fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Garyp

Makkelijk en voordelig een handige fiets kopen in Garyp? Je kunt prachtig mooi fietsen in de omgeving. Vandaag de dag kan je kiezen uit mega veel modellen, merken en types. Je kunt kiezen voor een gewone stadsfiets tot een tandem van diverse merken zoals Cortina en Alpina Bikes. Welk soort past bij mij? Op dit platform vertellen we je alles over de diverse soorten modellen, populaire merken en de gemiddelde kosten. Daarna tonen wij meer informatie over een proefrit op locatie en tref je contactgegevens van regionale fietswinkels in Garyp en de directe omgeving.

  • Elektrische fietsen in Garyp kom je erg veel tegen.
  • Je kunt moeiteloos rijden en is een goed oplossing voor 65-plussers en het rijden in heuvelachtig gebied.
  • Het is een duurzaam alternatief voor de auto.
  • In deze provincie vind je voldoende experts en fietsenmakers.
  • Bekende merken zijn bijvoorbeeld Pointer en Forza Fietsen.
fiets-kopen-garyp

Goedkope E-bike bestellen in Garyp

Een e-bike is fiets met elektrische aandrijving. De handige elektrische ondersteuning biedt hulp als je fietst. Een elektrische tweewieler is supersnel, zorgt voor een gezondere leefstijl, is ideaal voor woon-werk verkeer en is veel zuiniger dan alsmaar met de auto rijden. De elobike wordt veel gebruikt door ouderen. Ook moeders, kinderen en scholieren kiezen er steeds vaker voor. De beste elektrische fiets in Garyp kopen of huren? In het bijgaande stappenplan delen we hoe dit werkt.

E-bike in Garyp online bestellen via internet

  1. Soort e-bike kiezen

    Ga bij jezelf na hoe vaak en voor welke afstanden bij een model zoekt. Als je vaak kleine ritten maakt moet je gaan voor een basis transport- of stadsfiets. Voor mensen die graag lange tochten maken is een e-bike met een ruime actieradius de beste keuze. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is de nieuwe speed pedelec een slimme keuze. Voor de sportfietsers heb je ook crossfietsen en mountain bikes. Ga jij met je fiets in de bus, trein of tram (OV)? Tegenwoordig heb je ook innovatieve elektrische vouwfietsen.

  2. Welke maat?

    Kies het gewenste frametype (dames- of herenframe). Bepaal op voorhand ook de framemaat. Vaak gekozen framematen zijn 51 cm (S), 56 cm (M) en 57 tot 60 cm (L). De rijwielshops kunnen ondersteuning bieden bij het kiezen welke framemaat hoort bij jouw lengte. Er zijn ook modellen met een extra lage of brede instap-frame of juist een meer hoge instap.

  3. Technische specs

    Je hebt de keuze uit de normale voorwielmotor (voordelig), middenmotor (natuurlijke ondersteuning) en tevens de achterwielmotor (zeer stil). De accu’s variëren ook sterk. De populaire keuze is +/- 450 Wh. Hiermee haal je tussen de 55 & 130 km. Bij veel leveranciers heb je ook een accupakket van wel 625 wattuur. Een accu is vaak geïntegreerd op de bagagedrager of op het frame. Een ander aspect is het type versnelling: Derailleurversnelling, Naafversnelling met ketting en Naafversnelling met riemaandrijving.

  4. Proefrit op locatie of aan huis

    Zodra jij een goed model hebt gekozen dat past bij je wensen is er een proefrit in te plannen bij de rijwielshop in Tytsjerksteradiel. Daar mag je alle beschikbare types proberen. Wil je meer gemak? Een aantal partijen zoals Fietsvoordeelshop.nl werken ook met een e-bike thuisdemonstratie in Garyp. Zij bieden persoonlijk advies, altijd 100% vrijblijvend.

  5. Maak de order rond & plan bezorging in

    Een milieuvriendelijke elektrische fiets kopen in Garyp kan bij diverse fietsenwinkels. Een fietsspeciaalzaak biedt service voor o.a.: het gratis uitproberen van een model, een expert die direct advies geeft en je kan hier terecht voor service en reparaties. Tevens kan je via internet de nodige info aanvragen. Middels de online fietsenwinkel kan jij genieten van een gigantisch assortiment, een snelle bezorgservice en aantrekkelijke prijzen. Het gewenste type uittesten bij een testcentrum is bij steeds meer online shops ook mogelijk.

Bekijk testcentrum en fietsenwinkel in Garyp

Door gebruik te maken van het overzicht hierna kun je de adresgegevens bekijken van rijwielshops in Garyp en omliggende plekken. Mogelijk dat je hier terecht kan voor een proefrit, verkoop en advies op maat. Soms is er ook een e-bike testcentrum. Herken jij een rijwielspeciaalzaak die hier niet mag ontbreken? Onze medewerkers staan je graag te woord. Bekijk ook winkels in Earnewâld, Suwâld & Sumar.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

E-bike proefrit in Garyp plannen?

Bekijk modellen en vind de fiets die bij je past

Hulpgids: welke fiets past bij mijn gebruik?

Is het tijd voor een nieuwe fiets? Dan komen er veel vragen op je af. Wat is voor mij een goed model? Welke merken zijn er? Is een 2dehands model goed genoeg? Wat kost het eigenlijk? In onze huidige koopgids bieden wij bruikbare informatie over de veel voorkomende types. Zodoende ontdek je wat geschikt is bij doel en stijl.

E-bike Garyp: informatie en voordelen

Een e-bike is met name geschikt voor het afleggen van lange afstanden en om naar school te gaan Zo’n elektrische fiets is duurzaam, houd je fit en is de beste keuze voor senioren die graag op de fiets zitten. Het bereik kan oplopen tot wel 150 km. Enkele aandachtspunten: je bent wel wat meer geld kwijt t.o.v. een ouderwetse fiets, je moet vaker onderhoud laten uitvoeren en ze zijn zwaarder in gewicht. Goede merkdealers zijn Montego en natuurlijk Butchers & Bicycles.

  • Met name populair bij ouderen.
  • Duurzamer dan een scooter, auto of openbaar vervoer.
  • De goedkope e-bike kan je bestellen en laten bezorgen v.a. €965,00.

▸ Check alle e-bike prijsaanbiedingen

Schoolfiets: waar op letten?

Een goede schoolfiets is van belang om eenvoudig en vlug op de middelbare school te komen. Het model moet er natuurlijk goed uitzien en hij moet over voldoende versnellingen beschikken. Een geliefd model voor school is de transportfiets. Dit segment heeft de beschikking over een rieten mand of krat waar je probleemloos een schooltas op kan vastzetten. Ook de omafiets blijft populair bij studenten. Voor lange afstanden is de elektrische schoolfiets een interessante optie.

  • Een studentenfiets is hip en trendy, en moet sterk en comfortabel zijn.
  • Bekende leveranciers van tienerfietsen zijn Volare en Giant.
  • De tarieven zijn ongeveer €235,00.

▸ Profiteer van de schoolfiets prijsaanbiedingen

Stadsfiets: altijd een goede keuze

Een stadsfiets is perfect om je flexibel door het centrum te bewegen. De beste keuze voor korte ritjes naar school of werk of de supermarkt. Deze types zijn heel sterk en hoeven geen dure onderhoudsbeurten doordat het een dichte kettingkast heeft. Bij de meeste merken kan jij ze bestellen met 3 of soms 7 versnellingen. Indien gewenst met voordrager.

  • Met een city bike rij je voordelig op een stevig model.
  • Populaire merken moederfietsen zijn Gazelle en Flyer.
  • De verwachte tarieven zijn plusminus €290,00.

▸ Ga verder naar de elektrische stadsfiets deals

Bakfiets Garyp vergelijken: de belangrijkste informatie

Een bakfiets is een verlengd model met vaak 3 wielen en een handige bak aan de voorzijde. Het is heel erg praktisch om de kleintjes mee te verplaatsen. Natuurlijk kan je er ook de boodschappen in kwijt en het is met het oog op het milieu een mooie vervanger voor een tweede auto. Door middel van de veiligheidsgordel bied je kinderen een veilige rit. Met een elektrische bakfiets met trapondersteuning kan je je nog makkelijker manoeuvreren door de stad. Wellicht vind je een fietskar ook interessant: een aanhangwagentje op twee wielen dat achter de fiets hangt.

  • Eenvoudig en snel de kinderen vervoeren.
  • Vaak gekozen merken zijn Carqon & Johnny Loco.
  • Prijsindicaties van elektrische bakfietsen zijn zo’n €2.750,00.

▸ Vergelijk de bakfiets prijsdeals

Morgen een fiets laten bezorgen in Garyp

Vergelijk fietsenwinkels en stel jouw ideale model samen

Aankoopgids speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec houdt in: een innovatieve snelle elektrische fiets met een krachtige trapondersteuning welke een snelheid tot 45 km/u kan halen. De speedbike zien we vooral gebruik worden voor grote afstanden. het is een bijzonder goedkoop alternatief voor het openbaar vervoer. Er zijn wel verplichtingen: En bromfietsrijbewijs (AM) of een autorijbewijs (B), WA-verzekering, achteruitkijkspiegel + de verplichte kentekenplaat en een goede helm.

  • Een krachtige motor en een strak design.
  • Let erop dat altijd een rijbewijs bij je hebt.
  • De tarieven starten bij plusminus €3.600,00.

▸ Bekijk alle speed pedelec acties

Vergelijk een sportieve fietsen

Met een sportfiets wordt bedoeld: een model voor sportieve doeleinden. Het heeft iets weg van zowel een een basis herenfiets of damesfiets en een sportieve racefiets. Het sluit goed aan bij de sportieve gebruiker die zich flexibel en snel willen verplaatsen. Een hybride fiets is goed te tillen (lichtgewicht), wordt gekenmerkt door een sportieve zithouding, heeft vaak meer dan 7 versnellingen en smalle banden. In de volgende punten delen we de meest bekende voorbeelden:

  • Mountainbikes: een sterk model om door ruig terrein te rijden.
  • Hybride fiets: een sportief model uitgerust met dunne banden en veel versnellingen.
  • Racefiets: een supersnel model voor het afleggen van grote afstanden (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: eenvoudig switchen tussen onverharde en verharde wegen.
  • Trekkingfiets: praktisch model voor lange afstanden met bagage (vakantiefiets).
  • Fixie: een hippe doortrapper zonder versnellingen en een korte ketting.

▸ Bekijk alle sportfiets prijsaanbiedingen

Koopgids vouwfiets

Een vouwfiets is een slim model dat je simpel en snel kan invouwen tot een klein formaat. Ze zijn gebruiksvriendelijk dankzij het invouwbare frame. Zo kan je in enkele seconden de totale fiets invouwen. Het wordt veel gebruikt door reizigers in het openbaar vervoer. Het is ook een uitkomst om in de auto hebben liggen of als je thuis geen ruimte hebt om op te slaan. Een nieuwe elektrische vouwfiets is perfect voor langere ritjes van station naar werk.

  • Compact, licht en overal mee naartoe te nemen.
  • Vaak gekozen aanbieders zijn Giant en Dahon.
  • De prijzen starten bij ongeveer €475,00.

▸ Ga verder naar de elektrische vouwfietsen acties

Kooptips voor de kinderfiets

Een toffe kinderfiets in Garyp is een mooie mijlpaal voor een kind dat kan lopen. Kids rond de 1,5 jaar kunnen goed uit de voeten met een loopfiets. Peuters vanaf 3 jaar kunnen het proberen met met zijwieltjes zodat ze het in alle veiligheid kunnen oefenen. Je kunt kiezen uit meerdere framematen. Je kind moet zonder moeite met de voeten aan de grond kunnen komen. De kleinste maat is 12 inch (2 – 4 jaar). Wanneer ze groter / langer worden kan je kiezen voor 14 inch (3 tot circa 5 jaar), 16 inch (4 tot zo’n 6 jaar), 18 inch (5 tot 7 jaar), 20 inch (6 – 8 jaar), 22 inch (7 t/m 9 jaar) en 24 inch (8 t/m 11 jaar). Bij de grotere kinderen kom je uit op 26 inch. Het dragen van een fietshelm wordt van harte aanbevolen.

  • Degelijke jongensfietsen en prinsessen meisjesfietsen voor alle leeftijdsgroepen.
  • Uitstekende producenten zijn S’cool en Hudora.
  • De verwachte prijzen zijn ongeveer €100,00.

▸ Ontdek de beste kinderfietsen deals

fietsen-bestellen-in-garyp

Bekijk top 10 fietsmerken april 2024

Als je een fietsenwinkel binnenstapt dan kan je een keuze maken uit oneindig veel merken. Van authentieke Hollandse namen tot nieuwe hippe fabrikanten van prachtige moederfietsen en driewielers voor extra stevigheid. Bijgaand bekijk je de best verkochte merken in tweewielerland. Check ook meer details over kinderfietsen kopen.

  1. Sparta: o.a. de A-Shine, A-Lane, C-Grid en D-Rule modellen.
  2. Batavus: sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen voor iedereen.
  3. Giant: sportieve en recreatieve modellen voorzien van de laatste technologieën.
  4. Gazelle: winnaar van de ANWB E-Bike Test.
  5. Cortina: modellen met voorwiel en middenmoters (accu mooi weggewerkt).
  6. Stella: garantie tot 5 jaar en binnen 5 werkdagen geleverd.
  7. Amslod: standaard geleverd met een dikke 600 Wh accu.
  8. Union: eigen reparatieservice die bij jou op locatie kan komen.
  9. Koga: stabiele rit en een ideale gewichtsverdeling dankzij hoogwaardige middenmotor.
  10. Trek: een toonaangevende fabrikant met hoogwaardige sportfietsen en e-bikes.

Andere merken:

  • Nederlandse producenten: Flyer, Babboe, VanMoof, Montego, Pointer, Pegasus, Arrow, De fietsfabriek, Roetz, Veloretti, Urban, Cowboy en BSP, Vyber, Sensa, Merida, Stromer, Alpina.
  • Duitse producenten: Hase Bike, Prophete, Canyon, Cube, Focus Bikes, Birdy en Kalkhoff, Storck, Riese & Müller, Accell, Velo de Ville.
  • Belgische leveranciers: Thompson, Ridley, Granville, Achielle, Eddy Merckx en Norta, L’Avenir, Oxford, Zannata, Cowboy.

Gemiddelde aanschafprijzen van een fiets in Garyp (april 2024)

De gemiddelde adviesprijs van een nieuwe fiets bedraagt ongeveer €475,00. Er zijn soorten in diverse segmenten. Een onderhoudsarme mamafiets is er al vanaf €415,00, een b-merk e-bike is er al vanaf €960 en een elektrische bakfiets kost al gauw €2.700,00. De kosten onderaan de streep hangen af van de producent, de minimale actieradius, type versnelling, het type motor, accessoires zoals helm, slot of telefoonhouder, abonnement voor onderhoud en een (aangeraden) fietsverzekering. In de hier onderstaande tabel verstrekken we de minimale kosten van populaire type uitvoeringen.

TypeProducentVanafprijs
E-BikeGazelle€2.225,00
StadsfietsUnion€675,00
RacefietsTrek€1.160,00
MTBBianchi€1.249,00
BakfietsDolly€2.525,00
De minimale kosten van een nieuwe fiets kopen in Provincie Friesland.

Thuisdemonstratie: zonder verplichtingen een proefrit maken

Een e-bike uitzoeken in jouw eigen wijk? Bel of mail dan voor een privé e-bike proefrit aan huis in Garyp! Shops zoals Forza, Stella, Fietsoptimaal.nl, Bayck, Fietsvoordeelshop.nl, VanDijck hebben diverse specialisten die op locatie langskomen. Een belangrijk voordeel van een gratis thuisdemo is dat je de producten kunt proberen in jouw eigen woonplaats. De bekende E-bike adviseur in zal verschillende types meebrengen. Je kunt kosteloos proberen. Dankzij zo’n thuisdemo laat de specialist zien welk type rijmt met jouw eisen en wensen.

  • Vrijblijvend meerdere modellen en merken proberen.
  • Altijd persoonlijk advies van een fietsspecialist.
  • Altijd volledig vrijblijvend!

Kooptips tweedehands fietsen in Garyp

Met een tweedehands fiets ben je een stuk voordeliger uit. Tweedehands modellen kan je vinden bij een fietszaak of tweewielerzaak. Eventueel kan je hier ook een model inruilen. Er zijn dan wel aspecten die jij goed moet onderzoeken. In de volgende box bieden we 5 nuttige tips om een miskoop te voorkomen.

  1. Controleer de staat van lagers en wielen.
  2. Kijk wat de staat van de banden is en kijk hoe het is met de spaakspanning.
  3. Kijk of zadel en stuur niet muurvast zitten.
  4. Zet de fiets stil en houd de remmen in (werkt alles goed?).
  5. Open de kettingkast en bekijk of de ketting strak staat.

FAQ tweewielers: veelgestelde vragen en antwoorden

Zo’n elektrische fiets laten bezorgen in Garyp, is dat mogelijk?

Ja, een e-bike aan huis laten leveren is mogelijk. Bij de online fietswinkel zoals Gazelle.nl en Bikesplaza kan je zorgeloos middels internet een geschikte e-bike vinden. Vaak bieden ze 2 leveropties aan: zelf afhalen in de showroom of afleveren aan huis. De vergoeding voor thuisbezorging zijn tegenwoordig om en nabij de €37,50. De levertijd is vaak tussen de 5 – 8 werkdagen.

Welke fiets is geschikt voor mijn gebruik?

Fiets je naar het werk? Dan is het handig te gaan voor een speedbike i.c.m. een fietsplan (leasefiets). Voor schoolgaande kinderen is een nieuwe elektrische schoolfiets de beste keuze. Op het moment dat je weinig rijdt bestel je een sterke schoolfiets of een aantrekkelijk tweedehands model. Vervoer jij ook vaak de kinderen of spullen? Overweeg dan een elektrische bakfiets. Voor recreanten zijn er nog de toerfiets, hybride fiets, racefiets, gravelbike, trekkingfiets, fatbike.

Is een e-bike verzekeren verplicht?

De elektrische fiets verzekeren is geen verplichting, maar is meer dan het overwegen waard. Met een privé fietsverzekering ben jij verzekerd van hulp bij diefstallen, schades en pech. Andere spullen zoals fietsmand, fietscomputers, fietstas, kinderzitje, GPS- en navigatieapparatuur kan je laten meeverzekeren. Een e-bike polis is af te nemen vanaf €3,00 p/maand. Een snelle speed pedelec valt onder de categorie bromfiets. Om die reden heb je hier ook een gele bromfietskentekenplaat voor nodig. Je moet in het bezit zijn van rijbewijs A of B en een WA-verzekering is verplicht. En All-risk verzekering is beschikbaar vanaf €4,20.

Waar moet ik op letten bij het maken van een proefrit?

Als jij verschillende modellen nieuwe eBikes gaat vergelijken wil je dat deze helemaal op maat is. Boek altijd een testrit op goede soorten en merken. Deze kunnen variëren op het gebied van de manier van aandrijving en comfort. Bij een electric-bike specialist of in een testcenter in de buurt kun jij zonder kosten de meest populaire bikes zelf uitproberen. Hierdoor koop je de beste e-bike in Garyp. Soms is de gratis proefrit op locatie mogelijk. Een e-bike specialist komt op de afgesproken dag bij je thuis. Je mag gratis verscheidene motorsystemen ervaren. Je fiets afstellen op maat is ook mogelijk.

Hoe werkt het onderhoud bij de fietsenmaker in Garyp?

Om je elektrische fiets te onderhouden kan je een afspraak maken bij de fietsenmaker. Deze fietswinkels zijn gespecialiseerd in: status van de accu controleren, testen van de versnellingen en banden en naven controleren en afstellen. Heb jij een garantiepakket afgesloten? In sommige gevallen maak je aanspraak op een vergoeding voor een fietsreparatie in Garyp (nieuwe accu vervangen). Soms kan je meteen een onderhoudscontract kiezen zodat je elk jaar geniet van een servicebeurt.


Postcodegebied: 9263

Plaats een reactie