fietsenwinkel stella
fietsenwinkel bol.com
fietsenwinkel profibike.nl
fietsenwinkel superfietsen.nl
fietsenwinkel premiumbikes.nl

Wat is een honden fietskar?

Kleine honden hebben vaak niet het vermogen om uren door het bos te wandelen of om op fietsvakantie te gaan. Dit betekend absoluut niet dat je een hond verplicht thuis moet achterlaten. De meeste honden vinden het fijn om samen met het baasje op stap te gaan. Een honden fietskar kan de oplossing bieden om samen op stap te gaan. Met de fietskar kunnen jullie samen genieten van een tochtje door het park of een vakantiefietstocht. Naast je hond is er in de fietskar tevens genoeg ruimte voor andere spullen. Dit maakt de honden fietskar je ideale metgezel voor op vakantie.

Hondenfietskar: fietsen met de hond

De honden fietskar zorgt ervoor dat een ritje met de fiets extra veilig wordt. Dankzij het gaas kan je trouwe viervoeter nog gewoon naar buiten kijken. Ondertussen voelen ze zich extra veilig door het veiligheidsgordel. De compacte honden fietskar is voorzien van een speciale stof, waardoor honden de wagen niet snel kapot kunnen maken. Zo is de kar bestemd tegen de scherpe nageltjes van je hond. Ben je in het bezit van twee honden? Als je twee kleine honden hebt dan ben je niet verplicht twee fietskarren aan te schaffen. In de honden fietskar is voldoende ruimte om twee honden mee te nemen tijdens een lange fietstocht. Ze kunnen genieten van het uitzicht terwijl je jezelf geen zorgen hoeft te maken over hun comfort en veiligheid.

Verander de honden fietskar in een bench of wandelbuggy
De honden fietskar is lekker veelzijdig doordat deze eenvoudig verandert kan worden in een bench of wandelbuggy. Koppel de fietskar los van je fiets en verander deze binnen een paar minuten in een wandelbuggy. Zolang je trouwe viervoeter afgesloten in de buggy zitten kan je in vrijwel elke winkel naar binnen. Je hond hoeft zo niet buiten te blijven wachten als je op vakantie een boodschapje gaat halen. Dit is handig voor als je hond bang is om alleen thuis te blijven tijdens een vakantie. Een andere handige oplossing voor als je op reis gaat is de honden fietskar bench. Binnen een handomdraai verandert de complete fietskar in een bench. Deze kan veilig vastgemaakt worden in de auto zodat je hond zonder problemen onderweg vervoert kan worden. Geniet van de veelzijdigheid en ga lekker samen op stap.

De honden fietskar voor grote honden
Niet alleen kleine honden kunnen veilig mee op reis met de honden fietskar. In de originele honden fietskar is ruimte voor een hond van maximaal 65 cm. Als je hond even lekker tot rust wil komen na een lange wandeling, dan bied de fietskar uitkomst. Je hond kan hier lekker gaan liggen en genieten van een zacht windbriesje door het gaas heen. Eventueel kan de voorzijde van de kar geopend worden zodat je hond zich minder opgesloten voelt. Sommige honden vinden dit fijner, dan in een afgesloten fietskar. Naast een rondje fietsen verander je deze luxe kar eenvoudig weer om tot een wandelwagen. Zo kan zelfs een grote hond mee de winkels in.

Veiligheid is het belangrijkste met de honden fietskar
Als je kiest voor de originele honden fietskar, dan weet je zeker dat er is nagedacht over de veiligheid. Zo is er een veiligheidsriem aanwezig, waardoor je hond altijd veilig in de kar blijft zitten. Daarnaast is er op diverse plekken gaas aangebracht zodat de hond afkoelt dankzij rijwind. Dit voorkomt oververhittingsproblemen tijdens een warme zomerdag. Verder is er een UV filter aangebracht zodat de kwetsbare huid van je trouwe viervoeter niet kan verbranden in de honden fietskar. Fietsen met de hond blijft zo fijn en veilig met de originele honden fietskar. Als je kennis gemaakt hebt met de vernieuwde fietskar, dan ga je de wagen steeds vaker gebruiken. Vooral tijdens een autovakantie ontdek je al snel nieuwe plekken met je trouwe viervoeter. 

Plaats een reactie