fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Einighausen

Betaalbaar en eenvoudig een splinternieuwe fiets kopen in Einighausen? Je kunt supergoed fietsen in deze omgeving. Tegenwoordig kan je een keuze maken uit mega veel verschillende soorten. Dat loopt van een jongensfiets tot aan een MTB van allerlei merken zoals Stella en E-bike Manufaktur. Welk merk of model past bij bij? Via dit portaal lees je uitgebreide informatie over de verschillende keuzes, bekende merken en gemiddelde kosten. Eveneens verstrekken we handige adviezen over een proefrit aan huis en bekijk je locatiegegevens van goede fietswinkels in Einighausen (en deze gemeente).

  • Elektrische fietsen in Einighausen zijn razend populair.
  • Je kunt moeiteloos rijden en het is ideaal voor ouderen en woon-werk verkeer.
  • Voor het milieu veel vriendelijker dan een brommer, scooter of auto.
  • In de regio bezoek je meerdere showrooms en fietswinkels.
  • Veel gekozen merken zijn onder andere Gazelle en Puky.
fiets-kopen-einighausen

Goedkope E-bike bestellen in Einighausen

Een e-bike is fiets met een hulpmotor. De handige elektrische ondersteuning biedt hulp als je onderweg bent. Een elektrische tweewieler heeft een topsnelheid van 25 km/u, zorgt voor een gezondere leefstijl, is ideaal voor woon-werk verkeer en het is groener dan een auto of brommer. Een elobike wordt heel veel gekocht door ouderen. Ook schoolgaande kinderen en volwassenen zien we steeds vaker terug op dit model. De beste elektrische fiets in Einighausen kopen of huren? In ons 5-stappenplan bieden we wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.

E-bike in Einighausen online bestellen via internet

  1. Kies het type e-bike

    Schrijf eerst op waar jij de fiets voor nodig hebt. Voor korte afstanden kan je het beste kiezen voor een robuuste transport- of stadsfiets. Voor dagelijkse lange afstanden is de e-bike met lange actieradius een goed alternatief. Voor verdere afstanden naar school of werk is de krachtige speed pedelec een verstandige aankoop. Voor sportievelingen bieden ze fatbikes en racefietsen. Ga jij met je fiets in de bus, trein of tram (OV)? Tegenwoordig heb je ook innovatieve elektrische vouwfietsen.

  2. Maat selecteren

    Selecteer het type frame (herenframe, damesframe). Bereken ook jouw framemaat. Framematen die we het meest zien zijn 48 cm (S), 53 cm (M) en 59 cm (L). De fietswinkels vertellen je ook welke framemaat hoort bij je specifieke lengte (benen). Er zijn ook types met een lage instap of een stevige hoge instap.

  3. Technische wensen

    De belangrijkste opties zijn een de normale voorwielmotor (voordelig), middenmotor (voelt het meest natuurlijk aan) of achterwielmotor (zeer stil). Ook de accu’s wisselen behoorlijk. Veel e-bikes hebben zo’n 522 Wh. Dit geeft je een bereik van tussen de 50 & 145 km. Steeds vaker zien we ook een uitgebreide accu met 600 wattuur. Veel accu’s worden weggewerkt op de bagagedrager of op het frame. Een ander aspect is de keuze optie qua versnelling: Naafversnelling met ketting, Derailleurversnelling en Naafversnelling met riemaandrijving.

  4. Proefrit plannen

    Zodra je het merk en model gekozen hebt kan je eerst eens een proefrit aanvragen bij een professionele rijwielshop in Sittard-Geleen. Hier kan je alle beschikbare modellen proberen. Wil je meer service? Sommige leveranciers zoals Amslod Fietsen geven ook een e-bike thuisdemonstratie in Einighausen. Persoonlijk advies van een adviseur, en altijd helemaal zonder kosten.

  5. Online bestellen en afhalen

    Een krachtige elektrische fiets kopen in Einighausen? Kies dan een goede en erkende shop. Je kan bij een fietsspeciaalzaak terecht voor: snel diverse modellen proberen, een expert die direct advies geeft en de fiets laten afstellen. Maar je vindt ook steeds meer online mogelijkheden. Bij de online rijwielshop geniet je van een veel keuze in kleur en framematen, bezorging op locatie en scherpe prijzen. Een bezoekje aan een testcentrum is ook bij online winkels steeds vaker een mogelijkheid.

Vind testcentrum en fietsenwinkel in Einighausen

Door middel van onderstaande tabel vergelijk je snel de verschillende rijwielshops in Einighausen en directe omgeving. Hier kan je misschien binnenlopen voor nieuwe en tweedehands modellen en gratis advies. Sommige winkels hebben een eigen e-bike testcentrum. Ken jij een rijwielzaak welke absoluut op deze site hoort? Neem contact op met onze klantenservice. Via dit platform vind je ook winkels in Guttecoven, Munstergeleen & Limbricht.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Gratis e-bike proefrit in Einighausen plannen?

Vergelijk de opties en vind de fiets die bij je past

Adviesgids: welke fiets moet ik kiezen?

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe fiets? Dan sta je zeker voor een uitdaging. Past elk model bij mijn wensen? Ga ik voor een A-merk of B-merk? Is een 2dehands model goed genoeg? Wat zijn de gemiddelde kosten? In de hierna volgende keuzehulp lees je handige info over de meest gezochte modellen. Op die manier kom je erachter wat matcht met jouw rijstijl.

E-bike Einighausen: wat is het en waar op letten?

De e-bike is ideaal voor langere fietstochten en voor forenzen. Deze elektrische fiets is een duurzaam model, gemakkelijk in gebruik en het is een uitkomst bij senioren die graag op de fiets zitten. De actieradius loopt op tot wel 150 kilometer. Disclaimer: het is prijziger dan een normale uitvoering, onderhoud en reparaties zijn relatief duur en het gewicht kan behoorlijk zijn. De populairste merken zijn Koga & Cube.

  • Gemakkelijk grote afstanden afleggen.
  • Milieuvriendelijk alternatief voor de auto.
  • De goedkope e-bike is al te koop vanaf €930,00.

▸ Vind alle e-bike kortingsacties

Schoolfiets: belangrijke aspecten

Een stevige schoolfiets is cruciaal om op een veilige manier op de middelbare school te komen. Hij moet een hippe uitstraling hebben, en er moeten versnellingen op zitten. Je kan spullen voorop een transportfiets vastbinden. Deze categorie biedt een fietskrat of mand boven het voorwiel waar je eenvoudig een schooltas op kan vastzetten. Een iets goedkoper model is de omafiets. Voor kids die ver van school af wonen is de elektrische schoolfiets een interessante optie.

  • Een studentenfiets is hip en trendy, en is zeer robuust.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Crown en Roetz.
  • De onkosten starten bij €240,00.

▸ Bekijk alle schoolfiets kortingsacties

Stadsfiets: belangrijk informatie

Een stadsfiets kan je gebruiken om je soepel door het stadsverkeer te bewegen. Een uitstekende koop voor korte recreatieve ritten of de supermarkt. Deze types zijn hufterproof en hebben niet accessoires die kapot kunnen gaan (mede dankzij de dichte kettingkast). Bij de meeste merken worden ze vaak uitgevoerd met 3 of soms 7 versnellingen. Ook met voordrager te bestellen.

  • Een city bike is ideaal voor korte ritjes.
  • Er is een groot aanbod moederfietsen van bijv. Trek & BMC.
  • De kosten beginnen bij €340,00.

▸ Ga verder naar de elektrische stadsfiets acties

Bakfiets Einighausen vergelijken: alle informatie op een rij

Een bakfiets is een transportfiets met 2 of 3 wielen en vaak een groot zitgedeelte vooraan. Het wordt vaak gebruikt om de kids van A naar B te brengen. Je kunt er ook snel even mee naar de supermarkt en het is een zeer betaalbaar alternatief voor een (tweede) auto. Met behulp van de gordel of riem weet jij zeker dat de kinderen veilig zijn. Met een elektrische bakfiets met trapondersteuning gaat het trappen nog eenvoudiger. Een alternatief is de fietskar: dit is een aanhanger achter je fiets.

  • Veilig de kinderen naar de stad, school of opvang brengen.
  • Vaak gekozen leveranciers zijn Bakfiets.nl & Winther.
  • De verwachte kosten van elektrische bakfietsen beginnen bij €2.500,00.

▸ Profiteer van de bakfiets aanbiedingen

Supersnel een fiets laten bezorgen in Einighausen

Vergelijk bikeshops en vind jouw ideale model

Bestel een speed pedelec / speedbike

Met een speed pedelec wordt bedoeld: een bijzonder snelle elektrische fiets met extra trapondersteuning welke een snelheid tot maximaal 45 km/u kan realiseren. De speedbike zien we vooral gebruik worden voor vervoer van en naar het werk. Het is een verrassend voordelig alternatief voor het openbaar vervoer. Let op: er zijn een aantal randvoorwaarden en verplichtingen: En bromfietsrijbewijs (AM) of een autorijbewijs (B), wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel & een geel nummerbord. en een veilige helm.

  • Een duurzaam vervoersmiddel om naar je werk te gaan.
  • Er geldt een rijbewijsplicht (AM).
  • De verwachte kosten zijn plusminus €3.625,00.

▸ Ontdek de beste speed pedelec aanbiedingen

Koop een sportieve fietsen

Een sportfiets houdt in: een sportieve uitvoering ideaal voor recreatieve ritten. Het zit eigenlijk in tussen een standaard herenfiets of damesfiets en een supersnelle racefiets. Een uitkomst voor sporters die graag op een hoog tempo fietsen. Een hybride fiets is erg licht (weinig kilo’s), heeft een voorovergebogen zithouding, heeft veel versnellingen en extra snelle banden. In het stukje hieronder delen we de belangrijkste modellen:

  • Mountainbikes: een sterk model om door ruig terrein te rijden.
  • Hybride fiets: een kruising tussen stadsfiets en mountainbike.
  • Racefiets: hoge snelheden, dunne banden en lichtgewicht (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: populair model voor het rijden op gravel.
  • Trekkingfiets: een passende vakantiefiets voor lange afstanden.
  • Fixie: leuke hippe modellen zonder versnellingen.

▸ Vergelijk de sportfiets deals

Vergelijk een vouwfiets

Een vouwfiets is een praktisch model dat je gemakkelijk kan opvouwen tot een compact format. Veel van deze types beschikken over een inklapbaar frame. Zodoende kan je binnen mum van tijd jouw fiets inklappen. Het wordt veel besteld door treinreizigers. Het is ook erg handig voor op de camping of voor mensen die geen schuur of garage hebben. Een slimme elektrische vouwfiets is perfect voor het rijden van station naar je werk.

  • Heel makkelijk meenemen en opslaan.
  • Goede producenten zijn Dahon + MBM.
  • De verwachte kosten starten bij ongeveer €499,00.

▸ Toon de elektrische vouwfietsen prijsaanbiedingen

Aankoopgids kinderfiets

Een toffe kinderfiets in Einighausen is een onmisbaar item voor ieder kind. Een dreumus of peuters hebben doorgaans eerst een loopfiets. Peuters vanaf 3 jaar kunnen het proberen met met zijwieltjes zodat ze het in alle veiligheid kunnen oefenen. Kies altijd de meest optimale framemaat. Het kind moet zonder zorgen op het zadel kunnen zitten. De modellen beginnen bij 12 inch, voor 2- 4 jaar. Het assortiment bestaat verder uit 14 inch (3 tot zo’n 5 jaar), 16 inch (4 tot zo’n 6 jaar), 18 inch (5 tot zo’n 7 jaar), 20 inch (6 tot gemiddeld 8 jaar), 22 inch (7 t/m 9 jaar) en 24 inch (8 tot zo’n 11 jaar). De grootste maat is 26 inch (10 – 14 jaar). Het gebruik van een fietshelm wordt aanbevolen.

  • Degelijke jongensfietsen en schattige meisjesfietsen om mee te oefenen.
  • Prima merken zijn Puky en Popal.
  • De prijzen zijn +/- €99,00.

▸ Bekijk alle kinderfietsen acties

fietsen-bestellen-in-einighausen

Top-10 fietsmerken april 2024

Tegenwoordig kan je kiezen uit heel erg veel merken en fabrikanten. Van betrouwbare Nederlandse leveranciers tot nieuwe hippe aanbieders met gave moederfietsen en driewielers voor extra ondersteuning. In het onderstaande overzicht bekijk je de meest toonaangevende aanbieders van april 2024. Je kunt ook direct doorklikken naar racefietsen.

  1. Sparta: ruime e-bike collectie met voor ieder wat wils.
  2. Batavus: alle modellen voldoen aan een kwaliteitscontrole.
  3. Giant: modellen voor langere afstanden zoals de EXPLORE E+ 2D STAGGER.
  4. Gazelle: gratis fietsadvies in een van de Experience Centers.
  5. Cortina: een strak design, goede kwaliteit en een gunstig prijskaartje.
  6. Stella: altijd een testcenter en service bij jou in de buurt.
  7. Amslod: met het unieke 43-volt elektrische e-bike systeem.
  8. Union: snel jouw ideale fiets uitzoeken met de gratis keuzehulp.
  9. Koga: standaard uitgerust met een krachtige middenmotor.
  10. Trek: met name populair vanwege het aanbod racefietsen en MTB’s.

Optionele merken:

  • Nederlandse merken: Babboe, Pegasus, Flyer, Pointer, Montego, Jan Janssen, Brinckers, Urban, Arrow, De fietsfabriek, Cowboy, Veloretti en Vyber, Stromer, Popal, BSP, Merida, Sensa.
  • Duitse fabrikanten: Birdy, Prophete, Hase Bike, Cube, Derby Cycle, Canyon en Storck, Accell, Kalkhoff, Qwic, Velo de Ville.
  • Belgische leveranciers: Eddy Merckx, Thompson, Granville, Ridley, Achielle en Ellio, L’Avenir, Norta, Zannata, Oxford.

Doorsnee tarieven van een fiets in Einighausen (april 2024)

De actuele prijs van een basic fiets is ongeveer €500,00. Er zijn types in zowel budget als luxe lijnen. Een normale stadsfiets bestel je voor zo’n €455,00, een e-bike koop je vanaf €965 en een elektrische bakfiets heeft een prijskaartje van gemiddeld €2.525,00. De kosten onderaan de streep zijn natuurlijk afhankelijk van het materiaal, de minimale actieradius, het versnelling- en remsysteem, het type motor, extra’s zoals een fietskrat of helm, garantie en desgewenst een fietsverzekering. In de lijst hierna bieden wij de verwachte prijzen van de best verkochte modellen.

Model fietsAanbiederPrijs (gemiddeld)
Elektrische fietsCortina€2.150,00
StadsfietsUnion€625,00
RacefietsCannondale€1.240,00
MTB (full suspension)Sensa€1.279,00
BakfietsBakfiets.nl€2.525,00
De gemiddelde prijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Limburg.

Thuisdemonstratie: snel in eigen omgeving een proefrit

Een e-bike uittesten in jouw eigen vertrouwde omgeving? Doe een aanvraag voor een gratis e-bike proefrit aan huis in Einighausen! Producenten zoals Fietsoptimaal.nl, Fietsvoordeelshop.nl, Stella, Amslod, Forza, VanDijck komen vrijblijvend bij je langs. Een bijkomend voordeel van zo’n thuisdemo is dat de proefrit plaatsvindt in je eigen regio. De E-bike adviseur in laat jou diverse merken en modellen proberen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dankzij zo’n thuisdemo laat de specialist zien welke motorsysteem passend is voor jouw doel en stijl.

  • In een korte tijd meerdere modellen en uitvoeringen testen.
  • Een fietsspecialist weet alle ins en outs over de modellen.
  • Mogelijk heb je eerst interesse in de actuele brochure.

Tweedehands fietsen in Einighausen

Door het kopen van een tweedehands fiets ben je veel voordeliger uit. Tweedehands rijwielen zijn te koop bij een fietswinkel of tweewielercentrum. Eventueel kan je hier ook een model inruilen. Er zijn dan wel factoren waar je op moet letten. Hieronder check je de meest interessante adviezen voor een verantwoorde aankoop.

  1. Bekijk de lagers in het voorwiel, trapas en achterwiel en controleer de wielen.
  2. Controleer de spaakspanning en kijk of de banden genoeg profiel hebben.
  3. Ga na of je het stuur en het zadel nog kunt aanpassen in hoogte.
  4. Het is belangrijk dat remmen niet aanlopen of piepen.
  5. Kijk in hoeverre de kettingslijtage heeft.

FAQ: wat moet ik weten over het kopen van tweewielers?

De elektrische fiets laten bezorgen in Einighausen, hoe snel kan dat?

Ja, een e-bike bij je thuis laten bezorgen is steeds vaker mogelijk. Bij de online fietswinkel zoals Internet-Bikes.com en FietsUniek kan ook jij snel middels internet de best passende e-bike bestellen. Vaak zijn er twee keuzes: zelf ophalen in de fietsenwinkel of afleveren op locatie. De onkosten voor afleveren aan huis zijn in Nederland circa €37,50. De levertijd is gemiddeld gezien 5 – 8 werkdagen.

Welke fietstype wordt aangeraden voor mij?

Ga je dagelijks met de fiets naar het werk? Dan adviseren wij een elektrisch model gefinancierd met het fietsplan (leasefiets). Voor studerende kinderen is een snelle elektrische schoolfiets een goede optie. Bij korte afstanden kom je uit op een betrouwbare schoolfiets of een aantrekkelijk tweedehands model. Vervoer jij ook vaak de kinderen of spullen? Ga dan voor een lichte bakfiets. Wil je wat meer snelheid? Dan hebben we nog de toerfiets, fatbike, hybride fiets, mountainbike, trekkingfiets, racefiets.

Is een e-bike verzekeren verplicht?

Het laten verzekeren van jouw elektrische fiets is niet bij wet verplicht, maar is meer dan het overwegen waard. Met een erkende fietsverzekering heb je een goede dekking tegen pech, diefstal of schade. Andere spullen zoals slot, fietsmand, fietscomputers, GPS- en navigatieapparatuur, fietstas zijn automatisch meeverzekerd. Een e-bike polis is beschikbaar vanaf €2,45 p/maand. De speed pedelec ziet de verzekeraar als bromfiets. Het geel kentekenplaatje moet wel correct gemonteerd worden. Je moet beschikken over het AM-rijbewijs en een WA-verzekering is essentieel. Een All Risk Volledig Casco polis kost +/- €4,10.

Wat zijn de voordelen van een proefrit?

Als je aan het kijken bent naar een nieuwe eBike dan moet dit matchen met jouw wensen. Ga eerst voor een testrit op goede bikes. Ze kunnen behoorlijk verschillend zijn als we kijken naar gebruiksgemak en comfort. Via een electric-bike verkooppunt of bij een speciaal een testcenter kun je 100% vrijblijvend verscheidene uitvoeringen uitproberen. Op basis daarvan beschik jij straks over de beste e-bike in Einighausen. Soms is ook een gratis proefrit op locatie een optie. Een e-bike specialist plant dan een afspraak met jouw in. Je mag zonder extra kosten een aantal soorten uitgebreid proberen. Jouw fiets afstellen op maat is vaak inbegrepen.

Wat doet de fietsenmaker in Einighausen?

Om onderhoud te laten uitvoeren aan je elektrische fiets kan je een afspraak maken bij de fietsenmaker. Deze fietswinkels zijn gespecialiseerd in: de accu onderhouden, checken van banden en versnellingen en Balhoofd (stuur) controleren en afstellen. Valt je fiets nog binnen de garantieperiode? Wellicht kan jij aanspraak maken op een financiële compensatie voor de fietsreparatie in Einighausen (nieuwe accu vervangen). Vaak kan je er meteen een onderhoudscontract bij nemen zodat je verzekerd bent van een jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 6142

Plaats een reactie