fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Fiets kopen in Warmenhuizen

Tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe fiets kopen in Warmenhuizen? De fiets is een geliefd vervoermiddel in en rondom deze plaats. Als je een fietsenwinkel binnenstapt dan kan je kiezen uit mega veel modellen. Dit varieert van comfortabele toerfiets tot MTB van uiteenlopende merken als Giant en Vogue Bike. Welk merk of model past bij bij? Op dit portaal bekijk je informatie over de verschillende keuzes, populaire merken en vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Eveneens bieden wij extra details over een thuisdemo en verstrekken we contactgegevens van bekende fietswinkels in Warmenhuizen en omgeving.

  • Elektrische fietsen in Warmenhuizen kom je erg veel tegen.
  • Je kunt moeiteloos rijden en het is een uitkomst voor 55-plussers en winderige weersomstandigheden.
  • De fiets pakken is milieuvriendelijker dan allemaal korte autoritjes.
  • In deze buurt kan je kiezen uit meerdere erkende specialisten en tweewielercentra.
  • Goede merken die je kunt overwegen zijn Gazelle en Volare.
fiets-kopen-warmenhuizen

Goedkope E-bike bestellen in Warmenhuizen

Een e-bike is een fiets met een elektrische motor. Het gemak van elektrische ondersteuning merk je bij het trappen. Een elektrische tweewieler gaat lekker snel, rijdt probleemloos door elke landschap, is een uitkomst voor mensen die niet op een gewone fiets kunnen en is veel zuiniger dan de auto, brommer of scooter. De elobike wordt vooral gebruikt door senioren. Maar ook forenzen en scholieren kiezen steeds vaker voor hippe elektrische modellen. De beste elektrische fiets in Warmenhuizen kopen of huren? In de 5-stappen hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

E-bike in Warmenhuizen online bestellen via internet

  1. Waar ga je e-bike voor gebruiken?

    Overweeg wanneer en hoe vaak jij de fiets nodig hebt. Wanneer jij doorgaans kleine afstanden aflegt kies je het beste een sterke stadsfiets of transporter. Voor heuvelachtig gebied adviseren wij een e-bike met grote actieradius. Voor snelheidsduivels is de innovatieve speed pedelec een praktische optie. Voor de sportfietsers is er een groot assortiment cyclocrossers en racefietsen. Heb je thuis niet veel ruimte of ga je met het OV? Er bestaan ook kleine elektrische vouwfietsen.

  2. Welke maat?

    Kies jouw frametype (trapeze-frame of extra lage instap). Meet ook jouw framemaat op. Vaak gekozen framematen zijn 49 cm (S), 52 – 56 cm (M) en 61 cm (L). De bikeshops geven tips over welke framemaat in lijn ligt met je specifieke lengte (benen). Doorgaans heb je ook een model met een lage instap of een sportieve hoge instap.

  3. Technische uitvoeringen

    Je hebt de keuze uit de voorwielmotor (goedkoop), middenmotor (voelt het meest natuurlijk aan) of achterwielmotor (heel krachtig en stil). De accu’s variëren ook sterk. Veel modellen zijn uitgerust met +/- 500 Wh. Dit geeft je een bereik van tussen de 70 – 105 km. Bij veel merken kan je kiezen voor een krachtigere accu met 650 wattuur. De meeste accu’s worden geplaatst in de kettingkast of in de bagagedrager. Wat verder belangrijk is, is de keuze optie qua versnelling: Naafversnelling met ketting, Derailleurversnelling en Naafversnelling met riemaandrijving.

  4. Vrijblijvende proefrit

    Zodra je een geschikt model hebt uitgezocht is er een proefrit in te plannen bij een beschikbare rijwielshop in Schagen. Doorgaans kan je de meest populaire types zelf ervaren. Wil je meer gemak? Een aantal winkels zoals Forza geven ook een e-bike thuisdemonstratie in Warmenhuizen. Zij bieden persoonlijk advies, zonder kosten of verplichtingen.

  5. Aankoop & levering

    Een milieuvriendelijke elektrische fiets kopen in Warmenhuizen? Kies dan een goede en erkende shop. Veel mensen kiezen voor de fietsspeciaalzaak: laagdrempelig een proefrit maken, een verkoper met veel kennis en je kan hier terecht voor service en reparaties. Als alternatief kan jij via internet ook veel info verkrijgen. Via de de online shop kan jij genieten van groot aanbod, bezorging op locatie en gunstige prijzen. Een proefrit maken bij een testcentrum behoort ook bij online shops vaak tot de mogelijkheden.

Zoek testcentrum en fietsenwinkel in Warmenhuizen

Door gebruik te maken van de tabel hierna check je gegevens van rijwielshops in Warmenhuizen en omgeving. Hier kan je eventueel terecht voor uitleg over de verschillende modellen en advies op maat. Soms is er zelfs een e-bike testcentrum. Ken jij een rijwielzaak die in het schema moet worden opgenomen? Vul dan even het contactformulier in. Of klik door voor winkels in Schagerbrug, Sint Maartensbrug & Tuitjenhorn.

📝 Fietswinkel toevoegen!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen fietsenzaken gevonden. Hoort jouw bedrijf hier thuis? Klik hier om jouw fietsenzaak aan te melden.

Vrijblijvende e-bike proefrit in Warmenhuizen inplannen?

Bekijk modellen en zoek een mooie fiets uit

Aankoopgids: welke fiets past bij jou?

Wil jij een nieuwe fiets bestellen? Dan lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Welk model past bij mij? Welke merken zijn er? Moet ik iets nieuws kopen, of is 2dehands ook prima? Wat is de hoogte van je budget? In onze actuele koopgids bekijk je praktische informatie over de diverse modellen. Zodoende weet je wat overeenkomt met jouw wensen en budget.

E-bike Warmenhuizen: belangrijke aspecten

De e-bike wordt veel gebruikt voor lange ritten en voor kids die ver van school af wonen. Een elektrische fiets is een duurzaam model, efficiënt en is onmisbaar bij studenten en werkenden die dagelijks een lange afstand moeten afleggen. Het bereik kan oplopen tot wel 160 km. Let op: het prijskaartje ligt hoger dan een niet-elektrisch model, onderhoud en reparaties zijn relatief duur en ze zijn vrij zwaar. De populairste merken zijn Pagasus + Cube.

  • Zeer geliefd bij de oudere doelgroep.
  • Perfect voor het afleggen van grote afstanden.
  • De goedkope e-bike kan je al bestellen voor €930,00.

▸ Bekijk alle e-bike acties

Schoolfiets: waar op letten?

Een robuuste schoolfiets is van belang om zonder gedoe van huis naar school te rijden. Belangrijk is een trendy design, en hij moet natuurlijk lekker zitten. Een geliefd model voor school is de transportfiets. Deze categorie heeft een voordrager of krat waar je eenvoudig een schooltas op kunt zetten. De vergelijkbare omafiets wordt veel gebruikt door studenten. Voor scholieren die elke dag een groot stuk moeten afleggen is het ook interessant om te kijken naar een elektrische schoolfiets.

  • Een studentenfiets heeft een hippe uitstraling en is zeer robuust.
  • Professionele aanbieders van tienerfietsen zijn Laventino & Vogue.
  • Prijsindicaties beginnen bij plusminus €225,00.

▸ Toon de schoolfiets kortingdeals

Stadsfiets: belangrijke aspecten

Een stadsfiets is geschikt om je in de stad te manoeuvreren. Ideaal voor korte recreatieve ritten of om even naar de winkel te gaan. Deze producten zijn mega sterk en vergen niet veel onderhoud (mede dankzij de dichte kettingkast). In de huidige markt worden ze vaak geleverd met versnellingssystemen met 3, 5 of 7 versnellingen. Tevens kan je er een voordrager op laten zetten.

  • Een city bike is ideaal voor korte ritjes.
  • Producenten van moederfietsen zijn o.a. Cube en BMC.
  • De verwachte tarieven beginnen bij ongeveer €390,00.

▸ Vergelijk elektrische stadsfiets kortingdeals

Bakfiets Warmenhuizen vergelijken: informatie en voordelen

Een bakfiets is een transportfiets met 2 of 3 wielen en vaak een groot zitgedeelte vooraan. Super handig dus om de kids mee te nemen. In de bak kan je heel wat boodschappen kwijt en het is voor veel gezinnen zelfs een alternatief voor een (tweede) auto. Door middel van de veiligheidsriem weet jij zeker dat de kinderen veilig zijn. Dankzij een elektrische bakfiets met trapondersteuning kan je je nog makkelijker manoeuvreren door de stad. Een alternatief is de fietskar: een klein wagentje op 2 wielen die achter je fiets hangt.

  • Perfect voor het doen van boodschappen en de kinderen wegbrengen.
  • Bekende aanbieders zijn Bakfiets.nl & Fietsfabriek.
  • De verwachte kosten van elektrische bakfietsen beginnen bij +/- €2.675,00.

▸ Ga naar de bakfiets prijsdeals

Morgen een fiets laten bezorgen in Warmenhuizen

Vergelijk online winkels en kies jouw ideale model

Keuzehulp bij een speed pedelec / speedbike

Een speed pedelec staat voor: een extra krachtige en snelle elektrische fiets met handige trapondersteuning waarmee je snelheden tot 45 km/h kan halen. De speedbike zien we vooral gebruik worden voor woon-werkverkeer. Het is een verrassend voordelig alternatief voor het openbaar vervoer. De volgende zaken zijn verplicht: Het bromfietsrijbewijs of autorijbewijs, aansprakelijkheidsverzekering, achteruitkijkspiegel met daarbij een kentekenplaat en een NTA 8776 goedgekeurde helm.

  • Geen last meer van files of overvolle bussen en treinen.
  • Een bromfietsrijbewijs is verplicht.
  • De kosten starten bij €3.575,00.

▸ Vergelijk speed pedelec prijsdeals

Koop een sportieve fietsen

Een sportfiets betekent: een sportieve uitvoering ideaal voor recreatieve ritten. Het zit eigenlijk in tussen een basis damesfiets of herenfiets en een supersnelle racefiets. Ideaal voor actieve mensen die graag op een hoog tempo fietsen. Een hybride fiets is super licht, heeft een zithouding iets naar voren gebogen, heeft doorgaans diverse versnellingen en extra smalle bandjes. Hieronder tref je de meest bekende modellen:

  • Mountainbikes: voor het afleggen van onverharde wegen of paden.
  • Hybride fiets: een goed middenweg tussen gemak en snelheid.
  • Racefiets: leg eenvoudig grote afstanden af met veel hoogtemeters (incl. bikefitting).
  • Gravelbike: een variant die gemaakt is voor uiteenlopend terrein.
  • Trekkingfiets: luxe vakantiefiets met voldoende ruimte voor al je bagage.
  • Fixie: wordt aangedreven zonder tussenliggende vrijloop.

▸ Check alle sportfiets prijsaanbiedingen

Waarom kiezen voor een vouwfiets

Een vouwfiets is een slim model dat je simpel en snel kan invouwen tot een klein formaat. Veel van deze types beschikken over een in te klappen frame. Zodoende kan je in een oogwenk de totale fiets invouwen. Het wordt veel besteld door mensen die veel met het OV reizen. Het is bovendien super fijn om standaard in de kofferbak mee te nemen of als je niet over een eigen garage beschikt. Een speciale elektrische vouwfiets is ideaal voor langere ritten van en naar een station.

  • Makkelijk lange afstanden afleggen met het OV.
  • Betrouwbare leveranciers zijn Strida + Wheelerz.
  • De onkosten beginnen bij plusminus €475,00.

▸ Bekijk alle elektrische vouwfietsen prijsaanbiedingen

Info en voordelen van de kinderfiets

Een mooie kinderfiets in Warmenhuizen is een mooie mijlpaal voor ieder kind. Kids rond de 1,5 jaar kunnen in veel gevallen op een loopfiets. Kies in het begin voor een kinderfiets met zijwieltjes om het langzaam zelfstandig te leren. Kies altijd de meest optimale framemaat. Een kind moet zorgeloos goed kunnen bewegen en opstappen. Kinderen van 2, 3 of 4 jaar passen op een 12 inch model. Opvolgend bieden ze een 14 inch (3 tot ongeveer 5 jaar), 16 inch (4 tot ongeveer 6 jaar), 18 inch (5 tot ongeveer 7 jaar), 20 inch (6 t/m 8 jaar), 22 inch (7 – 9 jaar) en 24 inch (8 tot zo’n 11 jaar). Kids tot 14 jaar kunnen met een 26 inch model uit de voeten. Het kopen van een bijpassende fietshelm wordt aangeraden.

  • Robuuste jongensfietsen en hippe meisjesfietsen voor elk kind.
  • Prima modellen komen van Amigo en Popal.
  • De verwachte onkosten beginnen bij +/- €129,00.

▸ Vergelijk de kinderfietsen voordeeltjes

fietsen-bestellen-in-warmenhuizen

Onze top-10 fietsmerken april 2024

Bij de (online) rijwielshop kan je kiezen uit ontzettend veel merken en types. Van erkende Hollandse merken tot nieuwe spelers in de markt met mooie moederfietsen en driewielers. Bijgaand check je de meest interessante merken en leveranciers in fietsland. Je kunt hier ook meer info lezen over racefietsen bestellen.

  1. Sparta: mooie bikes met accu’s in de achterdrager (A-SHINE FIT M7B).
  2. Batavus: betrouwbare modellen van topkwaliteit.
  3. Giant: opgericht in 1972 met een uitgebreid sportief aanbod.
  4. Gazelle: winnaar van de ANWB E-Bike Test.
  5. Cortina: hoogwaardige kwaliteit met Bafang, Shimano of het Ecomo systeem.
  6. Stella: verschillende E-bike Testcenters bieden vrijblijvende testmogelijkheden aan.
  7. Amslod: altijd de perfecte rijeigenschappen dankzij Dynamic Drive.
  8. Union: fabrikant van betrouwbare stadsfietsen sinds 1904.
  9. Koga: stadsfietsen voor het hele gezin (kinderen en volwassenen).
  10. Trek: e-bikes die hoog scoren op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, onderhouds- en gebruiksgemak.

Optionele merken:

  • Nederlandse fabrikanten: Pointer, Flyer, Babboe, Jan Janssen, VanMoof, Montego, Arrow, Roetz, Cowboy, Veloretti, Urban, De fietsfabriek en Sensa, Popal, Merida, Stromer, Alpina, Vyber.
  • Duitse producenten: Prophete, Canyon, Birdy, Hase Bike, Cube, Derby Cycle en Riese & Müller, Storck, Velo de Ville, Accell, Qwic.
  • Belgische aanbieders: Thompson, Minerva, Achielle, Granville, Eddy Merckx en Cowboy, Ellio, L’Avenir, Norta, Oxford.

Verwachte kosten van een fiets in Warmenhuizen (april 2024)

De gemiddelde winkelprijs van een gewoon goede fiets ligt ongeveer op €475,00. Je hebt modellen in zowel budget als luxe lijnen. Een onderhoudsarme mamafiets is er al vanaf €385,00, een e-bike koop je vanaf €985 en een elektrische bakfiets kost al gauw €2.725,00. De precieze kosten worden gebaseerd op basis van het materiaal, grootte accu, derailleurversnelling of naafversnelling, plek van de motor, de accessoires, garantie en een eventuele fietsverzekering. In het volgende schema krijg je een indicatie van de gemiddelde prijzen van de meest gebruikte fietstypes.

SoortFabrikantKosten
E-BikePegasus€2.250,00
SchoolfietsBSP€525,00
RacefietsLapierre€1.190,00
MTB (full suspension)Cannondale€1.249,00
BakfietsTroy€2.775,00
De winkelprijzen van een nieuwe fiets kopen in Provincie Noord-Holland.

Thuisdemonstratie: vrijblijvend een proefrit boeken

Een e-bike proberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Informeer dan naar een gratis en vrijblijvende e-bike proefrit aan huis in Warmenhuizen! Producenten zoals Amslod, Fietsoptimaal.nl, Forza, VanDijck, Stella, Fietsvoordeelshop.nl komen vrijblijvend bij je langs. Een groot pluspunt van de thuisdemo is dat je alle motorsystemen kunt proberen in jouw eigen woonplaats. Jouw E-bike adviseur in laat jou diverse merken en modellen proberen. Je kunt kosteloos proberen. D.m.v. zo’n thuisdemo ontdek je welk type matcht met jouw rijstijl.

  • De e-bike uitproberen in de omgeving waar je hem daadwerkelijk gaat gebruiken.
  • De fietsspecialist komt langs op een moment dat het jou schikt.
  • Gratis advies zonder verplichtingen.

Advies tweedehands fietsen in Warmenhuizen

Dankzij een tweedehands fiets ben je veel voordeliger uit. Tweedehands koopjes kan je vinden bij een bikeshop of specialist in tweewielers. Mogelijk kan jij je huidige model inruilen. Er zijn diverse aspecten waar je rekening mee moet houden. In de bullets hieronder bieden wij 5 belangrijke adviezen voor een verantwoorde aankoop.

  1. Kijk of de wielen in orde zijn en of de lagers nog goed ronddraaien.
  2. Zitten er oneffenheden in de banden of spaken?
  3. Is het zadel onbeschadigd/waterdicht en staat het stuur goed afgesteld?
  4. Maak een ritje en kijk of de remmen aanlopen.
  5. Kijk of de ketting niet versleten is.

FAQ: wat moet ik weten over het kopen van tweewielers?

De elektrische fiets laten bezorgen in Warmenhuizen, hoe snel kan dat?

Ja, een e-bike aan huis laten leveren is mogelijk. Via aanbieders zoals Fietsenopfietsen.nl en Premiumbikes.nl kan je zorgeloos online jouw ideale tweewieler bestellen. Doorgaans bieden ze 2 leveropties aan: afhalen in de winkel of bezorging aan huis. De vergoeding voor afleveren aan huis liggen op zo’n €30,00. Houd rekening met een levertijd van 5 – 8 werkdagen.

Welke soort fiets zou voor mij geschikt zijn?

Ga je dagelijks met de fiets naar het werk? Dan zou je de volgende modellen kunnen overwegen: elektrisch model in combinatie met een fietsplan (leasefiets). Voor scholieren is een elektrische schoolfiets een prima keuze. Bij korte afstanden bestel je een normale stadsfiets of een voordelig tweedehands model. Heb je ook ruimte nodig voor kinderen of boodschappen? Overweeg dan een innovatieve bakfiets. Voor de sportievelingen kan jij bijvoorbeeld gaan voor een trekkingfiets, gravelbike, hybride fiets, toerfiets, racefiets, fatbike.

Is de e-bike verzekering noodzakelijk?

Een verzekering afsluiten voor een elektrische fiets is niet iets wat verplicht is, maar wordt wel geadviseerd. Met een eigen fietsverzekering ben je juist verzekerd tegen ontvreemding, problemen en schades. Overige uitrusting zoals kinderzitje, slot, GPS- en navigatieapparatuur, fietsmand, fietstas kun je meeverzekeren. De e-bike polis kan je al afsluiten vanaf €2,85 p/maand. Een snelle speed pedelec wordt officieel gezien als een bromfiets. Je hebt dan een geel kentekenplaatje. Je moet beschikken over het AM-rijbewijs en een WA-verzekering is verplicht. Een all-risk verzekering kost om en nabij de €4,05.

Waar moet ik op letten bij het maken van een proefrit?

Als jij op zoek gaat naar een nieuwe eBike wil je dat deze helemaal op maat is. Plan altijd een testrit op goede merken. De modellen verschillen van elkaar op gebruiksgemak en comfort. Middels een electric-bike winkel of in een testcenter kan je vrijblijvend een aantal producten proberen. In het testcenter rij jij straks rond op de beste e-bike in Warmenhuizen. Bij sommige aanbieders is zo’n gratis proefrit in jouw wijk een optie. De e-bike specialist spreek een dag en tijd met je af in de agenda. Zodoende kan jij verscheidene motorsystemen zelf proberen. Een fiets afstellen op maat kan je eventueel direct laten doen.

Welke service biedt de fietsenmaker in Warmenhuizen?

Voor het onderhouden van een elektrische fiets kan je een servicebeurt inplannen bij de fietsenmaker. Deze bikeshops bieden services voor: controleren van de accu, de banden inspecteren en trapas controleren en afstellen. Kan jij nog aanspraak maken op garantie? In sommige gevallen kun je dan contact opnemen voor een financiële tegemoetkoming voor je fietsreparatie in Warmenhuizen (nieuwe accu vervangen). Soms wordt gevraagd of je interesse hebt in een onderhoudscontract waardoor je fiets in perfecte staat blijft dankzij de jaarlijkse servicebeurt.


Postcodegebied: 1749

Plaats een reactie