fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Rasquert

Eenvoudig en snel een nieuwe fiets kopen in Rasquert? De fiets is niet weg te denken in deze woonplaats. Online heb je ontzettend veel soorten. Je kunt kiezen voor een jongensfiets tot een sporthybride fiets van diverse merken zoals Sensa en DeFietsFabriek. Wat is voor mij de juiste keuze? Via deze pagina bekijk je uitgebreide informatie over de belangrijkste modellen, populaire merken en huidige tarieven. Eveneens vind je extra tips over een proefrit op locatie en bieden we adressen van beschikbare fietswinkels in Rasquert (en deze gemeente).

  • Elektrische fietsen in Rasquert worden steeds meer verkocht.
  • Het zitcomfort is geweldig en het is zeer geschikt voor ouderen en en voor recreatief gebruik.
  • Het is een duurzaam alternatief voor een auto of brommer.
  • In deze provincie kan je kiezen uit voldoende specialisten en fietswinkels.
  • Veel gekochte merken zijn Amslod en Bikkel Bikes.
fiets-kopen-rasquert

Goedkope E-bike bestellen in Rasquert

Een e-bike heeft een motor (elektrisch). De geavanceerde elektrische ondersteuning werkt optimaal wanneer je de weg op gaat. Een elektrische tweewieler bespaart tijd, rijdt heerlijk, is ideaal voor woon-werk verkeer en is milieuvriendelijker dan de auto, brommer of scooter. Het zijn in het bijzonder ouderen die gebruik maken van de elobike. Ook jongeren en werkenden omarmen massaal de elektrische variant. De beste elektrische fiets in Rasquert kopen of huren? In het stappenplan lichten we verder toe waar jij even goed naar moet kijken.

E-bike in Rasquert online bestellen en laten bezorgen

  1. Kies een model e-bike

    Ga bij jezelf na voor welk doeleinde jij een fiets nodig hebt. Voor de kleinere ritten moet je gaan voor een robuuste transport- of stadsfiets. Voor lange toertochten adviseren wij een e-bike met grote actieradius. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is de speed pedelec een uitstekende mogelijkheid. Voor sporters heb je ook nog racefietsen en mountainbikes. Ga jij met je fiets in de bus, trein of tram (OV)? Tegenwoordig heb je ook handzame elektrische vouwfietsen.

  2. De juist maat kiezen

    Maak een keuze voor een type frame (trapeze-frame of extra lage instap). Op basis van jouw lichaamslengte kies je de framemaat. De meest gekozen framematen zijn 48 cm (S), 53 cm (M) en 61 cm (L). De bikeshops tonen ook welke framemaat ideaal is voor jouw eigen lengte. Je kunt ook kiezen voor modellen met een extra lage instap of juist een herenframe met hoge instap.

  3. Technische informatie

    Je kunt kiezen voor de voorwielmotor (voordelig), middenmotor (natuurlijke ondersteuning) & achterwielmotor (veel vermogen). Kies ook de accu. Veel e-bikes hebben zo’n 450 Wh. Afhankelijk van de hoeveelheid trapondersteuning geeft dit tussen de 65 & 105 kilometer. Vaak zien we ook een accupakket van wel 725 wattuur. De meeste accu’s worden geplaatst op de bagagedrager of op het frame. Een laatste aandachtspunt is het versnellingssysteem: Derailleurversnelling, Naafversnelling met ketting en Naafversnelling met riemaandrijving.

  4. Proefrit plannen

    In het geval je het juiste model hebt gekozen kan je eerst eens een proefrit aanvragen bij een professionele rijwielshop in Het Hogeland. Hier kan je elektrische varianten uitproberen. Kan je niet naar de winkel komen? Enkele verkopers zoals Amslod Fietsen geven ook een e-bike thuisdemonstratie in Rasquert. Meerdere modellen uitproberen, je zit nergens aan vast.

  5. Rond de aankoop af en krijg alles thuisbezorgd

    Jouw elektrische fiets kopen in Rasquert kan bij steeds meer rijwielshops. Een fietsspeciaalzaak biedt service voor o.a.: laagdrempelig een proefrit maken, een verkoopmedewerker die persoonlijk advies kan geven en de fiets laten afstellen. Tevens kan je via internet de nodige info aanvragen. Middels de online fietsenwinkel heb je direct toegang tot grote voorraad, thuisbezorging en gunstige prijzen. Een proefrit maken bij een testcentrum is soms mogelijk.

Gegevens van testcentrum en fietsenwinkel in Rasquert

Door gebruik te maken van onderstaand schema check je gegevens van rijwielshops in Rasquert en nabije omgeving. Hier kan je misschien binnenlopen voor het maken van een proefrit en gratis advies. Sommige winkels hebben een eigen e-bike testcentrum. Ken jij een rijwielspeciaalzaak die in het schema moet worden opgenomen? Vul dan even het contactformulier in. Je kunt hier ook winkels bekijken in Den Andel, Saaxumhuizen & Tinallinge.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Deze week een e-bike proefrit in Rasquert inplannen?

Vergelijk de opties en vind de fiets die aansluit bij je wensen

Koopgids: welke fiets is voor mij geschikt?

Heb jij behoefte aan een nieuwe fiets? Dan lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Wat is een goed type? Welke merken zijn er? Ga ik voor nieuw of 2dehands? Hoeveel geld wil jij uitgeven? In onze keuzehulp bekijk je praktische info over de beschikbare types. Mede hierdoor weet je zeker wat aansluit op wensen en behoeften

E-bike Rasquert: alle informatie op een rij

Met een e-bike haal je een goed model in huis voor fietsvakanties en voor kids die ver van school af wonen. De elektrische fiets heeft een lage uitstoot, verbetert jouw mobiliteit en is ideaal voor studenten en werkenden die dagelijks een lange afstand moeten afleggen. De maximale actieradius is zo’n 145 km. Noemenswaardig: je bent wel wat meer geld kwijt t.o.v. een normale uitvoering, het onderhoud is duurder en ze zijn zo’n 8 kilogram zwaarder. De populairste merken zijn Flyer + Blixum.

  • Geschikte opties voor mensen op leeftijd.
  • Een grote actieradius en dus ideaal voor grote afstanden.
  • Een goedkope e-bike kan je al bestellen voor €960,00.

▸ Ga verder naar de e-bike deals

Schoolfiets: informatie en voordelen

Een onderhoudsarme schoolfiets is onmisbaar om eenvoudig en vlug de onderwijsinstelling te kunnen bereiken. Hij moet natuurlijk hip zijn en hij moet stevig en robuust zijn. Eventuele spullen kun je op een transportfiets eenvoudig vervoeren. Deze beschikt over een mand of fietskrat waar je zonder problemen een schooltas op kunt zetten. Ook de omafiets blijft populair bij studenten. Voor scholieren die elke dag een groot stuk moeten afleggen is een elektrische schoolfiets de oplossing.

  • Een studentenfiets ziet er hip uit en is zeer robuust.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Laventino en Sparta.
  • De verwachte prijzen zijn ongeveer €235,00.

▸ Ga naar de schoolfiets prijsaanbiedingen

Stadsfiets: belangrijke aspecten

Een stadsfiets is handig om te gebruiken in de drukke stad. Een prima optie voor beperkte afstanden of de supermarkt. Deze soorten gaan niet snel kapot en hoeven geen dure onderhoudsbeurten omdat het is uitgerust met dichte kettingkast. In de huidige markt kan jij ze bestellen met 3, 5 of 7 versnellingen. Tevens kan je er een voordrager op laten zetten.

  • De city bike is praktisch, stevig en onderhoudsarm.
  • Er is een groot aanbod moederfietsen van bijv. Cube & BMC.
  • De verwachte kosten zijn +/- €370,00.

▸ Check alle elektrische stadsfiets voordeeltjes

Bakfiets Rasquert vergelijken: dit moet je weten voor aanschaf

Een bakfiets is een verlengd model met vaak 3 wielen en een ruime bak aan de voorkant. Mensen kopen dit vaak om de kleintjes mee te verplaatsen. Natuurlijk kan je er ook de boodschappen in kwijt en voor veel jonge gezinnen is het een interessant alternatief voor een scooter, motor of auto. D.m.v. een veiligheidsriem- of gordel weet jij zeker dat de kinderen veilig zijn. In het geval van een elektrische bakfiets met trapondersteuning kan je je nog makkelijker manoeuvreren door de stad. Ben je overigens al bekend met de fietskar: een kleine aanhanger die achter je fiets hangt.

  • Je kunt een leuk stukje fietsen samen met de kinderen.
  • Bekende aanbieders zijn Dolly & Fietsfabriek.
  • De verwachte onkosten van elektrische bakfietsen starten bij plusminus €2.550,00.

▸ Vind alle bakfiets kortingdeals

Deze week een fiets laten bezorgen in Rasquert

Vergelijk online shops en scoor de beste aanbiedingen

Kooptips voor de speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec betekent: een speciale snelle elektrische fiets met een krachtige trapondersteuning waarop je een snelheid tot 45 kilometer per uur kan bereiken. De speedbike is perfect voor dagelijks woon-werk verkeer. Het is goedkoper dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Er gelden wel enkele verplichtingen: Een brommerrijbewijs of autorijbewijs B, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel en een geel nummerbord. en een sterke helm.

  • Geen last meer van files of overvolle bussen en treinen.
  • Er geldt een rijbewijsplicht (AM).
  • De verwachte tarieven zijn ongeveer €3.575,00.

▸ Vergelijk speed pedelec aanbiedingen

Koopgids voor een sportieve fietsen

Een sportfiets betekent: een sportieve uitvoering ideaal voor recreatieve ritten. Het is variant op de bekende damesfiets of herenfiets en een supersnelle racefiets. Zeer geschikt voor sportieve mensen die zich snel willen verplaatsen. Een hybride fiets is goed te tillen (lichtgewicht), is voor mensen met een sportieve zithouding, heeft veel versnellingen en dunne banden. In het stukje hieronder vertellen we over de meest bekende modellen:

  • Mountainbikes: een robuust model om de natuur te ontdekken.
  • Hybride fiets: geschikt voor woon-werkverkeer en recreatieve ritten.
  • Racefiets: een superlicht model met dunne bandjes en veel versnellingen (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: geschikt voor vrijwel elk type ondergrond.
  • Trekkingfiets: de vakantiefiets is handig om bagage mee te vervoeren.
  • Fixie: een hip model waarmee je voor de dag kunt komen.

▸ Ontdek de beste sportfiets prijsdeals

Bestel een vouwfiets

Een vouwfiets is een slim model dat je simpel en snel kan invouwen tot een klein en handzaam formaat. Ze zijn gebruiksvriendelijk dankzij het scharnierend frame. Zodoende kan je heel vlug het geheel opklappen tot een handzaam pakketje. Dit wordt vaak gekocht door treinreizigers. Het is ook een uitkomst om in de auto hebben liggen of als je ruimte wil besparen. Een eigen elektrische vouwfiets is ideaal voor langere ritjes van station naar werk.

  • Ideaal om sneller op je locatie aan te komen.
  • Populaire leveranciers zijn Strida en Wheelerz.
  • De verwachte tarieven zijn zo’n €449,00.

▸ Profiteer van de elektrische vouwfietsen acties

Koopgids voor een kinderfiets

Een mooie kinderfiets in Rasquert is een perfecte verrassing voor elk jongetje of meisje. De peuters kunnen goed uit de voeten met een loopfiets. Peuters vanaf 3 jaar kunnen het proberen met met zijwieltjes om een positieve eerste fietservaring te creëren. De goede framemaat kiezen is noodzakelijk. Een kind moet zonder ondersteuning op het zadel kunnen zitten. Het 12 inch model past bij de leeftijd 2 tot 4 jaar. Daarna volgen 14 inch (3 tot ongeveer 5 jaar), 16 inch (4 tot gemiddeld 6 jaar), 18 inch (5 tot gemiddeld 7 jaar), 20 inch (6 tot gemiddeld 8 jaar), 22 inch (7 tot ongeveer 9 jaar) en 24 inch (8 – 11 jaar). De laatste maat is 26 inch (10 – 14 jaar). Het gebruiken van een fietshelm is niet noodzakelijk, echter wel aanbevolen.

  • Sterke jongensfietsen en trendy meisjesfietsen om alles te leren.
  • Bekende leveranciers zijn Sjoef en Disney.
  • De kosten zijn zo’n €159,00.

▸ Vergelijk de kinderfietsen prijsdeals

fietsen-bestellen-in-rasquert

Top 10 merken fietsen april 2024

Vandaag de dag kan je kiezen uit behoorlijk veel fabrikanten en merken. Van welbekende Nederlandse namen tot nieuwe hippe fabrikanten van grote moederfietsen en driewielers voor extra stabiliteit. In het onderstaande overzicht bekijk je de top-10 merken en leveranciers van 2024. Bekijk ook meer informatie over omafietsen thuisbezorgen.

  1. Sparta: altijd connected en protected dankzij Smart E-Bikes.
  2. Batavus: groot netwerk aan verkooppunten en service locaties.
  3. Giant: de meest moderne modellen voorzien van de laatste technologieën.
  4. Gazelle: winnaar van de Kieskeurig E-Bike Duurtest.
  5. Cortina: gratis montagehulp en rijklaar thuisbezorgd.
  6. Stella: aanbieder van E-bikes met voorwielmotor (inclusief bezorging).
  7. Amslod: krijgt een gemiddelde klantbeoordeling van een 9.0/10.0.
  8. Union: eigen reparatieservice die bij jou op locatie kan komen.
  9. Koga: altijd hydraulische schijfremmen voor stabiele remprestaties.
  10. Trek: de mooiste modellen die een leven lang meegaan.

Andere merken:

  • Nederlandse producenten: Jan Janssen, Flyer, Pointer, Montego, Pegasus, VanMoof, De fietsfabriek, Urban, Brinckers, Arrow, Cowboy, Veloretti en Alpina, Sensa, Vyber, BSP, Popal, Stromer.
  • Duitse leveranciers: Canyon, Prophete, Derby Cycle, Hase Bike, Cube, Focus Bikes en Riese & Müller, Qwic, Velo de Ville, Kalkhoff, Accell.
  • Belgische merken: Thompson, Ridley, Granville, Achielle, Minerva en Oxford, Ellio, Norta, L’Avenir, Zannata.

Doorsnee tarieven van een fiets in Rasquert (april 2024)

De doorsnee-prijs van een gewoon goede fiets begint bij zo’n €475,00. Er zijn types in verschillende prijsgroepen. Een sterke stadsfiets heb je al vanaf €455,00, een e-bike heb je tegenwoordig al voor €975 en een gezins-bakfiets is te koop vanaf €2.725,00. De precieze kosten hangen af van de producent, het aantal Wh van de accu, het versnellingssysteem, de motor, andere extra’s zoals een voorzitje of slot, servicecontract en een eigen fietsverzekering. In onderstaand schema delen we de geschatte prijzen van populaire modellen.

UitvoeringLeverancierKosten
Elektrische fietsGazelle€2.000,00
CitybikeSparta€525,00
RacefietsBulls€1.090,00
MountainbikeSpecialized€1.200,00
BakfietsNihola€2.625,00
De verwachte kosten van een nieuwe fiets kopen in Provincie Groningen.

Thuisdemonstratie: een proefrit plannen

Een e-bike uittesten bij jouw eigen woning? Reserveer dan een kosteloze e-bike proefrit aan huis in Rasquert! Shops als Amslod, Forza, Fietsoptimaal.nl, Fietsvoordeelshop.nl, Stella, VanDijck sturen een adviseur naar je huis. Een bijkomend voordeel van een gratis thuisdemo is dat het proefritje gedaan wordt in jouw eigen straat. De persoonlijke E-bike adviseur in heeft vaak veel verschillende types mee. Meestal is dit 100% gratis en vrijblijvend. D.m.v. zo’n thuisdemo laat de specialist zien welke uitvoering passend is voor jouw stijl.

  • Snel in aanraking komen met meerdere merken en types.
  • Een fietsspecialist weet alle ins en outs over de modellen.
  • 100% gratis en je zit nergens aan vast.

Verkoop van tweedehands fietsen in Rasquert

Door te kiezen voor een tweedehands fiets ben je veel voordeliger uit. Tweedehands koopjes vind je bij een fietswinkel of tweewielercentrum. In veel gevallen kun jij hier ook terecht voor inruil. Er zijn diverse aandachtspunten waar je op moet letten. In de bullets hieronder check je een aantal handige kooptips.

  1. Draai de lagers rond en kijk of ze nog draaien en check de wielen.
  2. Check of de banden voldoende profiel hebben en wat de staat van de spaken is.
  3. Controleer verstelbaarheid stuur en zadels.
  4. Check de remmen.
  5. Bekijk wat de status van de ketting en het frame is.

FAQ: wat moet ik weten over het kopen van tweewielers?

De elektrische fiets laten bezorgen in Rasquert, is dat mogelijk?

Ja, een e-bike bij je thuis laten bezorgen kan. Bij de online rijwielshop zoals Bikester.nl en Wehkamp kan je moeiteloos online een geschikte e-bike vinden. In de regel kan je kiezen uit 2 opties: zelf afhalen in de winkel of afleveren op locatie. De prijzen voor thuislevering zijn vaak niet meer dan om en nabij de €30,00. De levertijd is gemiddeld gezien 5 – 8 werkdagen.

Wat is voor mij de beste fiets?

Ga je dagelijks met de fiets naar het werk? Dan zou je de volgende modellen kunnen overwegen: elektrisch model i.c.m. een fietsplan (leasefiets). Voor studerende kinderen is een elektrische schoolfiets erg interessant. Wanneer je uitsluitend korte ritten maakt kom je uit op een robuuste citybike of een interessant tweedehands model. Wil je makkelijk de kinderen wegbrengen? Kies dan voor een slimme bakfiets. Wil je wat meer snelheid? Dan zijn er nog de mountainbike, gravelbike, racefiets, fatbike, hybride fiets, trekkingfiets.

Zal ik een e-bike verzekering nemen?

Jouw elektrische fiets verzekeren is geen verplichting, maar wel aan te raden. Met een eigen fietsverzekering heb je een goede dekking tegen schade of diefstal. Accessoires zoals fietsmand, GPS- en navigatieapparatuur, kinderzitje, slot, fietstas kan je ook laten dekken. Zo’n e-bike polis is er al vanaf €2,55 per maand. Een snelle speed pedelec wordt officieel gezien als een bromfiets. Dit model heeft een geel kenteken. Het AM-rijbewijs is noodzakelijk en een WA-verzekering moet actief zijn. Een all-risk verzekering is af te sluiten vanaf €4,15.

Wat zijn de voordelen van een proefrit?

Als jij op zoek gaat naar een nieuwe eBike dan moet dit matchen met jouw wensen. Begin altijd met een testrit op geselecteerde types. Er zit variatie in wendbaarheid en design. Via een electric-bike specialist of bij een speciaal een testcenter kun je 100% vrijblijvend verscheidene motorsystemen uitgebreid testen. In het testcenter beschik jij straks over de beste e-bike in Rasquert. In sommige gevallen is zo’n gratis proefrit bij je in de straat mogelijk. Een e-bike specialist komt met een bus naar je toe. Je mag zonder extra kosten meerdere soorten proberen. De fiets afstellen op maat is doorgaans inclusief.

Wat doet de fietsenmaker in Rasquert?

Als het gaat om onderhoud van elektrische fietsen is er natuurlijk de lokale fietsenmaker. Deze tweewielerzaken bieden diverse diensten: accu onderhoud, banden controleren en op spanning brengen en remmen controleren en afstellen. Heb je recht op garantie? Wellicht maak je aanspraak op een financiële compensatie voor de fietsreparatie in Rasquert (nieuwe accu vervangen). Bij veel winkels is er een onderhoudscontract beschikbaar voor een jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 9955

Plaats een reactie