fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Vethuizen

Snel en betrouwbaar een mooie fiets kopen in Vethuizen? Je kunt supergoed fietsen in deze woonplaats. Tegenwoordig heb je oneindig veel types. Dit varieert van snelle e-bike tot aan een ligfiets van diverse merken zoals Veloretti en Uniquebikes. Wat is voor mij een goede keuze? Op dit portaal vind je meer informatie over de belangrijkste soorten, de meest gekozen merken en kosten. Eveneens bieden wij meer informatie over een demonstratie van de fiets bij je thuis en tonen wij adresgegevens van bekende fietswinkels in Vethuizen en de directe omgeving.

  • Elektrische fietsen in Vethuizen worden steeds meer verkocht.
  • Je kunt moeiteloos rijden en het is perfect voor bejaarden en en voor recreatief gebruik.
  • De fiets pakken is milieuvriendelijker dan de auto of brommer.
  • In deze buurt zijn er een aantal uitstekende winkels en rijwielshops.
  • Veel gekozen merken die je kunt overwegen zijn Batavus en BMC.
fiets-kopen-vethuizen

Goedkope E-bike bestellen in Vethuizen

Een e-bike heeft een motor (elektrisch). Je geniet van elektrische ondersteuning bij het fietsen. Een elektrische tweewieler heeft een topsnelheid van 25 km/u, rijdt heerlijk, is een uitkomst voor senioren en is veel zuiniger dan alsmaar met de auto rijden. De elobike wordt vooral gebruikt door senioren. Maar ook forenzen en scholieren zien we steeds vaker rondrijden op een elektrisch model. De beste elektrische fiets in Vethuizen kopen of huren? In 5 stappen leggen we uit wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.

E-bike in Vethuizen online bestellen in 5 stappen

  1. Soort e-bike kiezen

    Overweeg waar je de fiets voor gaat gebruiken. Voor korte tochtjes ben je het beste af met een robuuste stadsfiets of transporter. Als je houdt van lange fietstochten is de beste keuze om te gaan voor een e-bike met optimale actieradius. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is zo’n speed pedelec de optimale suggestie. Voor de sportfanaten heb je ook fitness fiets of mountainbike. Kies je vaak voor het OV? Er bestaan ook betaalbare elektrische vouwfietsen.

  2. De juiste maat bepalen

    Maak een keuze voor een type frame (trapeze-frame of extra lage instap). Bepaal op voorhand ook de framemaat. Vaak gekozen framematen zijn 49 cm (S), 54 cm (M) en 61 cm (L). De tweewielerzaken adviseren ook welke framemaat hoort bij je beenlengte. Voor de liefhebbers zijn er types met een comfortabele lage instap een hoge instap, of het trapeze-frame.

  3. Technische informatie

    Je hebt een de instap voorwielmotor (voordelig), middenmotor (voelt het meest natuurlijk aan) en uiteraard de achterwielmotor (maximale ondersteuning). Je moet ook het vermogen van de accu kiezen. De meest gangbare keuze +/- 425 Wh. Afhankelijk van de ondersteuning haal je dan 75 & 105 km. Bij veel rijwielshops heb je de keuze voor een accu-upgrade tot wel 700 wattuur. Een accu kan worden gemonteerd onder de bagagedrager of in de kettingkast. Een ander aspect is het versnellingssysteem: Naafversnelling met riemaandrijving, Naafversnelling met ketting en Derailleurversnelling.

  4. Proefrit op locatie of aan huis

    Wanneer je het merk en model gekozen hebt kan je een proefrit inplannen bij een plaatselijke rijwielshop in Montferland. Doorgaans kan je diverse modellen testen. Heb je maar weinig tijd? Een paar aanbieders zoals Forza Fietsen werken ook met een e-bike thuisdemonstratie in Vethuizen. In jouw vertrouwde omgeving een proefrit maken, altijd gratis en zonder verplichtingen.

  5. Bestellen en afhalen

    Een geschikte elektrische fiets kopen in Vethuizen is mogelijk bij steeds meer winkels. Je kan bij een fietsspeciaalzaak terecht voor: eenvoudig een proefrit maken, direct vragen stellen en altijd onderhoud in de buurt. Ook via internet kan je veel informatie vinden. Bij de online fietswinkel profiteer je van een veel keuze in maten en kleuren, snelle levering en gunstige prijzen. Een bezoekje aan een testcentrum behoort ook bij online shops vaak tot de mogelijkheden.

Gegevens van testcentrum en fietsenwinkel in Vethuizen

In het overzicht hierna vergelijk je snel de verschillende rijwielshops in Vethuizen en nabije omgeving. Eventueel bieden ze diensten voor verkoophulp en advies op maat. Grotere winkels hebben tevens een e-bike testcentrum. Is er nog een winkel die hier thuishoort? Neem contact op met onze klantenservice. Of klik door voor winkels in Braamt, Wijnbergen & Azewijn.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Meteen een e-bike proefrit in Vethuizen plannen?

Vergelijk de mogelijkheden en bestel (online) jouw ideale fiets

Keuzehulp: welke fiets is geschikt voor mij?

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets? Dan moet je veel keuzes maken. Wat voor type is geschikt bij mijn situatie? Moet ik kiezen voor een budget of luxe merk? Zou zo’n 2dehands model ook voldoende zijn? En wat wil ik maximaal uitgeven? In de volgende koopgids verstrekken we praktische info over de meest bekende types. Daarmee weet je wat rijmt met jouw wensen en budget.

E-bike Vethuizen: informatie en voordelen

De e-bike wordt veel gebruikt voor het afleggen van lange afstanden en om naar school te gaan Deze elektrische fiets heeft een lage uitstoot, comfortabel en het is een uitkomst bij ouderen die graag verre afstanden afleggen. Het bereik kan oplopen tot wel 165 kilometer. Noemenswaardig: je bent wel wat meer geld kwijt t.o.v. een regulier model, het onderhoud is duurder en ze zijn zwaarder in gewicht. Professionele merken zijn Trek en ook Riese & Müller.

  • Geschikte opties voor mensen op leeftijd.
  • Het is een duurzame investering.
  • De goedkope e-bike is er al vanaf €985,00.

▸ Ga verder naar de e-bike kortingsacties

Schoolfiets: de pluspunten op een rij

Een sterke schoolfiets is van belang om snel en comfortabel dagelijks de weg naar school af te leggen. Het uiterlijk is van belang en het zadel moet sterk en comfortabel zijn. Een geliefd model voor school is de transportfiets. Dit model biedt een transportkrat waar je zonder problemen een schooltas op kunt zetten. Een soortgelijke opties is de omafiets. Voor langere stukken kan de elektrische schoolfiets mogelijk interessant zijn.

  • Een studentenfiets moet meegroeien en is niet heel gevoelig.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Popal & B’twin.
  • De onkosten starten bij +/- €230,00.

▸ Vind alle schoolfiets aanbiedingen

Stadsfiets: de pluspunten op een rij

Een stadsfiets kan je gebruiken om te gebruiken in de drukke stad. Een uitstekende koop voor korte afstanden of om even bij vrienden langs te gaan. Deze producten gaan niet snel kapot en hebben weinig onderhoud nodig in verband met de dichte kettingkast. In het actuele aanbod zie je ze met 3 of soms 7 versnellingen. Ook met voordrager te bestellen.

  • Met een city bike rij je voordelig op een stevig model.
  • Veel gekozen moederfietsen zijn o.a. Cube en Cube.
  • De verwachte kosten starten bij plusminus €330,00.

▸ Toon de elektrische stadsfiets voordeeltjes

Bakfiets Vethuizen vergelijken: dit moet je weten voor aanschaf

Een bakfiets is een makkelijk bestuurbaar model en een ruime bak aan de voorkant. Het is heel erg praktisch om de kids van A naar B te brengen. Je kunt er ook snel even mee naar de supermarkt en het is mooi en duurzaam alternatief voor een tweede auto. D.m.v. de veiligheidsgordel zijn kinderen optimaal beschermd. Middels een elektrische bakfiets met trapondersteuning kom je nog sneller van A naar B. Wellicht vind je een fietskar ook interessant: een klein wagentje op 2 wielen die achter je fiets hangt.

  • Eenvoudig en snel de kinderen vervoeren.
  • Prima leveranciers zijn RadWagon & Popal.
  • De verwachte onkosten van elektrische bakfietsen starten bij plusminus €2.650,00.

▸ Bekijk alle bakfiets prijsdeals

Supersnel een fiets laten bezorgen in Vethuizen

Vergelijk leveranciers en bestel de tofste merken

Kooptips voor de speed pedelec / speedbike

De betekenis van een speed pedelec is: een luxe snelle elektrische fiets met trapondersteuning (tot 4.000 watt) waarmee je snelheden tot maximaal 45 km/u kan fietsen. De speedbike is ideaal voor lange afstanden en woon-werkverkeer. Het is een duurzaam vervoermiddel en wordt steeds vaker gebruikt in plaats van het openbaar vervoer. Er zijn wel verplichtingen: Een rijbewijs A of B, verzekering (WA), achteruitkijkspiegel met tevens een gele bromfietskentekenplaat. en een goedgekeurde helm.

  • Een krachtige motor en een strak design.
  • Een bromfietsrijbewijs is verplicht.
  • De verwachte tarieven starten bij +/- €3.750,00.

▸ Vind alle speed pedelec voordeeltjes

Koop een sportieve fietsen

Met een sportfiets wordt bedoeld: een snelle en sportieve uitvoering. Het heeft wat weg van de instap herenfiets of damesfiets en de welbekende racefiets. Een uitkomst voor sporters die houden van een snel en sportief design. Een hybride fiets is flexibel en licht, heeft een zithouding iets naar voren gebogen, heeft vaak Shimano versnellingen en smalle banden. Hieronder vind je de meest bekende modellen:

  • Mountainbikes: voor het rijden op onverharde wegen of paden.
  • Hybride fiets: een goed middenweg tussen gemak en snelheid.
  • Racefiets: een snel model voor lange afstanden op geasfalteerde wegen (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: geschikt voor zowel geasfalteerde als onverharde wegen.
  • Trekkingfiets: voor als je veel kilometers met de vakantiefiets wilt maken.
  • Fixie: simpele uitvoering met hip uiterlijk en felle kleuren.

▸ Check alle sportfiets prijsaanbiedingen

Koop een vouwfiets

Een vouwfiets is een handzaam model dat je eenvoudig kunt meenemen en kunt inklappen tot een meeneem-formaat. Kenmerken is het slimme inklapbare frame. Zodoende kan je moeiteloos jouw fiets inklappen. Het is met name populair bij mensen die veel met het OV reizen. Het is een aanrader voor op de camping of wanneer je thuis geen berging hebt. Een speciale elektrische vouwfiets is ideaal voor mensen die minder energie willen verbruiken.

  • Gratis meenemen in de trein of bus.
  • Bekende merken zijn Tern en Wheelerz.
  • De onkosten beginnen bij €445,00.

▸ Vergelijk elektrische vouwfietsen aanbiedingen

Informatie over de kinderfiets

Een kinderfiets in Vethuizen is een leuke gift voor elk jongetje of meisje. Kinderen rond de 2 jaar beginnen vaak met een 2-wiel loopfiets. Peuters vanaf 3 jaar kunnen het proberen met met zijwieltjes zodat er veilig geoefend kan worden. Je kunt kiezen uit meerdere framematen. Ieder kind moet zonder problemen op en af kunnen stappen. De modellen beginnen bij 12 inch, voor 2- 4 jaar. Daartussen heb je 14 inch (3-5 jaar), 16 inch (4 tot zo’n 6 jaar), 18 inch (5 t/m 7 jaar), 20 inch (6 tot zo’n 8 jaar), 22 inch (7 tot circa 9 jaar) en 24 inch (8 tot gemiddeld 11 jaar). De grootste maat is 26 inch (10 – 14 jaar). Het gebruiken van een fietshelm willen wij graag stimuleren.

  • Opvallende jongensfietsen en hippe meisjesfietsen voor 2 tot 14 jaar.
  • Professionele merken zijn Loekie en Berg.
  • De verwachte tarieven starten bij +/- €145,00.

▸ Profiteer van de kinderfietsen kortingdeals

fietsen-bestellen-in-vethuizen

De beste 10 merken fietsen april 2024

Online heb je behoorlijk veel merken. Van authentieke merken van eigen bodem tot nieuwe hippe aanbieders met leuke moederfietsen en driewielers voor volwassenen. In de opsomming hieronder vergelijk je de meest interessante leveranciers van dit moment. Op deze website lees je ook meer over vouwfietsen kopen.

  1. Sparta: o.a. de A-Shine, A-Lane, C-Grid en D-Rule modellen.
  2. Batavus: bekend merk met hoogwaardige producten en service.
  3. Giant: modellen voor langere afstanden zoals de EXPLORE E+ 2D STAGGER.
  4. Gazelle: goed opgeleide fiets adviseurs om jouw te voorzien van tips.
  5. Cortina: modellen met voorwiel en middenmoters (accu mooi weggewerkt).
  6. Stella: aanbieder van E-bikes met voorwielmotor (inclusief bezorging).
  7. Amslod: standaard geleverd met een dikke 600 Wh accu.
  8. Union: fabrikant van betrouwbare stadsfietsen sinds 1904.
  9. Koga: eigen hoogwaardige productie- en montageproces.
  10. Trek: een van de grootste producten van racefietsen en mountainbikes.

Alternatieve merken:

  • Nederlandse merken: VanMoof, Montego, Babboe, Flyer, Pegasus, Pointer, Veloretti, Roetz, Cowboy, Urban, Brinckers, De fietsfabriek en Alpina, Vyber, Popal, Sensa, BSP, Stromer.
  • Duitse producenten: Prophete, Canyon, Focus Bikes, Derby Cycle, Hase Bike, Birdy en Kalkhoff, Qwic, Riese & Müller, Velo de Ville, Accell.
  • Belgische producten: Granville, Minerva, Eddy Merckx, Thompson, Ridley en Cowboy, Norta, Zannata, Oxford, Ellio.

Gemiddelde prijzen van een fiets in Vethuizen (april 2024)

De gemiddelde aankoopprijs van een nieuwe fiets is doorgaans zo’n €525,00. Er zijn types in diverse segmenten. Een stevige transportfiets is er al voor €395,00, een e-bike is beschikbaar vanaf €985 en een e-bakfiets heeft een prijskaartje van gemiddeld €2.675,00. De precieze kosten zijn afhankelijk van de fabrikant, de gewenste actieradius, de remmen, plek van de motor, de accessoires, service en onderhoud en een eigen fietsverzekering. In de hier onderstaande tabel vergelijk je de standaard kosten van de meest gangbare fietstypes.

Soort fietsLeverancierWinkelprijs
Elektrische fietsUnion€2.325,00
SchoolfietsVolare€485,00
RacefietsScott€1.170,00
All terrain bikeScott€1.279,00
BakfietsJohnny Loco€2.575,00
De standaard tarieven van een nieuwe fiets kopen in Provincie Gelderland.

Thuisdemonstratie: vrijblijvend een proefrit boeken

Een e-bike ervaren in jouw eigen woonplaats? Plan dan een kosteloze e-bike proefrit aan huis in Vethuizen! Winkels zoals VanDijck, Fietsvoordeelshop.nl, Bayck, Fietsoptimaal.nl, Forza, Amslod komen met een grote bus bij je aan huis. Het grote gemak van de thuisdemonstratie is dat de proefrit plaatsvindt in een bekend gebied. De opgeleide E-bike adviseur in zal verschillende types meebrengen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Door gebruik te maken van zo’n thuisdemo laat de specialist zien welke uitvoering rijmt met jouw rijstijl.

  • Je kunt de e-bike testen in je eigen omgeving.
  • De fietsspecialist kan direct al je vragen beantwoorden.
  • Zonder kosten een complete brochure aanvragen.

Verkoop van tweedehands fietsen in Vethuizen

Door het kopen van een tweedehands fiets kan je een hoop geld besparen. Tweedehands modellen kan je het beste kopen bij een fietsenwinkel of expert in tweewielers. Vaak kan je ook je oude model inruilen. Er zijn wel meerdere onderdelen die je goed moet afwegen. In het volgende blokje delen we 5 belangrijke tips om een miskoop te voorkomen.

  1. Zoom in op de lagers en wielen van het model.
  2. Kijk of de spaken nog een helder geluid maken en of de banden in orde zijn.
  3. Bekijk of het zadel en het stuur nog verstelbaar zijn.
  4. Kijk goed naar aanlopende remmen of een piepend geluid.
  5. Kijk of de ketting niet helemaal verroest is.

Vaak gestelde vragen over tweewielers (FAQ)

De elektrische fiets laten bezorgen in Vethuizen, hoe werkt dat?

Ja, een e-bike aan huis laten bezorgen is geen probleem. Via leveranciers zoals Fietsenopfietsen.nl en Fietsparadijs kan je simpel op afstand (online) de best passende e-bike bestellen. In de regel zijn er 2 opties: afhalen in de fietsenwinkel of thuisbezorgen. Het tarief voor levering op locatie zijn vaak niet meer dan grofweg €25,00. De levertijd is gemiddeld gezien 5 – 8 werkdagen.

Welke soort fiets zou voor mij geschikt zijn?

Voor dagelijks woon-werk verkeer adviseren wij een speedbike binnen het fietsplan (leasefiets). Voor studerende kinderen is een hippe elektrische schoolfiets een goede optie. Op het moment dat je weinig rijdt ben je het beste af met een onderhoudsarme transportfiets of een aantrekkelijk tweedehands model. Vervoer je regelmatig kinderen of boodschappen? Overweeg dan een innovatieve bakfiets. Voor de sportievelingen bieden ze ook nog een fatbike, racefiets, trekkingfiets, toerfiets, gravelbike, hybride fiets.

Zal ik een e-bike verzekering nemen?

De elektrische fiets verzekeren is geen verplichting, maar wel verstandig. Met een privé fietsverzekering ben je juist verzekerd tegen stelen, schade en problemen. Extra’s zoals kinderzitje, fietstas, fietscomputers, fietsmand, GPS- en navigatieapparatuur verzeker je eenvoudig mee. De e-bike polis is al verkrijgbaar vanaf €2,05 p/maand. Het alternatief de speed pedelec wordt gezien als bromfiets. Jij moet dan wel beschikken over een gele kentekenplaat. Je moet in het bezit zijn van rijbewijs A of B en ook een WA-verzekering mag niet ontbreken. Een WA + Volledig Casco verzekering kost +/- €4,20.

Waar moet ik op letten bij het maken van een proefrit?

Wanneer je een nieuwe eBike besteld moet dit vanzelfsprekend helemaal passen. Plan altijd een testrit op meerdere soorten en merken. Er zit variatie in gebruiksgemak en comfort. Via een electric-bike store of bij een speciaal een testcenter kan je verschillende motorsystemen zelf uitproberen. Op die manier bestel jij zeker weten de beste e-bike in Vethuizen. Bij sommige aanbieders is een privé gratis proefrit bij je thuis een optie. Je e-bike specialist komt op de afgesproken dag bij je thuis. Zodoende kan jij de meest populaire uitvoeringen uittesten. Je fiets afstellen op maat kan ook.

Wat kan ik doen bij een fietsenmaker in Vethuizen?

Voor periodiek onderhoud aan je elektrische fiets is de plaatselijke fietsenmaker de aangewezen plek. Deze bikeshops zijn gespecialiseerd in: de accu onderhouden, testen van de versnellingen en banden en Bouten en moeren vastdraaien. Valt je fiets nog in de garantie-tijd? In sommige gevallen ontvang je dan een bedrag voor je fietsreparatie in Vethuizen (nieuwe accu vervangen). Indien gewenst kan je meteen een onderhoudscontract kiezen zodat je elk jaar geniet van een servicebeurt.


Postcodegebied: 7046

Plaats een reactie