fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Bergharen

Tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe fiets kopen in Bergharen? De fiets is een geliefd vervoermiddel in en rondom deze plaats. Tegenwoordig kan je kiezen uit talloze modellen, merken en types. Je kunt kiezen voor een schoolfiets tot aan een vouwfiets van allerlei merken zoals VanMoof en Carqon. Wat is een goed model voor mij? Op dit platform vind je meer informatie over de belangrijkste soorten, bekende merken en vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Ook delen we nuttige tips over het boeken van een proefrit en bieden we adresgegevens van bekende fietswinkels in Bergharen en omstreken.

  • Elektrische fietsen in Bergharen worden steeds meer verkocht.
  • Het zitcomfort is geweldig en uitermate geschikt voor bijv. mensen die niet meer zo makkelijk kunnen trappen en en voor als je grote afstanden fietst.
  • De fiets pakken is milieuvriendelijker dan een brommer, scooter of auto.
  • In deze regio heb je de keuze uit verschillende verkoopadviseurs en bikeshops.
  • Populaire merken zijn bijvoorbeeld Sparta en Cowboy.
fiets-kopen-bergharen

Goedkope E-bike bestellen in Bergharen

Een e-bike is een fiets met trapondersteuning. De geavanceerde elektrische ondersteuning werkt optimaal wanneer je de weg op gaat. Een elektrische tweewieler is een stuk sneller, rijdt lekker licht en comfortabel, is perfect voor het afleggen van grotere afstanden en is veel zuiniger dan overal naartoe rijden met de auto. De elobike wordt veel gebruikt door ouderen. Ook volwassenen en kinderen kiezen er steeds vaker voor. De beste elektrische fiets in Bergharen kopen of huren? In het bijgaande stappenplan delen we wat je precies moet doen.

E-bike in Bergharen online bestellen en laten bezorgen

  1. Soort e-bike kiezen

    Ga bij jezelf na waar jij de fiets voor nodig hebt. Voor korte afstanden moet je gaan voor een comfortabele stad- en transportfiets. Voor ouderen die niet meer op een normaal model kunnen is een e-bike met voldoende actieradius een goede oplossing. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is een speed pedelec een verstandige suggestie. Voor de sportieven onder ons heb je ook fitness fiets of mountainbike. Reis je met het OV? Je hebt ook minimalistische elektrische vouwfietsen.

  2. De juist maat kiezen

    Kies jouw frametype (herenframe, damesframe). Selecteer ook de framemaat. Framematen die we het meest zien zijn 49 cm (S), 55 cm (M) en 57 cm (L). De tweewielerzaken bieden hulp om te bepalen welke framemaat in lijn ligt met jouw lichaamslengte. Doorgaans heb je ook modellen met een extra lage-instap of juist een herenframe met hoge instap.

  3. Technische specificaties

    Je kunt kiezen voor de instap voorwielmotor (goedkoop), middenmotor (meest natuurlijk) plus de achterwielmotor (veel vermogen). Je moet ook het vermogen van de accu kiezen. Veel modellen zijn uitgerust met +/- 520 Wh. Afhankelijk van de hoeveelheid trapondersteuning geeft dit tussen de 55 en 135 km. Steeds vaker bestaan er ook een extra sterke accu met 725 wattuur. Een accu is vaak geïntegreerd bij de bagagedrager of in de kettingkast. Een laatste aandachtspunt is het type versnelling: Naafversnelling met riemaandrijving, Naafversnelling met ketting en Derailleurversnelling.

  4. Proefrit op locatie of thuis

    Als je weet welk model je wilt kan je eerst eens een proefrit aanvragen bij een lokale rijwielshop in Wijchen. Je kunt dan meerdere types proberen en vergelijken. Kan je niet naar de winkel komen? Sommige shops zoals Fietsoptimaal.nl geven ook een e-bike thuisdemonstratie in Bergharen. Persoonlijk advies van een adviseur, zonder kosten of verplichtingen.

  5. Bestellen en betalen

    Een geschikte elektrische fiets kopen in Bergharen? Je kunt terecht bij tal van winkels in de regio. De voordelen van de fietsspeciaalzaak zijn: eenvoudig een proefrit maken, een expert die direct advies geeft en voor garantie en reparaties kan je snel terug. Als alternatief kan jij via internet ook veel info verkrijgen. Bij de online fietswinkel heb je het voordeel van een grote voorraad, een snelle bezorgservice en goede prijzen. Een proefrit bij een testcentrum is bij veel online aanbieders ook mogelijk.

Vind testcentrum en fietsenwinkel in Bergharen

Aan de hand van onderstaande tabel kun je de adresgegevens bekijken van rijwielshops in Bergharen en omgeving. Hier kan je misschien binnenlopen voor een proefrit, verkoop en advies op maat. Sommige winkels hebben een eigen e-bike testcentrum. Werk jij bij een rijwielzaak die hier ook bij hoort? Stuur ons dan een mailtje. Of klik door voor winkels in Dreumel, Heerewaarden en Hernen.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Deze week een e-bike proefrit in Bergharen maken?

Bekijk de mogelijkheden en stel jouw ideale fiets samen

Aankoopgids: welke fiets past bij mijn eisen?

Op zoek naar een nieuwe fiets? Dan moet je veel keuzes maken. Welk model past bij mij? Wat zijn op dit moment kwaliteitsmerken? Zou zo’n 2dehands model ook voldoende zijn? Wat zijn de gemiddelde kosten? In onze actuele keuzehulp doorzoek je uitgebreide info over de diverse modellen. Door hier gebruik van te maken kom je erachter wat past bij jouw rijstijl.

E-bike Bergharen: dit moet je weten voor aanschaf

De e-bike wordt veel gebruikt voor lange ritten en voor forenzen. Zo’n elektrische fiets is een milieuvriendelijk product, eenvoudig te gebruiken en is perfect voor lange afstanden. De maximale actieradius is zo’n 155 km. Noemenswaardig: je bent wel wat meer geld kwijt t.o.v. een regulier model, het jaarlijkse onderhoud is noodzakelijk en ze zijn zwaarder in gewicht. De populairste merken zijn Montego en Scott.

  • Gemakkelijk fietsen in alle weersomstandigheden.
  • Een grote actieradius en dus ideaal voor grote afstanden.
  • Zo’n goedkope e-bike heb je al voor €940,00.

▸ Ga verder naar de e-bike deals

Schoolfiets: informatie en voordelen

Een onderhoudsarme schoolfiets is nodig voor kinderen om moeiteloos en snel van huis naar school te rijden. Het uiterlijk is van belang en hij moet worden uitgerust met goede remmen. Kinderen kiezen ook vaak voor een transportfiets. Deze biedt een mand of fietskrat waar je gemakkelijk een boodschappentas of schooltas op kunt leggen. Een iets goedkoper model is de omafiets. Voor scholieren die elke dag een groot stuk moeten afleggen is de elektrische schoolfiets een interessante optie.

  • Een studentenfiets is hip en trendy, en heeft weinig onderhoud nodig.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Volare en Vogue.
  • De prijzen zijn +/- €235,00.

▸ Check alle schoolfiets deals

Stadsfiets: altijd een goede keuze

Een stadsfiets is geschikt om te gebruiken in de drukke stad. Een uitstekende koop voor kleine afstanden of om even naar de winkel te gaan. Deze modellen zijn mega sterk en zijn onderhoudsvriendelijk door bijvoorbeeld een dichte kettingkast en geïntegreerd lampen. Op dit moment zie je ze met diverse aantallen versnellingen (3, 4 of 7 versnellingen). Tevens kan je er een voordrager op laten zetten.

  • Een city bike is hufterproof en vergt weinig onderhoud.
  • Bekend zijn de moederfietsen van Trek & BMC.
  • De kosten beginnen bij plusminus €290,00.

▸ Check alle elektrische stadsfiets kortingsacties

Bakfiets Bergharen vergelijken: waar op letten?

Een bakfiets is een model met 2 of 3 wielen en vaak een groot zitgedeelte vooraan. Het is een uitkomst om de kids mee te nemen. Natuurlijk kan je er ook de boodschappen in kwijt en het is een goede vervanger van een stadsauto. D.m.v. een veiligheidsriem- of gordel zijn kinderen optimaal beschermd. Door te kiezen voor een elektrische bakfiets met trapondersteuning kan je je nog makkelijker manoeuvreren door de stad. Informeer ook eens naar een fietskar: een aanhangwagentje op twee wielen dat achter de fiets hangt.

  • De handigste manier voor het vervoeren van kinderen.
  • Prima leveranciers zijn Bakfiets.nl en Soci.Bike.
  • De verwachte kosten van elektrische bakfietsen beginnen bij plusminus €2.775,00.

▸ Vergelijk bakfiets kortingsacties

Morgen een fiets laten bezorgen in Bergharen

Vergelijk online fietsenwinkels en kies jouw ideale model

De pluspunten van een speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec betekent: een extra snelle elektrische fiets met speciale trapondersteuning waarmee je snelheden tot 45 km per uur kan redden. De speedbike is perfect voor ritten van en naar het werk. Een zeer handig en voordelig alternatief voor het openbaar vervoer. Let op: er zijn een aantal randvoorwaarden en verplichtingen: het AM-rijbewijs, aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel met tevens een (gele) kentekenplaat en een betrouwbare helm.

  • Je behaalt gemakkelijk snelheden tot wel 45 kilometer per uur.
  • Een verzekering en rijbewijs zijn verplicht.
  • De kosten starten bij plusminus €3.650,00.

▸ Vergelijk speed pedelec prijsaanbiedingen

Vergelijk een sportieve fietsen

Een sportfiets houdt in: een model voor sportieve doeleinden. Het heeft iets weg van zowel een de instap damesfiets of herenfiets en de snelle racefiets. Het sluit goed aan bij de sportieve gebruiker die zich flexibel en snel willen verplaatsen. Een hybride fiets is super licht, heeft een zithouding iets naar voren gebogen, heeft een derailleursysteem met voldoende versnellingen en smalle banden. In de lijst hieronder vertellen we over de meest gekozen sportieve modellen:

  • Mountainbikes: heerlijk genieten in de bossen en natuur.
  • Hybride fiets: een flexibele fiets voor sport en recreatief gebruik.
  • Racefiets: een supersnel model voor het afleggen van grote afstanden (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: ideaal voor gravel-paden, asfalt en zandweggetjes.
  • Trekkingfiets: vakantiefiets met sportieve en comfortabele zithouding.
  • Fixie: leuke hippe modellen zonder versnellingen.

▸ Toon de sportfiets acties

Hulp bij het kiezen van een vouwfiets

Een vouwfiets is een handige uitvoering die je gemakkelijk kan opvouwen tot een klein formaat. Ze zijn gebruiksvriendelijk dankzij het in te klappen frame. Hierdoor kan je supersnel jouw fiets inklappen. Het is een geliefd item bij mensen die veel met het OV reizen. Het is bovendien super fijn om op de camping bij je te hebben of voor mensen die geen schuur of garage hebben. Een nieuwe elektrische vouwfiets is geschikt voor mensen die minder energie willen verbruiken.

  • Handig model dat je op elk moment kunt inklappen.
  • Prima fabrikanten zijn Dahon en Freerider.
  • De verwachte tarieven zijn zo’n €449,00.

▸ Ga naar de elektrische vouwfietsen aanbiedingen

Keuzegids kinderfiets

Een toffe kinderfiets in Bergharen is een prachtig cadeau voor jouw kids. De kleinsten kunnen goed uit de voeten met een loopfiets. Voor kids vanaf 3 jaar kies je voor een model met zijwieltjes zodat ze niet steeds vallen. Er zijn diverse framematen beschikbaar. Ieder kind moet zorgeloos met de voeten aan de grond kunnen komen. 2 tot 4 jarigen kunnen op een 12 inch model. Vervolgens is er een 14 inch (3 tot ongeveer 5 jaar), 16 inch (4 t/m 6 jaar), 18 inch (5 tot gemiddeld 7 jaar), 20 inch (6 tot circa 8 jaar), 22 inch (7 tot 9 jaar) en 24 inch (8 – 11 jaar). Het 26 inch model sluit aan bij tieners tot 14 jaar. Het kopen van een bijpassende fietshelm wordt steeds meer gestimuleerd.

  • Degelijke jongensfietsen en schattige meisjesfietsen als verjaardagscadeau.
  • Prima producenten zijn S’cool & Union.
  • De onkosten zijn plusminus €119,00.

▸ Check alle kinderfietsen kortingdeals

fietsen-bestellen-in-bergharen

Onze top-10 fietsmerken april 2024

Online of in de winkel zien we talloze merken en fabrikanten. Van professionele Nederlandse namen tot nieuwe specialisten met vrolijke moederfietsen en driewielers voor volwassenen. In het stukje hieronder vind je meer informatie over de meest gekozen fabrikanten in fietsland. Bezoek ook onze pagina over racefietsen thuisbezorgen.

  1. Sparta: kies voor de A-serie als je een allround e-bike zoekt.
  2. Batavus: groot netwerk aan verkooppunten en service locaties.
  3. Giant: een ruime keuze in avontuurlijke en hybride modellen.
  4. Gazelle: onbeperkt modellen proberen in een van de testcentra.
  5. Cortina: de E-Foss lijn biedt betaalbare maar luxe modellen.
  6. Stella: gratis proefrit en service aan huis.
  7. Amslod: standaard uitgevoerd met een krachtige middenmotor.
  8. Union: altijd volledig rijklaar afgeleverd bij jouw thuis.
  9. Koga: altijd een sportieve uitstraling, maar met comfortabele zithouding.
  10. Trek: een uitstekend aanbod racefietsen, mountainbikes en gravelbikes.

Optionele merken:

  • Nederlandse merken: Pegasus, VanMoof, Flyer, Jan Janssen, Pointer, Babboe, Brinckers, Arrow, Veloretti, Urban, De fietsfabriek, Roetz en Merida, Popal, BSP, Vyber, Sensa, Stromer.
  • Duitse leveranciers: Birdy, Cube, Focus Bikes, Prophete, Canyon, Derby Cycle en Qwic, Storck, Accell, Velo de Ville, Riese & Müller.
  • Belgische producten: Achielle, Granville, Ridley, Eddy Merckx, Minerva en Zannata, Norta, Ellio, Oxford, L’Avenir.

Verwachte aanschaftarieven van een fiets in Bergharen (april 2024)

Het prijskaartje van een gewoon goede fiets is ongeveer €450,00. Je hebt keuze in meerdere segmenten. Een robuuste transportfiets is er al vanaf €475,00, een b-merk e-bike is er al vanaf €970 en ee familie-bakfiets kan al geleverd worden vanaf €2.625,00. De volledige kosten zijn sterk afhankelijk van de leveranciers, de minimale actieradius, het aantal versnellingen, een voorwiel-, midden-, of achterwielmotor, gekozen accessoires, serviceafspraken en een eventuele fietsverzekering. In onderstaand schema tonen wij de standaard kosten van de meest belangrijke type fietsen.

SoortMerknaamVanafprijs
E-BikeGazelle€2.475,00
City bikeVolare€535,00
RacefietsScott€1.100,00
ATBCanyon€1.289,00
BakfietsSoci.Bike€2.675,00
De geschatte kosten van een nieuwe fiets kopen in Provincie Gelderland.

Thuisdemonstratie: een proefrit plannen

Een e-bike uitproberen in jouw eigen woonplaats? Plan dan een gratis en vrijblijvende e-bike proefrit aan huis in Bergharen! Winkels zoals Forza, Amslod, VanDijck, Stella, Bayck, Fietsvoordeelshop.nl komen met een grote bus bij je aan huis. Een bijkomend voordeel van zo’n demo aan huis is dat je verschillende modellen mag uitproberen in jouw eigen wijk. Jouw E-bike adviseur in neemt verschillende modellen mee. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Door middel van een thuisdemo ontdek je welk model rijmt met jouw wensen en behoeften

  • Verschillende modellen in jouw eigen omgeving proberen.
  • Altijd persoonlijk advies van een fietsspecialist.
  • Zonder verplichtingen een afspraak inplannen.

Advies tweedehands fietsen in Bergharen

Wanneer je gaat voor een tweedehands fiets ben je veel voordeliger uit. Tweedehands modellen zijn verkrijgbaar bij een fietsenwinkel of tweewielerzaak. In veel gevallen kun jij hier ook terecht voor inruil. Ga goed voorbereid op pad. Er zijn zaken waar je rekening mee moet houden. In onderstaand blok vertellen we over 5 nuttige tips over onderdelen en kwaliteitspunten.

  1. Controleer de staat van lagers en wielen.
  2. Bekijk de kwaliteit van de banden en de spaken.
  3. Kijk of het stuur en zadel nog in hoogte verstelbaar zijn.
  4. Controleer de remmen en kijk of deze naar behoren werken.
  5. Controleer of de ketting nog in orde is of dat deze vervangen moet worden.

Vaak gestelde vragen over tweewielers (FAQ)

Mijn elektrische fiets laten bezorgen in Bergharen, hoe doe ik dat?

Ja, een e-bike aan huis laten bezorgen kan. Via leveranciers zoals Bikester.nl en Matrabike kan je probleemloos door middel van internet een geschikte e-bike vinden. In de regel zijn er twee keuzes: pick-up bij een fietsenwinkel of levering aan huis. De prijzen voor levering aan huis bedragen plusminus €32,50. De levertijd is vaak tussen de 6 – 8 werkdagen.

Welke soort fiets zou voor mij geschikt zijn?

Gebruik jij de bike voor woon-werk verkeer? Dan is het handig te gaan voor een sportief model met een fietsplan (leasefiets). Voor studenten is een hippe elektrische schoolfiets een prima keuze. Voor alleen de dagelijkse boodschappen neen me een onderhoudsarme transportfiets of een goed tweedehands model. Moet je regelmatig de kids wegbrengen? Koop dan een smart-bakfiets. Voor recreatieve gebruikers bieden ze ook nog een fatbike, racefiets, gravelbike, hybride fiets, trekkingfiets, toerfiets.

Is een e-bike verzekeren verplicht?

Het verzekeren van een elektrische fiets is niet verplicht, maar wel goed om te doen. Met een goede fietsverzekering is jouw eigendom verzekerd tegen schade en diefstal. Andere items zoals fietsmand, slot, fietscomputers, kinderzitje, fietstas verzeker je eenvoudig mee. Een e-bike polis is al verkrijgbaar vanaf €2,30 p/maand. Een snelle speed pedelec valt voor de verzekeraar onder de categorie bromfiets. Het geel kentekenplaatje moet wel correct gemonteerd worden. Je moet in het bezit zijn van rijbewijs A of B en je moet een WA-polis verplicht afsluiten. Een All Risk Volledig Casco polis kost je zo’n €4,35.

Waar kan ik een proefrit maken?

Als je aan het kijken bent naar een nieuwe eBike wil je dat dit perfect past bij jouw wensen. Plan altijd een testrit op een selectie types. Ze kunnen behoorlijk verschillend zijn als we kijken naar stabiliteit en gebruiksgemak. Bij een electric-bike servicepunt of bij een testcenter kan je kosteloos allerlei bikes proberen. Op die manier vind je altijd de beste e-bike in Bergharen. Bij een groeiend aantal bedrijven is ook een gratis proefrit op locatie beschikbaar. Een e-bike specialist komt met een bus naar je toe. Je mag gratis een aantal soorten uitproberen. Een fiets afstellen op maat wordt meestal ook gedaan.

Welke service biedt de fietsenmaker in Bergharen?

Om jouw elektrische fiets te laten onderhouden kan je een afspraak maken bij de fietsenmaker. Deze tweewielerzaken zijn expert op het gebied van: status van de accu controleren, de versnellingen controleren en wiel(en) richten en spaken spannen. Heb je recht op garantie? In sommige gevallen maak je aanspraak op een financiële tegemoetkoming voor de fietsreparatie in Bergharen (nieuwe accu vervangen). Bij veel merken wordt gevraagd of je interesse hebt in een onderhoudscontract zodat je elk jaar geniet van een servicebeurt.


Postcodegebied: 6617

Plaats een reactie