fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Hem

Makkelijk en snel een betrouwbare fiets kopen in Hem? De fiets kom je heel veel tegen in de omgeving. Vandaag de dag zijn er erg veel soorten en merken. Je kunt kiezen voor een gewone stadsfiets of juist een gravelbike van diverse merken zoals Batavus en Piaggio. Wat past bij mijn wensen? Op dit platform bekijk je informatie over de diverse soorten modellen, populaire merken en kosten. Eveneens delen we aanvullende details over een thuisdemonstratie en check je vestigingsgegevens van klantgerichte fietswinkels in Hem en omgeving.

  • Elektrische fietsen in Hem kom je erg veel tegen.
  • Het zitcomfort is geweldig en het is zeer geschikt voor 55-plussers en mensen die grotere afstanden moeten afleggen.
  • Het is een bewust alternatief voor een auto.
  • In deze buurt bestaan er voldoende winkels en bikeshops.
  • Populaire merken zijn onder andere Stella en Olympia.
fiets-kopen-hem

Goedkope E-bike bestellen in Hem

Met een e-bike doelen we op een fiets met elektromotor. Hij geeft elektrische ondersteuning wanneer je de weg op gaat. Een elektrische tweewieler kan hoge snelheden halen, rijdt lekker makkelijk, is perfect voor het afleggen van grotere afstanden en het is beter voor het milieu dan overal naartoe rijden met de auto. Met name ouderen zijn gek op de elobike. Ook studenten en werkenden zien we steeds vaker rondrijden op een elektrisch model. De beste elektrische fiets in Hem kopen of huren? In het bijgaande stappenplan delen we wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.

E-bike in Hem online bestellen en laten bezorgen

  1. Bepaal welk type e-bike jij wilt rijden

    Bedenk eerst wanneer en hoe vaak jij de fiets nodig hebt. Voor de dagelijkse boodschappen adviseren wij een normale transport- of stadsfiets. Als je houdt van lange fietstochten is de e-bike met lange actieradius een goed alternatief. Voor dagelijkse afstanden vanaf 20 kilometer is de speed pedelec de juiste koop. Voor de sportfanaten kan je ook kiezen voor mountainbikes Ga jij met je fiets in de bus, trein of tram (OV)? Bij de rijwielshop heb je ook kleine elektrische vouwfietsen.

  2. De juist maat kiezen

    Selecteer het type frame (damesframe, herenframe). Bereken ook jouw framemaat. Gangbare maten zijn 50 cm (S), 55 cm (M) en 61 cm (L). De fietswinkels tonen ook welke framemaat in lijn ligt met jouw lengte. Je hebt ook modellen met een extra lage-instap of juist een meer hoge instap.

  3. Technische informatie

    Er is een de normale voorwielmotor (voordelig), middenmotor (reageert extra snel) en tevens de achterwielmotor (minder slijtage van de ketting). Er zit ook veel verschil in type accu. De populaire keuze is +/- 450 Wh. Dit staat voor een actieradius tussen de 65 & 130 km. Ook vind je ook een krachtigere accu met 650 wattuur. Een accu kan worden gemonteerd op het frame of in de bagagedrager. Ook heel belangrijk is de werking van de versnelling: Naafversnelling met ketting, Naafversnelling met riemaandrijving of Derailleurversnelling.

  4. Gratis proefrit

    Als je het juiste model gevonden hebt kan je eerst een proefrit doen bij een gespecialiseerde rijwielshop in Drechterland. Daar mag je verschillende modellen proberen. Is er geen winkel in de buurt? Sommige shops zoals Stella Fietsen hebben ook opties voor een e-bike thuisdemonstratie in Hem. Persoonlijk advies van een adviseur, zonder kosten of verplichtingen.

  5. Rond de aankoop af en krijg alles thuisbezorgd

    Een duurzame elektrische fiets kopen in Hem? Kies dan een goede en erkende shop. Je kan bij een fietsspeciaalzaak terecht voor: het kosteloos proberen van diverse types, een verkoopmedewerker die persoonlijk advies kan geven en de fiets laten afstellen. Tevens kan je via internet de nodige info aanvragen. Via de online fietsshop kan jij genieten van een enorm groot aanbod, een snelle bezorgservice en lagere prijzen. Jouw gekozen model uitproberen bij een testcentrum is bij veel online aanbieders ook mogelijk.

Zoek testcentrum en fietsenwinkel in Hem

A.d.h.v. onderstaande tabel weet je direct de locatiegegevens van rijwielshops in Hem en directe omgeving. Mogelijk dat je hier terecht kan voor verkoophulp en advies op maat. Soms hebben zij ook een in-house e-bike testcentrum. Werk jij bij een tweewielerzaak die hier ook bij hoort? Neem dan gerust contact op met ons. Op deze website doorzoek je ook winkels in Wijdenes, Oosterleek & Venhuizen.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Gratis e-bike proefrit in Hem maken?

Bekijk leveranciers en laat jouw ideale fiets samenstellen

Keuzehulp: welke fiets moet ik kiezen?

Heb jij behoefte aan een nieuwe fiets? Dan komen er veel vragen op je af. Past elk model bij mijn wensen? Welke merken zijn er? Ga ik voor nieuw of 2dehands? Wat kost het eigenlijk? In deze gratis aankoopgids bieden wij uitgebreide info over de meest gezochte modellen. Met onze gids weet je zeker wat geschikt is bij jouw gebruikersprofiel.

E-bike Hem: altijd een goede keuze

Met een e-bike haal je een goed model in huis voor recreatief gebruik en voor kids die ver van school af wonen. Deze elektrische fiets is een milieuvriendelijk product, eenvoudig te gebruiken en is onmisbaar bij senioren die graag op de fiets zitten. Met een volle accu rij je met gemak 150 km. Noemenswaardig: het is prijziger dan een regulier model, onderhoud en reparaties zijn relatief duur en ze zijn zwaarder in gewicht. Professionele merken zijn Gazelle en ook Rabeneick.

  • Je bent zo een eind weg, zonder veel inspanning.
  • Een grote actieradius en dus ideaal voor grote afstanden.
  • Zo’n goedkope e-bike kan je bestellen en laten bezorgen v.a. €975,00.

▸ Ga verder naar de e-bike prijsaanbiedingen

Schoolfiets: de belangrijkste informatie

Een degelijke schoolfiets is belangrijk om zonder gedoe dagelijks de weg naar school af te leggen. Hij moet natuurlijk hip zijn en hij moet ook lekker rijden. Je kan spullen voorop een transportfiets vastbinden. Dit soort wordt geleverd met een rieten mand of krat waar je eenvoudig een schooltas of boodschappentas in kan stoppen. Een leuk alternatief is natuurlijk de omafiets. Voor studenten die ver moeten rijden is de elektrische schoolfiets een interessante optie.

  • Een studentenfiets heeft een hippe uitstraling maar kan ook tegen een stootje.
  • Er is een groot aanbod tienerfietsen van o.a. Altec en Roetz.
  • De tarieven beginnen bij +/- €220,00.

▸ Ga verder naar de schoolfiets kortingsacties

Stadsfiets: de belangrijkste informatie

Een stadsfiets is bedoeld om je in een druk stadscentrum te verplaatsen. Een prima optie voor korte ritten of om even bij vrienden langs te gaan. Deze artikelen zijn heel sterk en vergen niet veel onderhoud (mede dankzij de dichte kettingkast). Bij de meeste merken heb je de keuze uit 3, 5 of 7 versnellingen. Indien gewenst met voordrager.

  • Een city bike heeft weinig onderhoud nodig en is heel sterk.
  • Bekend zijn de moederfietsen van Roetz en Veloretti.
  • De prijzen starten bij plusminus €260,00.

▸ Check alle elektrische stadsfiets aanbiedingen

Bakfiets Hem vergelijken: belangrijke kooptips

Een bakfiets is een praktisch transportmodel met 3 wielen en een open bak voor aan het stuur. Mensen kopen dit vaak om de kids mee te nemen. Je kunt er ook snel even mee naar de supermarkt en het is een goede vervanger van een tweede auto. Door middel van de veiligheidsriempjes zitten de kinderen goed en veilig vast. Met een elektrische bakfiets met trapondersteuning ben je minder afhankelijk van je eigen trapkunsten. Vraag ook vrijblijvend naar de fietskar: een lage bak op wielen die achter de fiets hangt.

  • Veilig de kinderen naar de stad, school of opvang brengen.
  • Betrouwbare modellen komen van Urban Arrow en Soci.Bike.
  • De verwachte kosten van elektrische bakfietsen starten bij €2.775,00.

▸ Toon de bakfiets prijsaanbiedingen

Deze week een fiets laten bezorgen in Hem

Vergelijk leveranciers en scoor de beste aanbiedingen

Keuzegids speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec staat voor: een speciale snelle elektrische fiets met trapondersteuning (tot 4.000 watt) die een snelheid tot 45 km/u kan behalen. De speedbike zien we vooral gebruik worden voor vervoer van en naar het werk. Het wordt veel gebruikt als alternatief op auto of het openbaar vervoer. Er gelden wel enkele verplichtingen: Het bromfietsrijbewijs of autorijbewijs, aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel met daarbij een gele bromfietskentekenplaat. en een stevige helm.

  • Een duurzaam vervoersmiddel om naar je werk te gaan.
  • Je moet beschikken over een rijbewijs.
  • De verwachte prijzen starten bij ongeveer €3.500,00.

▸ Profiteer van de speed pedelec voordeeltjes

Koopgids sportieve fietsen

Een sportfiets betekent: een model voor sportieve doeleinden. Het is een mengelmoes tussen een normale damesfiets of herenfiets en een lichtgewicht racefiets. Ideaal voor actieve mensen die houden van snelheid. Een hybride fiets kan je eenvoudig optillen (licht van gewicht), heeft een voorovergebogen zithouding, heeft vaak Shimano versnellingen en dunne banden. In de volgende bullets bieden wij de meest bekende modellen:

  • Mountainbikes: een model met dikke banden, veel versnellingen, zonder bagagedrager.
  • Hybride fiets: een stoere en veelzijdige uitvoering voor lange afstanden.
  • Racefiets: leg eenvoudig grote afstanden af met veel hoogtemeters (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: geschikt voor vrijwel elk type ondergrond.
  • Trekkingfiets: voor als je veel kilometers met de vakantiefiets wilt maken.
  • Fixie: leuke hippe modellen zonder versnellingen.

▸ Bekijk alle sportfiets kortingdeals

Info en voordelen van de vouwfiets

Een vouwfiets is een praktisch model dat je in enkele seconden kan invouwen tot een meeneem-formaat. Veel van deze types beschikken over een scharnier in het midden van de hoofdbuis. Daardoor kan je rap het stuur, frame en trappers inklappen. Het is met name populair bij studenten en in het OV. Het is ook perfect om op de camping bij je te hebben of voor mensen die geen schuur of garage hebben. Een slimme elektrische vouwfiets is passender voor mensen die minder energie willen verbruiken.

  • Heel makkelijk meenemen en opslaan.
  • Bekende producenten zijn Tern en Di Blasi.
  • De verwachte tarieven beginnen bij €489,00.

▸ Ga verder naar de elektrische vouwfietsen deals

De pluspunten van een kinderfiets

Een mooie kinderfiets in Hem is een mooie mijlpaal voor een kind dat kan lopen. Peuters en kleuters hebben doorgaans eerst een loopfiets. Voor kids vanaf 3 jaar kies je voor een model met zijwieltjes om het langzaam zelfstandig te leren. Cruciaal is het kiezen van de juiste framemaat. Jouw kind moet moeiteloos op de fiets kunnen klimmen. De allerkleinsten van 2 – 4 jaar kunnen op een 12 inch model. Het aanbod is verder uitgebreid met 14 inch (3 tot ongeveer 5 jaar), 16 inch (4 tot ongeveer 6 jaar), 18 inch (5 tot gemiddeld 7 jaar), 20 inch (6 – 8 jaar), 22 inch (7 tot ongeveer 9 jaar) en 24 inch (8 tot gemiddeld 11 jaar). Bij de grotere kinderen kom je uit op 26 inch. Het dragen van een fietshelm is niet noodzakelijk, echter wel aanbevolen.

  • Robuuste jongensfietsen en trendy meisjesfietsen als verjaardagscadeau.
  • Professionele fabrikanten zijn Sjoef & Max2Bike.
  • Prijsindicaties beginnen bij ongeveer €145,00.

▸ Profiteer van de kinderfietsen acties

fietsen-bestellen-in-hem

Top 10 fietsmerken april 2024

Online kan je een keuze maken uit oneindig veel merken en fabrikanten. Van erkende Nederlandse namen tot nieuwe specialisten met gave moederfietsen en driewielers. In het onderstaande overzicht bekijk je de top-10 fabrikanten in tweewielerland. Klik eventueel door naar elektrische fietsen bestellen.

  1. Sparta: ook opvouwbare modellen zoals de D-WIZ FOLD.
  2. Batavus: alle modellen voldoen aan een kwaliteitscontrole.
  3. Giant: lichte modellen waarmee je eenvoudig overal naartoe kunt rijden.
  4. Gazelle: altijd 10 jaar garantie op het frame.
  5. Cortina: school-, stads- en elektrische fietsen met een aantrekkelijke prijs.
  6. Stella: altijd een testcenter en service bij jou in de buurt.
  7. Amslod: mobiel landelijk serviceteam voor reparaties aan huis.
  8. Union: specialist in het fabriceren van stadsfietsen.
  9. Koga: altijd hydraulische schijfremmen voor stabiele remprestaties.
  10. Trek: de beste e-bikes die voldoen aan strenge hoogwaardige eisen.

Optionele merken:

  • Nederlandse fabrikanten: Pointer, VanMoof, Jan Janssen, Babboe, Montego, Pegasus, Cowboy, Brinckers, De fietsfabriek, Arrow, Urban, Veloretti en BSP, Vyber, Alpina, Sensa, Stromer, Popal.
  • Duitse leveranciers: Focus Bikes, Canyon, Cube, Birdy, Derby Cycle, Prophete en Storck, Qwic, Kalkhoff, Riese & Müller, Velo de Ville.
  • Belgische fabrikanten: Minerva, Eddy Merckx, Achielle, Granville, Ridley en Cowboy, L’Avenir, Zannata, Ellio, Oxford.

Doorsnee tarieven van een fiets in Hem (april 2024)

De gemiddelde verkoopprijs van een gewoon goede fiets is doorgaans zo’n €525,00. Er zijn soorten in zowel budget als luxe lijnen. Een eenvoudige omafiets is er al vanaf €385,00, een e-bike is beschikbaar vanaf €980 en een praktische bakfiets kan al geleverd worden vanaf €2.725,00. De precieze kosten hangen af van het type, de minimale actieradius, de remmen en versnellingen, de motor, andere extra’s zoals een voorzitje of slot, service aan huis (onderhoud) en een eigen fietsverzekering. In de onderstaande tabel tonen wij de minimale kosten van populaire modellen.

Model fietsMerknaamGemiddelde kosten
E-BikeSparta€1.950,00
City bikeVolare€565,00
RacefietsCube€1.270,00
MountainbikeSensa€1.259,00
BakfietsBakfiets.nl€2.750,00
De adviesprijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Noord-Holland.

Thuisdemonstratie: vrijblijvend een proefrit boeken

Een e-bike ervaren in jouw eigen wijk? Informeer dan naar een gratis en vrijblijvende e-bike proefrit aan huis in Hem! Winkels zoals Amslod, Forza, Stella, VanDijck, Fietsvoordeelshop.nl, Bayck sturen een adviseur naar je huis. Een groot pluspunt van de thuisdemo is dat je alle type systemen mag proberen in jouw eigen straat. De regionale E-bike adviseur in laat jou diverse merken en modellen proberen. Deze kan je gratis uitproberen. Middels een thuisdemo kan je zelf ervaren welke uitvoering matcht met jouw gebruikersprofiel.

  • Verschillende modellen in jouw eigen omgeving proberen.
  • De fietsspecialist weet alles van de modellen af.
  • Mogelijk heb je eerst interesse in de actuele brochure.

Verkoop van tweedehands fietsen in Hem

Door de aanschaf van een tweedehands fiets kan je enorm veel geld besparen. Tweedehands aanbiedingen kan je vinden bij een officiële fietswinkel of expert in tweewielers. Jouw oude model kan je dan inruilen voor een mooie prijs. Er zijn dan wel aspecten die nader bekeken moeten worden. In onderstaand blok geven wij een aantal handige tips.

  1. Check altijd de lagers en wielen.
  2. Controleer de spaakspanning en kijk of de banden genoeg profiel hebben.
  3. Kijk voor aankoop altijd of stuur en zadel nog te verstellen zijn.
  4. Check de remmen.
  5. Kijk of de ketting niet helemaal verroest is.

Vaak gestelde vragen over tweewielers (FAQ)

De elektrische fiets laten bezorgen in Hem, wat zijn de kosten?

Ja, een e-bike thuisbezorgen kan. Via de de online shop zoals Fietsenwinkel.be en Profibike kan je binnen een paar minuten via een online keuzehulp een model samenstellen. Bij veel shops zijn er 2 opties: pick-up bij een tweewielerwinkel of afleveren op locatie. De kosten voor afleveren aan huis komen uit op gemiddeld €30,00. De levertijd bedraagt zo’n 5 – 8 werkdagen.

Wat is voor mij de beste fiets?

Ten behoeve van woon-werk verkeer zou je de volgende modellen kunnen overwegen: sportief model i.c.m. een fietsplan (leasefiets). Voor schoolgaande kinderen is een snelle elektrische schoolfiets een goede optie. Wanneer je uitsluitend korte ritten maakt ga je voor een normale schoolfiets of een goedkoop tweedehands model. Heb je ook ruimte nodig voor kinderen of boodschappen? Koop dan een elektrische bakfiets. Voor de sportievelingen hebben we nog de trekkingfiets, toerfiets, gravelbike, hybride fiets, fatbike, mountainbike.

Is een e-bike verzekeren verplicht?

Jouw elektrische fiets verzekeren is helemaal niet noodzakelijk, maar is meer dan het overwegen waard. Met een eigen fietsverzekering ben je optimaal gedekt tegen schade of diefstal. Andere items zoals fietscomputers, fietsmand, GPS- en navigatieapparatuur, kinderzitje, slot kan je laten meeverzekeren. Zo’n e-bike polis kan jij al krijgen vanaf €2,90 p/maand. Een snelle speed pedelec wordt beschouwd als een bromfiets. Jij moet dan wel beschikken over een gele kentekenplaat. Tevens moet je een AM-rijbewijs kunnen tonen en een WA-verzekering moet actief zijn. Een volledige dekking (All-risk verzekering) kost je zo’n €4,05.

Waar moet ik op letten bij het maken van een proefrit?

Als je een nieuwe eBike koopt dan wil je dat deze afgesteld wordt op jouw wensen. Maak altijd een testrit op geselecteerde producten. Er zit variatie in wendbaarheid en design. Via een electric-bike servicepunt of bij een speciaal een testcenter kan je gratis allerlei producten proberen. Op die manier vind je altijd de beste e-bike in Hem. Bij meerdere verkopers is een persoonlijke gratis proefrit aan huis beschikbaar. Je e-bike specialist spreek een dag en tijd met je af in de agenda. Op deze manier kan je heel eenvoudig velerlei bikes proberen. Een fiets afstellen op maat is ook mogelijk.

Wat kan ik doen bij een fietsenmaker in Hem?

Om jouw elektrische fiets te laten onderhouden is er natuurlijk de lokale fietsenmaker. Deze fietswinkels zijn expert op het gebied van: actieradius check, de versnellingen controleren en trapas controleren en afstellen. Heb je nog garantie op je fiets? Mogelijk krijg je dan een vergoeding voor een fietsreparatie in Hem (nieuwe accu vervangen). Bij veel merken kan je direct een onderhoudscontract nemen voor de terugkerende jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 1607

Plaats een reactie