Een uitkomst voor sporters die zich flexibel en snel willen verplaatsen. Een hybride fiets is erg licht (weinig kilo’s), wordt gekenmerkt door een sportieve zithouding, heeft over het algemeen goede versnellingen en dunne banden. Bijgaand bieden wij de meest bekende modellen:

  • Mountainbikes: heerlijk genieten in de bossen en natuur.
  • Hybride fiets: een model dat past bij divers gebruik.
  • Racefiets: een razendsnelle uitvoering voor verharde wegen (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: bedoeld voor het rijden op verharde en onverharde wegen.
  • Trekkingfiets: lichte vakantiefiets met veel versnellingen en uitstekend verstelbaar.
  • Fixie: eenvoudige maar hippe modellen voor weekend gebruik.

▸ Ga naar de sportfiets acties

Koopgids voor een vouwfiets

Een vouwfiets is een handig model dat je simpel kunt meenemen en kunt opvouwen tot een klein formaat. Vaak met een scharnier in het midden van de hoofdbuis. Hiermee kan je in een oogwenk het frame inschuiven en inklappen. Dit wordt vaak gekocht door reizigers in het openbaar vervoer. Het is ook perfect voor op de camping of als je niet over een eigen garage beschikt. Een slimme elektrische vouwfiets is passender voor langere ritjes van station naar werk.

  • In te vouwen tot een klein en handzaam pakket.
  • Bekende producenten zijn Beixo + Di Blasi.
  • Prijsindicaties beginnen bij +/- €475,00.

▸ Check alle elektrische vouwfietsen voordeeltjes

Koop een kinderfiets

Een hippe kinderfiets in Velddriel is leuk om te geven voor elk jongetje of meisje. Kinderen rond de 2 jaar kunnen goed uit de voeten met een loopfiets. Peuters vanaf 3 jaar kunnen het proberen met met zijwieltjes zodat ze niet steeds vallen. De juiste framemaat is belangrijk. Een kind moet probleemloos op de fiets kunnen klimmen. De 12 inch maat is de kleinste versie voor 2 tot 4 jaar. Daartussen heb je 14 inch (3 tot circa 5 jaar), 16 inch (4 tot gemiddeld 6 jaar), 18 inch (5 tot circa 7 jaar), 20 inch (6 t/m 8 jaar), 22 inch (7 t/m 9 jaar) en 24 inch (8 tot zo’n 11 jaar). Voor kids tot 14 jaar heb je nog 26 inch. Het kopen van een bijpassende fietshelm wordt aangeraden.

  • Sterke jongensfietsen en prinsessen meisjesfietsen om alles te leren.
  • Goede leveranciers zijn Volare en Union.
  • De verwachte onkosten beginnen bij ongeveer €119,00.

▸ Bekijk alle kinderfietsen prijsdeals

fietsen-bestellen-in-velddriel

De beste 10 merken fietsen april 2024

Online of in de winkel heb je de keuze uit erg veel merken en fabrikanten. Van kwalitatieve Hollandse leveranciers tot nieuwe hippe fabrikanten van luxe moederfietsen en driewielers voor extra stabiliteit. In de opsomming hieronder tonen wij de meest gekozen leveranciers van 2024. Je kunt ook direct doorklikken naar bakfietsen uitproberen.

  1. Sparta: ook snelle speed pedelecs zoals de D-BURST METB SMART SPEED.
  2. Batavus: produceert al sinds 1904 de mooiste modellen vanuit Heerenveen.
  3. Giant: groot assortiment met modellen in bijna alle framematen.
  4. Gazelle: goed opgeleide fiets adviseurs om jouw te voorzien van tips.
  5. Cortina: een strak design, goede kwaliteit en een gunstig prijskaartje.
  6. Stella: standaard binnen 5 werkdagen in huis.
  7. Amslod: 3 jaar garantie en service aan huis.
  8. Union: stoere stadsmodellen voor mannen en vrouwen.
  9. Koga: de bijzondere kleurstellingen maken de modellen een genot voor het oog.
  10. Trek: bekend van de loft en cruiser modellen voor een scherpe prijs.

Andere merken:

  • Nederlandse producenten: Pegasus, Jan Janssen, Flyer, Montego, Pointer, Babboe, De fietsfabriek, Urban, Arrow, Cowboy, Roetz, Veloretti en Sensa, Merida, Vyber, BSP, Alpina, Stromer.
  • Duitse producenten: Hase Bike, Cube, Birdy, Derby Cycle, Focus Bikes, Prophete en Riese & Müller, Accell, Kalkhoff, Storck, Velo de Ville.
  • Belgische merken: Thompson, Minerva, Eddy Merckx, Achielle, Granville en Oxford, L’Avenir, Cowboy, Zannata, Ellio.

Verwachte prijzen van een fiets in Velddriel (april 2024)

De actuele prijs van een standaard fiets is ongeveer €625,00. Er zijn opties in veel prijsgroepen. Een eenvoudige herenfiets is er al vanaf €445,00, een e-bike is beschikbaar vanaf €985 en een elektrische bakfiets is al te bestellen voor €2.625,00. De volledige kosten zijn afhankelijk van het type, de gewenste actieradius, het versnellingssysteem, de motor, de accessoires, service en onderhoud en een eventuele fietsverzekering. In de lijst hierna verstrekken we de standaard prijzen van populaire modellen.

SoortLeverancierAdviesprijs
Elektrische fietsUnion€2.350,00
SchoolfietsBSP€565,00
RacefietsSensa€1.170,00
ATBCannondale€1.279,00
BakfietsPopal€2.700,00
De geschatte tarieven van een nieuwe fiets kopen in Provincie Gelderland.

Thuisdemonstratie: een proefrit in je eigen omgeving maken

Een e-bike uitproberen in jouw eigen wijk? Doe een aanvraag voor een gratis e-bike proefrit aan huis in Velddriel! Leveranciers zoals VanDijck, Fietsvoordeelshop.nl, Stella, Fietsoptimaal.nl, Forza, Bayck komen met een grote bus bij je aan huis. Een positief aspect van een gratis thuisdemo is dat de proefrit plaatsvindt in jouw eigen wijk. De regionale E-bike adviseur in laat jou diverse merken en modellen proberen. Meestal is dit 100% gratis en vrijblijvend. Door middel van een thuisdemo kun jij ontdekken welk soort past bij jouw situatie.

  • De makkelijkste manier om meerdere modellen te proberen.
  • De fietsspecialist laat jou kennismaken met alle merken.
  • Altijd volledig vrijblijvend!

Aandachtspunten tweedehands fietsen in Velddriel

Dankzij een tweedehands fiets kan je al gauw honderden euro’s besparen. Tweedehands aanbiedingen kan je het beste kopen bij een officiële fietswinkel of expert in tweewielers. Soms bieden ze ook een inruilservice. Let op: er zijn wat factoren die je goed moet afwegen. In de volgende box verstrekken we 5 nuttige aandachtspunten.

  1. Check altijd de lagers en wielen.
  2. Zijn de spaken en banden helemaal netjes rond?
  3. Kijk voor aankoop altijd of stuur en zadel nog te verstellen zijn.
  4. Kijk goed naar aanlopende remmen of een piepend geluid.
  5. Kijk wat de staat van de ketting is en of het frame recht is.

Vaak gestelde vragen over tweewielers (FAQ)

Een elektrische fiets laten bezorgen in Velddriel, hoe snel kan dat?

Ja, een e-bike laten bezorgen is mogelijk. Via verkooppunten zoals Fietsenwinkel.be en forza.nl kan je moeiteloos middels internet jouw ideale tweewieler bestellen. Bij de meeste online fietsenshops zijn er 2 opties: afhalen in de showroom of afleveren op locatie. Het tarief voor levering aan huis komen uit op plusminus €35,00. De levertijd komt uit op zo’n 3 – 8 werkdagen.

Welk type fiets past bij mij?

Voor het dagelijkse ritje naar je werk zou je de volgende modellen kunnen overwegen: speedbike binnen het fietsplan (leasefiets). Voor tieners is een trendy elektrische schoolfiets een prima keuze. Op het moment dat je weinig rijdt koop je een onderhoudsarme schoolfiets of een goed tweedehands model. Moet je regelmatig de kids wegbrengen? Ga dan voor een lichtgewicht bakfiets. Ga jij op fietsvakantie of veel toeren? Dan zijn er aanvullend nog modellen zoals een mountainbike, gravelbike, hybride fiets, trekkingfiets, fatbike, toerfiets.

Zal ik een e-bike verzekering nemen?

Een verzekering afsluiten voor een elektrische fiets is helemaal niet noodzakelijk, maar wel verstandig. Met een erkende fietsverzekering heb je een goede dekking tegen schade en diefstal. Andere toebehoren zoals kinderzitje, fietsmand, fietscomputers, slot, GPS- en navigatieapparatuur zitten ook vaak in de polis inbegrepen. De e-bike polis is af te nemen vanaf €2,85 p/maand. Een speed pedelec wordt gezien als bromfiets. Voor dit type heb je een kentekenplaat nodig. Tevens moet je een AM-rijbewijs kunnen tonen en een WA-verzekering moet actief zijn. Een All Risk Volledig Casco polis kost je zo’n €4,40.

Kan ik eerst een gratis proefrit maken?

Als je aan het kijken bent naar een nieuwe eBike wil je dat dit helemaal aansluit op jouw behoeftes. Vraag om een testrit op verschillende bikes. De modellen verschillen van elkaar op de manier van aandrijving en comfort. Bij een electric-bike winkel of in een testcenter of experience center kun je 100% vrijblijvend diverse types testen. Op basis daarvan koop je altijd de beste e-bike in Velddriel. Bij meerdere verkopers is een privé gratis proefrit bij je in de straat een optie. Je e-bike specialist komt met een bus naar je toe. Je kunt vrijblijvend velerlei soorten ervaren. Een fiets afstellen op maat kan je eventueel direct laten doen.

Wat kan ik laten doen bij de fietsenmaker in Velddriel?

Voor het jaarlijkse onderhoud aan de elektrische fietsen kan je aankloppen bij een fietsenmaker. Deze tweewielerzaken zijn expert op het gebied van: de accu bekijken, controleren van de banden en verlichting controleren en afstellen. Kan jij nog aanspraak maken op garantie? Als je een melding maakt kan jij aanspraak maken op een bedrag voor je fietsreparatie in Velddriel (nieuwe accu vervangen). Bij veel winkels kan je er meteen een onderhoudscontract bij nemen zodat je elk jaar geniet van een servicebeurt.


Postcodegebied: 5334

Plaats een reactie