fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Nissewaard

Tegen een aantrekkelijke prijs een handige fiets kopen in Nissewaard? De fiets is een geliefd vervoermiddel in deze plaats. Tegenwoordig zijn er heel erg veel type modellen. Je kunt kiezen voor een e-bike tot een racefiets van allerlei merken zoals Batavus en VanDijck. Welk soort past bij mij? Via deze pagina check je handige info over de verschillende keuzes, bekende merken en vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Eveneens vind je aanvullende tips over een proefrit op locatie en tonen wij contactgegevens van professionele fietswinkels in Nissewaard (en deze gemeente).

  • Elektrische fietsen in Nissewaard zijn razend populair.
  • Het is ontzettend comfortabel en is een goed oplossing voor ouderen en winderige weersomstandigheden.
  • Voor het milieu veel vriendelijker dan een brommer, scooter of auto.
  • In de omgeving heb je de keuze uit diverse verkoopadviseurs en fietsenmakers.
  • Veel gekozen merken zijn Veloretti en Alpina Bikes.
fiets-kopen-nissewaard

Goedkope E-bike bestellen in Nissewaard

Met een e-bike doelen we op een fiets met elektromotor. Je profiteert van elektrische ondersteuning als je fietst. Een elektrische tweewieler is een stuk sneller, rijdt heel efficiënt, is heerlijk bij langere afstanden en is veel goedkoper dan auto, scooter of brommer. Een elobike is met name interessant voor senioren. Ook moeders, kinderen en scholieren zien we steeds vaker rondrijden op een elektrisch model. De beste elektrische fiets in Nissewaard kopen of huren? In de 5-stappen hieronder leggen we uit wat de punten van aandacht zijn.

E-bike in Nissewaard online bestellen en thuis laten leveren

  1. Kies een van de soorten e-bikes

    Schrijf eerst op waar je de fiets voor gaat gebruiken. Wanneer jij doorgaans kleine afstanden aflegt is er veel te kiezen. Zoals een robuuste stad- en transportfiets. Voor heuvelachtig gebied is de beste keuze om te gaan voor een e-bike met optimale actieradius. Voor woon-werk verkeer is de krachtige speed pedelec de optimale mogelijkheid. Voor de sportfietsers heb je ook fatbikes en racefietsen. Heb je thuis niet veel ruimte of ga je met het OV? Er zijn ook betaalbare elektrische vouwfietsen.

  2. De juiste maat kiezen

    Maak een keuze voor een type frame (herenframe of lage-instap). Selecteer ook de framemaat. De meest gekozen framematen zijn 49 cm (S), 52 – 56 cm (M) en 58 cm (L). De fietswinkels bieden hulp om te bepalen welke framemaat past bij jouw lengte. Je kunt specifiek zoeken op uitvoeringen met een lage instap een hoge instap, of het trapeze-frame.

  3. Technische eisen

    Je hebt een de normale voorwielmotor (voordelig), middenmotor (reageert extra snel) of achterwielmotor (veel vermogen). Kies ook de accu. De populaire keuze is +/- 450 Wh. Hiermee rijdt je tussen de 45 en 120 km. Bij veel merken vind je ook een accupakket van wel 700 wattuur. De meeste accu’s worden geplaatst op de bagagedrager of op het frame. Een andere belangrijk punt is het type versnelling: Derailleurversnelling, Naafversnelling met ketting en Naafversnelling met riemaandrijving.

  4. Proefrit op locatie of aan huis

    Als je het juiste model hebt gekozen kan je een proefrit maken bij een beschikbare rijwielshop in Nissewaard. Hier kan je alle beschikbare types proberen. Wil je meer service? Sommige aanbieders zoals Fietsoptimaal.nl beschikken ook over mogelijkheden voor een e-bike thuisdemonstratie in Nissewaard. Meerdere modellen uitproberen, zonder kosten of verplichtingen.

  5. Bestellen & afleveren

    Een geschikte elektrische fiets kopen in Nissewaard? Je kunt terecht bij tal van winkels in de regio. De pluspunten van fietsspeciaalzaken zijn: snel diverse modellen proberen, een expert die direct advies geeft en voor garantie en reparaties kan je snel terug. Als alternatief kan jij via internet ook veel info verkrijgen. Via de de online shop kan jij genieten van een ruim assortiment, een snelle bezorgservice en goede prijzen. Een proefrit bij een testcentrum is bij veel online aanbieders ook mogelijk.

Zoek testcentrum en fietsenwinkel in Nissewaard

Aan de hand van het volgende schema vergelijk je snel de verschillende rijwielshops in Nissewaard en nabijgelegen plekken. Mogelijk dat je hier terecht kan voor verkoophulp en service. Soms is er ook een e-bike testcentrum. Ken jij een tweewielerwinkel die hier thuishoort? Neem contact op met onze klantenservice. Op deze website doorzoek je ook winkels in Hellevoetsluis, Brielle en Albrandswaard.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Deze week een e-bike proefrit in Nissewaard inplannen?

Bekijk de mogelijkheden en stel jouw ideale fiets samen

Keuzegids: welke fiets moet ik kiezen?

Wil jij een nieuwe fiets bestellen? Dan sta je zeker voor een uitdaging. Past elk model bij mijn wensen? Welke merken leveren de hoogste kwaliteit? Hoe betrouwbaar is een 2dehands model? En wat mag het allemaal kosten? In de volgende aankoopgids doorzoek je leerzame info over de veel voorkomende types. Daardoor vind je uit wat rijmt met doel en stijl.

E-bike Nissewaard: belangrijk informatie

De e-bike biedt uitkomst voor recreatieve tochten en voor forenzen. Zo’n elektrische fiets is duurzaam, slim in gebruik en is perfect voor ouderen die graag verre afstanden afleggen. Met een volle accu rij je met gemak 165 km. Noemenswaardig: de investering is flink hoger ten opzichte van een niet-elektrisch model, het onderhoud is duurder en ze zijn vrij zwaar. Goede merkdealers zijn Forza + Rabeneick.

  • Gezonde dagelijkse beweging voor iedereen.
  • Een duurzaam alternatief voor andere vervoersmiddelen.
  • Een goedkope e-bike heb je al voor €995,00.

▸ Profiteer van de e-bike kortingsacties

Schoolfiets: de belangrijkste informatie

Een betrouwbare schoolfiets is noodzakelijk om eenvoudig en vlug op de middelbare school te komen. Hij moet natuurlijk hip zijn en hij moet natuurlijk lekker zitten. Erg populair model is de transportfiets. Deze categorie is uitgerust met een fietskrat of mand boven het voorwiel waar je lekker makkelijk een schooltas op kunt zetten. Een iets goedkoper model is de omafiets. Voor scholieren die elke dag een groot stuk moeten afleggen is de aanschaf van een elektrische schoolfiets het overwegen waard.

  • Een studentenfiets ziet er hip uit en kan niet zomaar kapot gaat.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Volare & Giant.
  • De tarieven starten bij plusminus €239,00.

▸ Bekijk alle schoolfiets kortingsacties

Stadsfiets: belangrijke kooptips

Een stadsfiets is de beste keuze om door drukke en smalle straten te fietsen. Een uitstekende koop voor korte ritjes naar school of werk of om even snel naar het centrum te gaan. Deze modellen kunnen tegen een stootje en vergen niet veel onderhoud omdat het is uitgerust met dichte kettingkast. In het actuele aanbod zie je ze met 3, 5 of 7 versnellingen. Optioneel leverbaar met voordrager!

  • Een city bike is onderhoudsarm en robuust.
  • Qua moederfietsen kun je o.a. kiezen uit Batavus en Elops.
  • De verwachte onkosten beginnen bij plusminus €360,00.

▸ Toon de elektrische stadsfiets aanbiedingen

Bakfiets Nissewaard vergelijken: informatie en voordelen

Een bakfiets is een makkelijk bestuurbaar model en een open bak voor aan het stuur. Het wordt vaak gebruikt om kinderen in mee te nemen. In de bak kan je heel wat boodschappen kwijt en het is een zeer betaalbaar alternatief voor een stadsauto. D.m.v. de veiligheidsgordel zitten de kinderen goed en veilig vast. Door te kiezen voor een elektrische bakfiets met trapondersteuning ben je minder afhankelijk van je eigen trapkunsten. Wellicht vind je een fietskar ook interessant: een lage bak op wielen die achter de fiets hangt.

  • Eenvoudig en snel de kinderen vervoeren.
  • Bekende producenten zijn Carqon & Nihola.
  • De onkosten van elektrische bakfietsen zijn +/- €2.625,00.

▸ Vergelijk bakfiets prijsdeals

Supersnel een fiets laten bezorgen in Nissewaard

Vergelijk leveranciers en stel jouw ideale model samen

Info en voordelen van de speed pedelec / speedbike

Met een speed pedelec wordt bedoeld: een extra snelle elektrische fiets met elektrische trapondersteuning waarop je een snelheid tot 45 km/u kan redden. De speedbike zien we vooral gebruik worden voor ritten van en naar het werk. Het is een duurzaam vervoermiddel en wordt steeds vaker gebruikt in plaats van het openbaar vervoer. Er zijn wel verplichtingen: het AM-rijbewijs, minimaal een WA-verzekering, achteruitkijkspiegel met daarbij de verplichte kentekenplaat en een veilige helm.

  • Een snelle, flexibele en duurzame manier om je te verplaatsen.
  • Een goedgekeurde helm is verplicht.
  • De onkosten starten bij €3.600,00.

▸ Vergelijk de speed pedelec prijsdeals

Koopgids sportieve fietsen

Een sportfiets is: een snelle en sportieve uitvoering. Het heeft iets weg van zowel een de populaire herenfiets of damesfiets en een supersnelle racefiets. Met name ideale voor sportievelingen die graag flink kracht op de pedalen zetten. Een hybride fiets is vaak licht van gewicht, de zithouding is actief / sportief, heeft vaak Shimano versnellingen en dunne banden. In de volgende punten vertellen we over de belangrijkste modellen:

  • Mountainbikes: perfect voor de recreatief gebruik en wedstrijden.
  • Hybride fiets: een model dat past bij divers gebruik.
  • Racefiets: een ideaal model voor lange tourtochten in een groepje (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: bedoeld voor het rijden op verharde en onverharde wegen.
  • Trekkingfiets: lichte vakantiefiets met veel versnellingen en uitstekend verstelbaar.
  • Fixie: een hip en minimalistisch model voor normaal gebruik.

▸ Check alle sportfiets voordeeltjes

Informatie over de vouwfiets

Een vouwfiets is een klein en flexibel model dat je simpel en snel kan invouwen tot een makkelijk klein formaat. Kenmerken is het inklapbaar frame. Daarmee kan je in een oogwenk het geheel opklappen tot een handzaam pakketje. Het wordt veel besteld door reizigers in het openbaar vervoer. Het is ook erg handig om op de camping bij je te hebben of als je thuis weinig ruimte hebt. De elektrische vouwfiets is passender voor langere afstanden.

  • Handig mee te nemen in de auto of het OV.
  • Bekende aanbieders zijn Dahon & MBM.
  • Prijsindicaties starten bij €495,00.

▸ Toon de elektrische vouwfietsen prijsdeals

Koopgids kinderfiets

Een toffe kinderfiets in Nissewaard is een perfecte verrassing voor elk kind. Een dreumus of peuters kunnen soms al op een stabiele loopfiets. Wat oudere kinderen (vanaf 3/4 jaar) beginnen met zijwieltjes zodat er veilig geoefend kan worden. De goede framemaat kiezen is noodzakelijk. Je kind moet zonder problemen zelf kunnen zitten en afstappen. Kinderen van 2, 3 of 4 jaar passen op een 12 inch model. Opvolgend bieden ze een 14 inch (3 tot 5 jaar), 16 inch (4 t/m 6 jaar), 18 inch (5 – 7 jaar), 20 inch (6 – 8 jaar), 22 inch (7 tot zo’n 9 jaar) en 24 inch (8 tot zo’n 11 jaar). De grootste maat is 26 inch (10 – 14 jaar). Het dragen van een fietshelm is niet verplicht, maar wel belangrijk!

  • Degelijke jongensfietsen en wonderschone meisjesfietsen voor alle leeftijden.
  • Bekende aanbieders zijn Amigo & Gazelle.
  • De verwachte kosten starten bij zo’n €99,00.

▸ Vergelijk kinderfietsen acties

fietsen-bestellen-in-nissewaard

Nederlandse top 10 fietsmerken april 2024

Als je een fietsenwinkel binnenstapt dan zijn er mega veel fabrikanten en merken. Van goede Nederlandse namen tot nieuwe hippe aanbieders met leuke moederfietsen en driewielers voor volwassenen. In de opsomming hieronder vergelijk je de meest interessante aanbieders in tweewielerland. Bekijk ook meer informatie over bakfietsen bestellen.

  1. Sparta: luxe smart-ebikes altijd gekoppeld met de slimme App.
  2. Batavus: alle modellen voldoen aan een kwaliteitscontrole.
  3. Giant: opgericht in 1972 met een uitgebreid sportief aanbod.
  4. Gazelle: winnaar van de Kieskeurig E-Bike Duurtest.
  5. Cortina: een strak design, goede kwaliteit en een gunstig prijskaartje.
  6. Stella: standaard binnen 5 werkdagen in huis.
  7. Amslod: ruim aanbod aan goedkope modellen en luxe dure fietsen.
  8. Union: stoere stadsmodellen voor mannen en vrouwen.
  9. Koga: alle e-bikes handgemaakt door de master mechanics.
  10. Trek: modellen gemaakt van zowel staal, carbon als aluminium.

Alternatieve merken:

  • Nederlandse producenten: Flyer, Pointer, Montego, Babboe, Jan Janssen, VanMoof, Arrow, Urban, Roetz, De fietsfabriek, Brinckers, Cowboy en Alpina, Merida, Popal, BSP, Vyber, Stromer.
  • Duitse aanbieders: Derby Cycle, Hase Bike, Canyon, Birdy, Cube, Focus Bikes en Kalkhoff, Storck, Accell, Riese & Müller, Qwic.
  • Belgische fabrikanten: Eddy Merckx, Thompson, Achielle, Minerva, Granville en Zannata, Norta, Oxford, Cowboy, L’Avenir.

Doorsnee onkosten van een fiets in Nissewaard (april 2024)

De gemiddelde verkoopprijs van een nieuwe fiets (vanafprijs) is zo’n €600,00. Er zijn soorten in verschillende prijsgroepen. Een robuuste stadsfiets heb je al vanaf €385,00, een e-bike bestel jij al voor €960 en een handige bakfiets is te koop vanaf €2.500,00. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het type, actieradius, derailleurversnelling of naafversnelling, de motor, de accessoires, abonnement voor onderhoud en (indien gewenst) een fietsverzekering. In de tabel hieronder delen we de minimale tarieven van de meest populaire fype modellen.

UitvoeringProducentPrijs
E-BikeSparta€2.125,00
TransportfietsSparta€685,00
RacefietsBulls€1.220,00
ATBGT€1.269,00
BakfietsBabboe€2.625,00
De standaard prijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Zuid-Holland.

Thuisdemonstratie: een proefrit plannen

Een e-bike proberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Vraag dan naar een privé e-bike proefrit aan huis in Nissewaard! Producenten als Amslod, Forza, Stella, Fietsoptimaal.nl, Fietsvoordeelshop.nl, VanDijck komen vrijblijvend bij je langs. Een groot pluspunt van de thuisdemo is dat je verschillende modellen mag uitproberen in je eigen regio. De regionale E-bike adviseur in heeft vaak veel verschillende types mee. Er worden vaak geen kosten in rekening gebracht. D.m.v. zo’n thuisdemo kom je erachter welk model past bij jouw gebruikersprofiel.

  • Je kunt de e-bike testen in je eigen omgeving.
  • Altijd persoonlijk advies van een fietsspecialist.
  • Een proefrit aan huis is helemaal gratis.

Verkoop van tweedehands fietsen in Nissewaard

Door te zoeken naar een tweedehands fiets kan je al gauw honderden euro’s besparen. Tweedehands rijwielen kan je vinden bij een officiële fietswinkel of specialist in tweewielers. Eventueel kan je hier ook een model inruilen. Goed om te weten: er zijn diverse aspecten waar je op moet letten. In het volgende blokje doorzoek je 5 belangrijke tips.

  1. Check altijd de lagers en wielen.
  2. Check of de banden nog goed zijn (incl. spaken).
  3. Staat het stuur goed recht en zit het zadel comfortabel?
  4. Kijk goed naar aanlopende remmen of een piepend geluid.
  5. Kijk of de ketting niet versleten is.

Veelgestelde vragen over jouw tweewieler

De elektrische fiets laten bezorgen in Nissewaard, wat kost dat?

Ja, een e-bike thuisbezorgen is mogelijk. Via specialisten zoals Decathlon en 12Gobiking.nl kan je simpel via internet modellen vergelijken. Meestal kan je 2 mogelijkheden selecteren: zelf ophalen in de showroom of thuisbezorging. De vergoeding voor bezorging aan huis liggen op om en nabij de €30,00. De levertijd is vaak tussen de 4 – 8 werkdagen.

Wat is voor mij de beste fiets?

Voor dagelijks woon-werk verkeer is het handig te gaan voor een elektrische uitvoering binnen het fietsplan (leasefiets). Voor scholieren is zo’n elektrische schoolfiets een uitstekende koop. Voor alleen de dagelijkse boodschappen kan je prima gaan voor een eenvoudige transportfiets of een voordelig tweedehands model. Wil jij ook de kids en boodschappen kunnen vervoeren? Ga dan voor een praktische bakfiets. Ga jij op fietsvakantie of veel toeren? Dan kan jij bijvoorbeeld gaan voor een mountainbike, fatbike, toerfiets, racefiets, hybride fiets, trekkingfiets.

Zal ik een e-bike verzekering nemen?

Het verzekeren van een elektrische fiets is niet noodzakelijk, maar wel slim. Met een particuliere fietsverzekering ben je optimaal gedekt tegen diefstallen, schades en pech. Andere items zoals kinderzitje, fietscomputers, fietsmand, slot, GPS- en navigatieapparatuur worden wellicht Zo’n e-bike polis is beschikbaar vanaf €2,80 per maand. Een speed pedelec wordt beschouwd als een bromfiets. Dit model heeft een geel kenteken. Je moet een brommerrijbewijs of autorijbewijs B hebben en een WA-verzekering is verplicht. Een WA + Volledig Casco verzekering is beschikbaar vanaf €4,25.

Kan ik een proefrit inplannen?

Als je aan het kijken bent naar een nieuwe eBike wil je deze natuurlijk goed uitproberen. Vraag om een testrit op verschillende merken. Er zit veel verschil in wendbaarheid en design. Middels een electric-bike store of in een testcenter in de buurt mag je een aantal motorsystemen zelf proberen. Op basis daarvan rij jij straks rond op de beste e-bike in Nissewaard. Bij sommige aanbieders is een individuele gratis proefrit bij je thuis mogelijk. De e-bike specialist plant dan een afspraak met jouw in. Je kunt vrijblijvend meerdere motorsystemen zelf testen. Je fiets afstellen op maat kan ook.

Wat doet de fietsenmaker in Nissewaard?

Als het gaat om onderhoud van elektrische fietsen kun je terecht bij een fietsenmaker. Deze fietszaken bieden diverse diensten: status van de accu controleren, de versnellingen controleren en wiel(en) richten en spaken spannen. Valt je fiets nog in de garantie-tijd? Wellicht kan jij aanspraak maken op een vergoeding voor de fietsreparatie in Nissewaard (nieuwe accu vervangen). Eventueel wordt gevraagd of je interesse hebt in een onderhoudscontract zodat je elk jaar geniet van een servicebeurt.


Postcodegebied: 3214



Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie