fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Herveld

Voordelig en snel een mooie fiets kopen in Herveld? Je kunt geweldig mooi fietsen in deze buurt. Online heb je de keuze uit talloze modellen, merken en types. Je kunt kiezen voor een transportfiets tot en met een gravelbike van allerlei (nieuwe) merken zoals Giant en Greenbike. Welk type of merk past bij mij? Op fietsenoverzicht.nl bekijk je informatie over de verschillende types, bekende merken en vind je tips voor het kopen van een tweedehands model. Eveneens delen we extra tips over proefrijden aan huis en tonen wij namen en adressen van klantgerichte fietswinkels in Herveld en de omliggende regio.

  • Elektrische fietsen in Herveld zijn er in veel soorten en maten.
  • Het zitcomfort is geweldig en is een goed oplossing voor pensionado’s en voor recreatief gebruik.
  • De fiets pakken is milieuvriendelijker dan de auto of brommer.
  • In de omgeving vinden we diverse specialisten en gespecialiseerde winkels.
  • Veel gekochte merken zijn o.a. Pointer en Rotwild.
fiets-kopen-herveld

Goedkope E-bike bestellen in Herveld

Een e-bike is fiets met elektrisch motortje. Hij geeft elektrische ondersteuning als je een fietsrit gaat maken. Een elektrische tweewieler is een stuk sneller, zorgt voor een gezondere leefstijl, is een uitkomst voor mensen die niet op een gewone fiets kunnen en is een stuk duurzamer dan overal naartoe rijden met de auto. Met name ouderen zijn gek op de elobike. Ook studenten en werkenden omarmen massaal de elektrische variant. De beste elektrische fiets in Herveld kopen of huren? In 5 stappen leggen we uit waar je op moet letten.

E-bike in Herveld online bestellen en laten bezorgen

  1. Kies het type e-bike

    Bedenk eerst waar je de fiets voor gaat gebruiken. Wanneer jij doorgaans kleine afstanden aflegt kan je vast goed overweg met een comfortabele stads- of bakfiets. Voor recreatief gebruik is een e-bike met hoge actieradius een uitkomst. Voor zakelijk gebruik is de speed pedelec een praktische koop. Voor recreanten verkopen ze ook crossfietsen en mountain bikes. Reis je met het OV? Via internet bestel je snel betaalbare elektrische vouwfietsen.

  2. Maat kiezen

    Kies het gewenste frametype (herenframe of lage-instap). Op basis van jouw lichaamslengte kies je de framemaat. De meest voorkomende maten zijn 47 cm (S), 52 cm (M) en 61 cm (L). De rijwielshops tonen ook welke framemaat hoort bij jouw lichaamslengte. Voor de liefhebbers zijn er uitvoeringen met een lage instap een hoge instap, of het trapeze-frame.

  3. Technische specificaties

    De belangrijkste opties zijn een de basis voorwielmotor (goedkoop), middenmotor (meest natuurlijk) en tevens de achterwielmotor (minder slijtage van de ketting). De accu’s variëren ook sterk. De populaire keuze is +/- 495 Wh. Hiermee rijdt je tussen de 65 & 130 kilometer. Tevens vind je ook een extra sterke accu met 600 wattuur. Veel accu’s worden weggewerkt op de bagagedrager of op het frame. Ook heel belangrijk is de werking van de versnelling: Naafversnelling met ketting, Derailleurversnelling en Naafversnelling met riemaandrijving.

  4. Een proefrit aan huis

    Zodra jij een mooi model hebt geselecteerd kan je eerst een proefrit doen bij een beschikbare rijwielshop in Overbetuwe. Je kunt dan elektrische types zelf ervaren. Wil je liever een 1 op 1 sessie? Sommige shops zoals Forza beschikken ook over mogelijkheden voor een e-bike thuisdemonstratie in Herveld. Meerdere modellen uitproberen, geheel gratis en vrijblijvend.

  5. Bestellen en afhalen

    Jouw elektrische fiets kopen in Herveld? Je kunt terecht bij tal van winkels in de regio. De pluspunten van fietsspeciaalzaken zijn: eenvoudig een proefrit maken, een expert die direct advies geeft en je kan hier terecht voor service en reparaties. Aan de andere kant is er ook steeds meer online aanbod. Dankzij een online fietsenshop heb je het voordeel van een groot aanbod, een eigen bezorgservice en een lagere prijs. Jouw gekozen model uitproberen bij een testcentrum is ook bij online winkels steeds vaker een mogelijkheid.

Adresgegevens testcentrum en fietsenwinkel in Herveld

A.d.h.v. het overzicht hierna vergelijk je snel de verschillende rijwielshops in Herveld en directe omgeving. Hier kan je misschien binnenlopen voor aankooptips en advies op maat. Soms is er ook een e-bike testcentrum. Weet jij een fietszaak welke absoluut op deze site hoort? Neem dan contact op met ons. Via dit platform vind je ook winkels in Valburg, Homoet & Andelst.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Meteen een e-bike proefrit in Herveld maken?

Bekijk fabrikanten en laat jouw ideale fiets samenstellen

Keuzehulp: welke fiets past bij mijn gebruik?

Ga je een nieuwe fiets kopen? De keuze is soms niet eenvoudig om te maken. Welk type past bij mij? Ga ik voor een A-merk of B-merk? Ga ik voor nieuw of 2dehands? Wat is de hoogte van je budget? In de hierna volgende aankoopgids tref je bruikbare informatie over de meest bekende types. Daarmee kom je tot de ontdekking wat aansluit op jouw eisen en wensen.

E-bike Herveld: belangrijk informatie

De e-bike is ideaal voor langere fietstochten en voor kids die ver van school af wonen. Een elektrische fiets is groen, eenvoudig te gebruiken en het is een uitkomst bij woon-werkverkeer. Het bereik kan oplopen tot wel 165 km. Let op: de investering is flink hoger ten opzichte van een normale fiets, de onderhoudsbeurten zijn prijzig en het gewicht kan behoorlijk zijn. Bekende fabrikanten zijn VanMoof en uiteraard BMC.

  • Zeer geliefd bij de oudere doelgroep.
  • Milieuvriendelijk alternatief voor de auto.
  • De goedkope e-bike kan je al bestellen voor €930,00.

▸ Toon de e-bike prijsaanbiedingen

Schoolfiets: de belangrijkste informatie

Een onderhoudsarme schoolfiets is van belang om veilig en snel van huis naar school te kunnen gaan. Hij moet natuurlijk hip zijn en hij moet natuurlijk lekker zitten. Kinderen kiezen ook vaak voor een transportfiets. Deze heeft een transportkrat waar je lekker makkelijk een boodschappentas of schooltas mee kunt vervoeren. Een leuk alternatief is natuurlijk de omafiets. Voor lange afstanden kan een elektrische schoolfiets uitkomst bieden.

  • Een studentenfiets is hip en trendy, en is zeer robuust.
  • Betrouwbare fabrikanten van tienerfietsen zijn Cortina & BSP.
  • De kosten beginnen bij plusminus €245,00.

▸ Profiteer van de schoolfiets acties

Stadsfiets: belangrijk informatie

Een stadsfiets kan je gebruiken om je flexibel door het centrum te bewegen. Ideaal voor de korte ritjes naar werk of om even naar de winkel te gaan. Deze artikelen gaan niet snel kapot en kan je makkelijk zelf onderhouden omdat ze worden geleverd met dichte kettingkast. Tegenwoordig heb je de keuze uit versnellingssystemen met 3, 5 of 7 versnellingen. Ook met voordrager te bestellen.

  • De city bike is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Producenten van moederfietsen zijn o.a. Roetz & Elops.
  • Prijsindicaties starten bij zo’n €270,00.

▸ Ga verder naar de elektrische stadsfiets voordeeltjes

Bakfiets Herveld vergelijken: informatie en voordelen

Een bakfiets is een praktisch transportmodel met 3 wielen met een bak aan de voorkant. Veel gezinnen gebruiken het om de kids mee te nemen. In de bak kan je heel wat boodschappen kwijt en het is een perfect alternatief voor een (tweede) auto. Door middel van de veiligheidsgordel bied je kinderen een veilige rit. Middels een elektrische bakfiets met trapondersteuning kan je nog eenvoudiger trappen. Ook een fietskar kan een uitkomst bieden: een lage bak op wielen die achter de fiets hangt.

  • Duurzaam, kostenbesparend en superhandig in de stad.
  • Bekende producenten zijn RadWagon & Johnny Loco.
  • De kosten van elektrische bakfietsen starten bij ongeveer €2.625,00.

▸ Bekijk alle bakfiets kortingsacties

Moeiteloos een fiets laten bezorgen in Herveld

Vergelijk online fietswinkels en vind jouw ideale model

Koopgids speed pedelec / speedbike

Met een speed pedelec wordt bedoeld: een luxe uitgevoerde snelle elektrische fiets met innovatieve trapondersteuning die snelheden tot 45 kilometer per uur kan rijden. De speedbike is een uitkomst voor ritten van en naar het werk. Het is goedkoper dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Let wel goed op de volgende zaken: Het bromfietsrijbewijs of autorijbewijs, minimaal een WA-verzekering, achteruitkijkspiegel + de verplichte kentekenplaat en een professionele helm.

  • Een krachtige motor en een strak design.
  • Het verplicht AM rijbewijs geldt vanaf 16 jaar.
  • De verwachte onkosten beginnen bij zo’n €3.575,00.

▸ Profiteer van de speed pedelec deals

Aankoopgids sportieve fietsen

Een sportfiets houdt in: een extra lichte uitvoering voor sporters. Het zit eigenlijk in tussen een standaard herenfiets of damesfiets en een sportieve racefiets. Het sluit goed aan bij de sportieve gebruiker die graag op een hoog tempo fietsen. Een hybride fiets is super licht, heeft voor een zithouding wat meer naar voren gebogen, heeft meerdere kettingbladen en versnellen en sportieve dunne banden. Bijgaand vergelijk je de belangrijkste modellen:

  • Mountainbikes: om heerlijk de bossen mee te doorkruisen.
  • Hybride fiets: combinatie tussen comfort en snelheid.
  • Racefiets: een goed model om snel een afstand mee af te leggen (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: een variant die gemaakt is voor uiteenlopend terrein.
  • Trekkingfiets: de vakantiefiets is handig om bagage mee te vervoeren.
  • Fixie: eenvoudige maar hippe modellen voor weekend gebruik.

▸ Check alle sportfiets prijsdeals

Keuzehulp bij een vouwfiets

Een vouwfiets is een praktisch model dat je eenvoudig kunt meenemen en kunt inklappen tot een meeneem-formaat. Ze zijn gebruiksvriendelijk dankzij het in te klappen frame. Daardoor kan je moeiteloos het hele model in elkaar vouwen. Dit wordt vaak gekocht door OV gebruikers. Het is ook een uitkomst om standaard in de kofferbak mee te nemen of wanneer je geen garage hebt. Een elektrische vouwfiets is passender voor mensen die minder energie willen verbruiken.

  • Simpel en snel inklappen en opbergen.
  • Bekende aanbieders zijn Beixo & Sinclair A-bike.
  • De onkosten zijn plusminus €475,00.

▸ Check alle elektrische vouwfietsen deals

De pluspunten van een kinderfiets

Een kinderfiets in Herveld is een perfecte verrassing voor een kind dat kan lopen. De kleinsten kunnen in veel gevallen op een loopfiets. Wat oudere kinderen (vanaf 3/4 jaar) beginnen met zijwieltjes zodat er veilig geoefend kan worden. De goede framemaat kiezen is noodzakelijk. Jouw kind moet zonder hulp zelf kunnen zitten en afstappen. De kleinste maat is 12 inch (2 – 4 jaar). Vervolgens is er een 14 inch (3 tot 5 jaar), 16 inch (4 tot gemiddeld 6 jaar), 18 inch (5 tot gemiddeld 7 jaar), 20 inch (6 tot 8 jaar), 22 inch (7 tot zo’n 9 jaar) en 24 inch (8 – 11 jaar). Vanaf een leeftijd tussen de 10 tot 14 jaar kom je bij 26 inch uit. Het kiezen voor een fietshelm kan handig zijn.

  • Stoere jongensfietsen en schattige meisjesfietsen voor elk kind.
  • Betrouwbare aanbieders zijn Move en Union.
  • De verwachte onkosten starten bij plusminus €109,00.

▸ Vergelijk de kinderfietsen kortingdeals

fietsen-bestellen-in-herveld

De beste 10 fietsmerken april 2024

Online heb je talloze merken en soorten. Van kwalitatieve merken van eigen bodem tot nieuwe merk-speciaalzaken met sterke moederfietsen en driewielers voor volwassenen. In het gedeelte hieronder tonen wij de meest populaire merken van dit moment. Je kunt ook direct doorklikken naar fiets aanbiedingen.

  1. Sparta: voor €2,95 per maand altijd connected en protected.
  2. Batavus: modellen die je zelf kunt samenstellen en upgraden.
  3. Giant: van dagelijks gebruik tot recreatieve ritten.
  4. Gazelle: enkele modellen hebben de iF Design award gewonnen.
  5. Cortina: een betrouwbaar merk met aandacht voor design.
  6. Stella: aanbieder van E-bikes met voorwielmotor (inclusief bezorging).
  7. Amslod: werkt samen met o.a. AXA, Bafang, Shimano en Panasonic.
  8. Union: prachtige retro modellen perfect voor in de stad.
  9. Koga: hoogwaardige fietsen met oog voor detail.
  10. Trek: beperkte levenslange garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu.

Optionele merken:

  • Nederlandse producenten: Montego, Jan Janssen, Pointer, VanMoof, Flyer, Babboe, Arrow, Urban, Brinckers, Roetz, Cowboy, Veloretti en Alpina, Merida, Sensa, Vyber, BSP, Stromer.
  • Duitse producten: Canyon, Derby Cycle, Prophete, Cube, Birdy, Hase Bike en Riese & Müller, Storck, Accell, Kalkhoff, Velo de Ville.
  • Belgische producenten: Granville, Ridley, Achielle, Minerva, Eddy Merckx en Ellio, L’Avenir, Cowboy, Zannata, Oxford.

Gemiddelde aanschaftarieven van een fiets in Herveld (april 2024)

De gemiddelde verkoopprijs van een gewoon goede fiets ligt ongeveer op €600,00. Er zijn opties in alle prijscategorieën. Een stevige schoolfiets heb je al vanaf €345,00, een e-bike is beschikbaar vanaf €930 en een elektrische bakfiets kan je aankopen vanaf €2.775,00. De volledige kosten zijn afhankelijk van het materiaal, actieradius, versnellingssysteem (derailleur versnelling of naafversnelling), het type motor, de accessoires, servicecontract en eventueel de fietsverzekering. In de tabel hieronder tonen wij de gemiddelde kosten van populaire type fietsen.

UitvoeringFabrikantGemiddelde kosten
E-BikeGazelle€2.300,00
TransportfietsRoetz€695,00
RacefietsScott€1.040,00
All terrain bikeBianchi€1.229,00
BakfietsUrban Arrow€2.500,00
De verwachte prijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Gelderland.

Thuisdemonstratie: zelf een proefrit maken

Een e-bike ervaren bij jouw eigen woning? Informeer dan naar een kosteloze e-bike proefrit aan huis in Herveld! Leveranciers zoals Stella, Fietsvoordeelshop.nl, VanDijck, Bayck, Forza, Fietsoptimaal.nl hebben heel veel experts in dienst. Het grote gemak van een gratis thuisdemo is dat je alle uitvoeringen kunt uitproberen in de eigen straat of wijk. De persoonlijke E-bike adviseur in heeft vaak veel verschillende types mee. Er worden vaak geen kosten in rekening gebracht. Aan de hand van de thuisdemo laat de specialist zien welk model matcht met jouw stijl.

  • De makkelijkste manier om meerdere modellen te proberen.
  • Jouw eigen fietsspecialist staat volledig tot je dienst.
  • Gratis tips en service zonder koopplicht.

Advies tweedehands fietsen in Herveld

Door te zoeken naar een tweedehands fiets kan je enorm veel geld besparen. Tweedehands rijwielen zijn te koop bij een officiële fietswinkel of expert in tweewielers. Eventueel kan je hier ook een model inruilen. Er zijn diverse punten die jij goed moet onderzoeken. Hierna check je 5 praktische aankooptips.

  1. Controleer lagers en wielen.
  2. Zoek goed uit of de banden en spaken nog van de juiste kwaliteit zijn.
  3. Draai het zadel en stuur los en stel deze af op jouw lengte.
  4. Kijk hoe het staat met de remmen en of remblokjes vervangen moeten worden.
  5. Open de kettingkast en bekijk of de ketting strak staat.

Veelgestelde vragen over jouw tweewieler

Een elektrische fiets laten bezorgen in Herveld, hoe doe ik dat?

Ja, een e-bike laten bezorgen is mogelijk. Via leveranciers zoals Fietsenwinkel.nl en Fietsparadijs kan iedereen via een online keuzehulp jouw ideale tweewieler bestellen. In de regel bieden ze 2 leveropties aan: zelf afhalen in de winkel of thuisbezorging. De tarieven voor levering aan huis zijn tegenwoordig grofweg €40,00. De levertijd is gemiddeld 3 – 8 werkdagen.

Welke fiets is de beste keuze voor mij?

Voor gebruik voor woon-werk afstanden heb je een snel en sportief model gefinancierd met het fietsplan (leasefiets). Voor schoolgaande kinderen is een hippe elektrische schoolfiets een aantrekkelijk alternatief. Voor de dagelijkse korte ritjes kies je een stevige citybike of een aantrekkelijk tweedehands model. Vervoer je regelmatig kinderen of boodschappen? Overweeg dan een slimme bakfiets. Voor mensen die houden van snelheid hebben we nog de fatbike, racefiets, toerfiets, mountainbike, gravelbike, trekkingfiets.

Is de e-bike verzekering noodzakelijk?

Het afsluiten van een verzekering voor de elektrische fiets is niet noodzakelijk, maar wel verstandig. Met een goede fietsverzekering ben je optimaal gedekt tegen schade of diefstal. Andere spullen zoals GPS- en navigatieapparatuur, fietsmand, kinderzitje, fietstas, slot worden wellicht Zo’n e-bike polis is er al vanaf €2,25 per maand. De populaire speed pedelec wordt officieel gezien als een bromfiets. Voor dit type heb je een kentekenplaat nodig. Je moet in het bezit zijn van rijbewijs A of B en je moet een WA-polis verplicht afsluiten. Een volledige dekking (All-risk verzekering) kost om en nabij de €4,20.

Hoe plan ik een proefrit in?

Als jij verschillende modellen nieuwe eBikes gaat vergelijken dan wil je dat deze afgesteld wordt op jouw wensen. Plan altijd een testrit op verschillende producten. Deze kunnen variëren op het gebied van wendbaarheid en design. Bij een electric-bike expert of in een testcenter of experience center kan je vrijblijvend een aantal soorten uitproberen. Daardoor kom je uit bij de beste e-bike in Herveld. Soms is de gratis proefrit bij jouw in de regio een optie. De e-bike specialist komt gratis bij je thuis. Ideaal als je niet naar de winkel kunt komen. Zo kan je diverse uitvoeringen proberen. Jouw fiets afstellen op maat is vaak inbegrepen.

Hoe werkt het onderhoud bij de fietsenmaker in Herveld?

Als het gaat om onderhoud van elektrische fietsen kan je aankloppen bij een fietsenmaker. Deze fietsenwinkels leveren diensten zoals: de accu bekijken, banden controleren en op spanning brengen en trapas controleren en afstellen. Heb je nog garantie op je fiets? Soms maak je aanspraak op een financiële compensatie voor de fietsreparatie in Herveld (nieuwe accu vervangen). Eventueel kan je er meteen een onderhoudscontract bij nemen voor de terugkerende jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 6674

Plaats een reactie