fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Beerze

Voordelig en snel een handige fiets kopen in Beerze? De fiets is niet weg te denken in de omgeving. Bij de lokale fietsshop kan je kiezen uit mega veel verschillende soorten. Dit varieert van meisjesfiets tot speed pedelec van allerlei (nieuwe) merken zoals Koga en Vyber. Welk type of merk past bij mij? Via deze pagina vind je meer informatie over de verschillende keuzes, een overzicht met de beste merken en vind je tips voor het kopen van een tweedehands model. Tevens vind je extra aanbevelingen over een proefrit aan huis en delen we contactgegevens van goede fietswinkels in Beerze en de directe omgeving.

  • Elektrische fietsen in Beerze worden veel verkocht.
  • Het rijdt comfortabel en het is perfect voor bejaarden en woon-werk verkeer.
  • Het is een duurzaam alternatief voor een auto.
  • In deze provincie zijn er diverse verkoopadviseurs en gespecialiseerde winkels.
  • Veel gekozen merken zijn Cube en Specialized.
fiets-kopen-beerze

Goedkope E-bike bestellen in Beerze

Een e-bike is een fiets met een elektrische motor. De geavanceerde elektrische ondersteuning werkt optimaal tijdens het trappen. Een elektrische tweewieler is lekker snel, rijdt probleemloos door elke landschap, is een uitkomst voor senioren en het is beter voor het milieu dan overal naartoe rijden met de auto. De elobike wordt vooral gebruikt door senioren. Ook studenten en scholieren zien we steeds vaker terug op dit model. De beste elektrische fiets in Beerze kopen of huren? In het onderstaande stappenplan vertellen we waar jij even goed naar moet kijken.

E-bike in Beerze online bestellen en aan huis laten leveren

  1. Het type e-bike uitzoeken

    Bepaal eerst voor welk doeleinde jij een fiets nodig hebt. Voor korte tochtjes is er veel te kiezen. Zoals een stevige transport- of stadsfiets. Voor mensen die graag lange tochten maken is de e-bike met lange actieradius een goed alternatief. Voor snelheidsduivels is een speed pedelec een slimme suggestie. Voor de sportfanaten is er een mooi aanbod met crossfietsen en mountain bikes. Maak jij veel gebruik van het OV? Er zijn ook slimme elektrische vouwfietsen.

  2. Maat selecteren

    Het het frametype dat past bij jouw wensen (trapeze-frame of extra lage instap). Selecteer ook de framemaat. Framematen die we het meest zien zijn 51 cm (S), 52 cm (M) en 60 cm (L). De fietsenwinkels geven tips over welke framemaat past bij jouw lichaamslengte. Je vindt ook een model met een lage instap of een stevige hoge instap.

  3. Technische wensen

    De belangrijkste opties zijn een de basis voorwielmotor (voordelig), middenmotor (meer stabiliteit) en uiteraard de achterwielmotor (veel power en gaat erg lang mee). Er zit ook veel verschil in type accu. Veel modellen zijn uitgerust met +/- 485 Wh. Dit geeft je een bereik van tussen de 60 & 105 km. Bij veel merken bestaan er ook een duurdere accu met 600 wattuur. De meeste accu’s worden geplaatst op de bagagedrager of op het frame. Ook heel belangrijk is het soort versnelling: Naafversnelling met ketting, Naafversnelling met riemaandrijving of Derailleurversnelling.

  4. Proefrit maken

    Wanneer je een geschikt model hebt uitgezocht kan je een proefrit maken bij een erkende rijwielshop in Ommen. Doorgaans kan je elektrische types uitproberen. Wil je liever een 1 op 1 sessie? Een aantal partijen zoals Stella Fietsen hebben ook opties voor een e-bike thuisdemonstratie in Beerze. In jouw vertrouwde omgeving een proefrit maken, geheel gratis en vrijblijvend.

  5. Rond de aankoop af en krijg alles thuisbezorgd

    Een nieuwe elektrische fiets kopen in Beerze kan bij steeds meer rijwielshops. Je kan bij een fietsspeciaalzaak terecht voor: het gratis uitproberen van een model, advies van een expert en voor garantie en reparaties kan je snel terug. Ook via internet kan je veel informatie vinden. Via de online fietsshop heb je het voordeel van een een gigantisch assortiment, snelle levering en gunstige tarieven. Een proefrit maken bij een testcentrum is bij steeds meer online shops ook mogelijk.

Bekijk testcentrum en fietsenwinkel in Beerze

Middels het volgende overzicht zie je direct rijwielshops in Beerze en nabije omgeving. Wellicht kunnen ze je helpen met verkoophulp en service. Grotere winkels hebben tevens een e-bike testcentrum. Herken jij een rijwielzaak die hier ook bij hoort? Neem dan contact op met ons. Bekijk ook winkels in Stegeren, Witharen en Arriën.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Direct een e-bike proefrit in Beerze maken?

Bekijk verkooppunten en kies de fiets die past bij jouw wensen

Keuzehulp: welke fiets past bij mij?

Wil jij een nieuwe fiets bestellen? Dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Welk type past bij mij? Moet ik kiezen voor een budget of luxe merk? Moet ik iets nieuws kopen, of is 2dehands ook prima? Hoeveel geld wil jij uitgeven? In de volgende hulpgids lees je handige info over de beschikbare types. Op die manier weet je wat rijmt met jou levensstijl.

E-bike Beerze: wat is het en waar op letten?

De e-bike is ontzettend populair voor langere fietstochten en om naar school te gaan De elektrische fiets stoot weinig CO2 uit, comfortabel en is perfect voor woon-werkverkeer. Met een volle accu rij je met gemak 155 km. Disclaimer: het is fors duurder dan een niet-elektrisch model, het jaarlijkse onderhoud is noodzakelijk en ze zijn zwaarder in gewicht. Populaire merken zijn Multi Cycle en ook VanTuyl.

  • Licht fietsen, ook met tegenwind of tegen de heuvels op.
  • Een milieuvriendelijke manier van vervoer.
  • De goedkope e-bike is er al vanaf €945,00.

▸ Vind alle e-bike prijsaanbiedingen

Schoolfiets: waar op letten?

Een stabiele schoolfiets is onmisbaar om op een veilige manier op de middelbare school te komen. Hij moet er leuk uitzien en het zadel moet sterk en comfortabel zijn. Je kan spullen voorop een transportfiets vastbinden. Dit type biedt een voordrager met krat of mand waar je gemakkelijk een schooltas mee kunt vervoeren. Ook de omafiets blijft populair bij studenten. Voor langere stukken kan een elektrische schoolfiets uitkomst bieden.

  • Een studentenfiets heb je in hippe en moderne kleuren en is niet heel gevoelig.
  • Veel gekozen merken van tienerfietsen zijn Crown & AMIGO.
  • De prijzen starten bij plusminus €240,00.

▸ Ga verder naar de schoolfiets voordeeltjes

Stadsfiets: altijd een goede keuze

Een stadsfiets is ideaal om je flexibel door het centrum te bewegen. Ideaal voor beperkte ritjes of om even bij vrienden langs te gaan. Deze modellen zijn praktisch onverwoestbaar en zijn onderhoudsvriendelijk in verband met de dichte kettingkast. In de huidige markt worden ze vaak geleverd met 3, 5 of 7 versnellingen. Optioneel leverbaar met voordrager!

  • Een city bike staat garant voor kwaliteit.
  • Populaire merken moederfietsen zijn Cortina & Cube.
  • Prijsindicaties zijn zo’n €370,00.

▸ Bekijk alle elektrische stadsfiets deals

Bakfiets Beerze vergelijken: waar rekening mee houden?

Een bakfiets is is een handig model met vaak 3 wielen en een open bak voor aan het stuur. Veel gezinnen gebruiken het om de kids van A naar B te brengen. In de bak kan je heel wat boodschappen kwijt en het is mooi en duurzaam alternatief voor een tweede auto. Door de veiligheidsriempjes zijn kinderen optimaal beschermd. Middels een elektrische bakfiets met trapondersteuning hoef je zelf minder te trappen. Eventueel kun je ook gaan voor een fietskar: een kleine aanhanger die achter je fiets hangt.

  • Veilige en snelle manier om kids van A naar B te brengen.
  • Betrouwbare fabrikanten zijn Dolly & Johnny Loco.
  • De onkosten van elektrische bakfietsen starten bij +/- €2.750,00.

▸ Check alle bakfiets voordeeltjes

Eenvoudig een fiets laten bezorgen in Beerze

Vergelijk online winkels en kies jouw ideale model

Keuzegids speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec betekent: een luxe uitgevoerde snelle elektrische fiets met innovatieve trapondersteuning die een snelheid tot max. 45 km per uur kan fietsen. De speedbike wordt vooral gebruikt voor ritten van en naar het werk. Het is goedkoper dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Let op: er zijn een aantal randvoorwaarden en verplichtingen: het AM-rijbewijs, een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA), achteruitkijkspiegel + een gele bromfietskentekenplaat. en een goedgekeurde helm.

  • Een zeer snelle speedbike, perfect voor woon-werkverkeer.
  • De minimale leeftijdsgrens is 16 jaar oud.
  • De verwachte prijzen beginnen bij €3.500,00.

▸ Profiteer van de speed pedelec kortingdeals

Koop een sportieve fietsen

Een sportfiets betekent: een snel en lichtgewicht model voor sportievelingen. Het is variant op een basis damesfiets of herenfiets en een sportieve racefiets. Zeer geschikt voor sportieve mensen die snel van A naar B willen. Een hybride fiets is opvallend licht, je zit vaak wat naar voren gebogen, heeft doorgaans diverse versnellingen en extra smalle bandjes. Bijgaand tonen wij de meest bekende voorbeelden:

  • Mountainbikes: het perfecte model om de natuur te verkennen.
  • Hybride fiets: een sportief model uitgerust met dunne banden en veel versnellingen.
  • Racefiets: een licht model met een stuur in een karakteristieke gebogen vorm (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: geschikt voor vrijwel elk type ondergrond.
  • Trekkingfiets: lichte vakantiefiets met veel versnellingen en uitstekend verstelbaar.
  • Fixie: een simpel, degelijk maar hip model voor in de stad.

▸ Check alle sportfiets aanbiedingen

Kooptips voor de vouwfiets

Een vouwfiets is een slim model dat gemakkelijk ingeklapt kan worden tot een makkelijk klein formaat. Ze staan bekend om het scharnier in het midden van de hoofdbuis. Hierdoor kan je supersnel het stuur en het frame invouwen. Dit wordt vaak gekocht door mensen die veel met het OV reizen. Het is bovendien super fijn om standaard in de kofferbak mee te nemen of als je thuis weinig ruimte hebt. Een slimme elektrische vouwfiets is beter voor mensen die minder energie willen verbruiken.

  • Eenvoudig vervoeren en opbergen.
  • Prima modellen komen van Giant + Freerider.
  • Prijsindicaties beginnen bij €489,00.

▸ Ga verder naar de elektrische vouwfietsen prijsdeals

Info en voordelen van de kinderfiets

Een toffe kinderfiets in Beerze is leuk om te geven voor elk jongetje of meisje. De peuters kunnen goed uit de voeten met een loopfiets. Een kinderfiets heeft vaak zijwieltjes zodat ze niet steeds vallen. Er zijn diverse framematen beschikbaar. Elk kind moet veilig op het zadel kunnen zitten. De allerkleinsten van 2 – 4 jaar kunnen op een 12 inch model. Daarna volgen 14 inch (3 tot zo’n 5 jaar), 16 inch (4 t/m 6 jaar), 18 inch (5 tot ongeveer 7 jaar), 20 inch (6 tot circa 8 jaar), 22 inch (7 tot ongeveer 9 jaar) en 24 inch (8 tot ongeveer 11 jaar). De grootste maat is 26 inch (10 – 14 jaar). Het kiezen voor een fietshelm is niet verplicht, maar wel belangrijk!

  • Stoere jongensfietsen en trendy meisjesfietsen als verjaardagscadeau.
  • Goede modellen komen van Sjoef & Hudora.
  • De prijzen starten bij ongeveer €159,00.

▸ Bekijk alle kinderfietsen prijsdeals

fietsen-bestellen-in-beerze

Top-10 fietsmerken april 2024

Online zien we mega veel merken en types. Van kwalitatieve Nederlandse merken tot nieuwe spelers in de markt met vrolijke moederfietsen en driewielers voor volwassenen. In het stukje hierna vergelijk je de meest populaire aanbieders van april 2024. Mogelijk wil je ook direct meer info over stadsfietsen kopen.

  1. Sparta: mooie bikes met accu’s in de achterdrager (A-SHINE FIT M7B).
  2. Batavus: produceert al sinds 1904 de mooiste modellen vanuit Heerenveen.
  3. Giant: met het assortiment aan fitness fietsen wordt je sportief uitgedaagd.
  4. Gazelle: onbeperkt modellen proberen in een van de testcentra.
  5. Cortina: hoogwaardige kwaliteit met Bafang, Shimano of het Ecomo systeem.
  6. Stella: ervaar de service van een winkel gewoon bij je thuis.
  7. Amslod: elektrische fietsen van Nederlandse topkwaliteit rechtstreeks van fabrikant.
  8. Union: blinkt uit in het produceren van stadsfietsen.
  9. Koga: voorzien van de nieuwste Bosch- of Shimano-technologie.
  10. Trek: met name populair vanwege het aanbod racefietsen en MTB’s.

Andere merken:

  • Nederlandse merken: Montego, Pegasus, Babboe, VanMoof, Jan Janssen, Flyer, Urban, Brinckers, Veloretti, Cowboy, De fietsfabriek, Roetz en Stromer, Vyber, Sensa, Merida, Popal, BSP.
  • Duitse merken: Prophete, Birdy, Focus Bikes, Derby Cycle, Cube, Hase Bike en Kalkhoff, Velo de Ville, Qwic, Riese & Müller, Accell.
  • Belgische aanbieders: Minerva, Thompson, Ridley, Eddy Merckx, Granville en Oxford, Ellio, L’Avenir, Zannata, Norta.

Doorsnee aanschafprijzen van een fiets in Beerze (april 2024)

De gemiddelde adviesprijs van een basic fiets begint bij zo’n €425,00. Je hebt modellen in verschillende prijsgroepen. Een betrouwbare transportfiets heb je al vanaf €495,00, een e-bike heb je tegenwoordig al voor €950 en een elektrische bakfiets kan je aankopen vanaf €2.550,00. De uiteindelijke kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het merk, vermogen van de accu, het aantal versnellingen, positie van de motor, gekozen accessoires, servicecontract en een fietsverzekering. In het volgende schema verstrekken we de gemiddelde prijzen van bekende fietstypes.

ModelProducentPrijs (gemiddeld)
Elektrische fietsStella€1.975,00
SchoolfietsPegasus€685,00
RacefietsLapierre€1.220,00
MountainbikeBianchi€1.299,00
BakfietsUrban Arrow€2.675,00
De standaard prijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Overijssel.

Thuisdemonstratie: gratis een proefrit bij je thuis

Een e-bike uitzoeken in jouw eigen straat? Informeer dan naar een kosteloze e-bike proefrit aan huis in Beerze! Shops zoals Stella, Bayck, Amslod, Forza, Fietsvoordeelshop.nl, VanDijck hebben diverse specialisten die op locatie langskomen. Een groot pluspunt van zo’n thuisdemo is dat je de producten kunt proberen in de eigen straat of wijk. De bekende E-bike adviseur in komt met een bus met verschillende modellen erin. Er worden vaak geen kosten in rekening gebracht. Door middel van een thuisdemo ervaar je zelf welke motorsysteem geschikt is voor jouw gebruikersprofiel.

  • Proefrijden in jouw eigen straat.
  • Altijd persoonlijk advies van een fietsspecialist.
  • Gratis advies zonder verplichtingen.

Tips voor tweedehands fietsen in Beerze

Dankzij een tweedehands fiets kan je een mooie besparing realiseren. Tweedehands tweewielers kan je vinden bij een fietswinkel of tweewielerwinkel. Eventueel kan je hier ook een model inruilen. Goed om te weten: er zijn diverse zaken die extra tijd en aandacht nodig hebben. Hierna vind je de meest interessante aankooptips.

  1. Check altijd de lagers en wielen.
  2. Kijk of de spaken nog een helder geluid maken en of de banden in orde zijn.
  3. Ga na of je het stuur en het zadel nog kunt aanpassen in hoogte.
  4. Kijk goed naar aanlopende remmen of een piepend geluid.
  5. Kijk in hoeverre de kettingslijtage heeft.

Tweewieler FAQ: alles wat je moet weten over aanschaf

Zo’n elektrische fiets laten bezorgen in Beerze, hoe werkt dat?

Ja, een e-bike aan huis laten bezorgen kan. Via leveranciers zoals Fietsenwinkel.nl en Giga-Bikes kan je eenvoudig via internet jouw ideale tweewieler bestellen. In de regel zijn er twee keuzes: zelf halen in de rijwielshop of afleveren op locatie. De onkosten voor levering op locatie zijn grofweg €35,00. De levertijd is vaak tussen de 5 – 8 werkdagen.

Wat is voor mij de beste fiets?

Voor het gebruikelijke woon-werk verkeer zou je kunnen kiezen voor een e-bike met een fietsplan (leasefiets). Voor schoolgaande kinderen is een trendy elektrische schoolfiets een goede optie. Op het moment dat je weinig rijdt kies je een sterke stadsfiets of een voordelig tweedehands model. Wil jij ook de kids en boodschappen kunnen vervoeren? Koop dan een sterke bakfiets. Voor recreatieve gebruikers heb je nog de keuze uit een mountainbike, fatbike, racefiets, gravelbike, hybride fiets, trekkingfiets.

Hoe verzeker ik mijn e-bike?

Het afsluiten van een verzekering voor de elektrische fiets is niet iets wat verplicht is, maar wordt wel geadviseerd. Met een privé fietsverzekering staat de verzekeraar garant bij schade en diefstal. Andere spullen zoals fietstas, fietsmand, fietscomputers, slot, GPS- en navigatieapparatuur worden wellicht Een e-bike polis kan jij al krijgen vanaf €2,15 per maand. Een snelle speed pedelec ziet de verzekeraar als bromfiets. Om die reden heb je hier ook een gele bromfietskentekenplaat voor nodig. Je moet een brommerrijbewijs of autorijbewijs B hebben en een WA-verzekering is verplicht. Een volledige dekking (All-risk verzekering) kost plusminus €4,10.

Wat zijn de voordelen van een proefrit?

Als jij verschillende modellen nieuwe eBikes gaat vergelijken wil je dat dit perfect past bij jouw wensen. Boek altijd een testrit op voorgeselecteerde modellen. Er zit veel verschil in stabiliteit en gebruiksgemak. Via een electric-bike expert of in een testcenter in de buurt kan je kosteloos verschillende types zelf uitproberen. Op die manier neem je altijd de beste e-bike in Beerze. In veel gevallen is de gratis proefrit bij je thuis een optie. De e-bike specialist plant dan een afspraak met jouw in. Op deze manier kan je heel eenvoudig verscheidene bikes zelf proberen. Je fiets afstellen op maat is doorgaans inclusief.

Welke service verleent de fietsenmaker in Beerze?

Als het gaat om onderhoud van elektrische fietsen is de plaatselijke fietsenmaker de aangewezen plek. Deze tweewielerzaken leveren diensten zoals: de accu onderhouden, de versnellingen controleren en Bouten en moeren vastdraaien. Kan jij nog aanspraak maken op garantie? Wellicht maak je aanspraak op een financiële tegemoetkoming voor een fietsreparatie in Beerze (nieuwe accu vervangen). Bij veel leveranciers kan je direct een onderhoudscontract nemen voor de terugkerende jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 7736

Plaats een reactie